נייטראן NIGHTRUN פתח תקווה 2024

היזהרו מהפקקים בחמישי בפ"ת: צירים ראשים ייחסמו בעקבות מירוץ נייט ראן 2024

עיריית פתח תקווה מדווחת כי עוד יומיים (6.6), החל מהשעה 17:00 עד 23:00, ייסגרו רחובות הרב מלכה וזבולון המר משני הכיוונים. המשמעות: כלי רכב, בשעות האלה עשרות אלפי מכוניות פרטיות של חוזרים מהעבודה, ייאלצו למצוא דרכים חילופיות, או לצאת מוקדם יותר, או בכלל לוותר על רכב. כ-8000 נרשמים הבטיחו את מקומם במירוץ בכל המקצים: 10 ק"מ, 5 ק"מ ו-2.5 ק"מ. כל הפרטים:

עוד אירוע שהפך למסורת פתח תקווה, הוא מירוץ הלילה העירוני – "נייט-ראן" (NIGHT RUN). ביום חמישי הקרוב הוא יוצא לדרך בפעם החמישית במתכונת גדולה וחגיגית, בה ירוצו מקצוענים לצד חובבים, ילדים, בני נוער ומבוגרים, לריצה אורבנית ברחובות פתח תקווה. העירייה מדווחת כי השנה יתקיים המרוץ בסימן הצדעה לחיילי וחיילות צה"ל, אנשי המילואים, לכוחות הביטחון וההצלה ולכל המפקדים והמפקדות.

אלפי רצים במירוץ ה-NIGHTRUN נייט ראן פתח תקווה בשנה שעברה. צפויים אלפים גם הפעם
אלפי רצים במירוץ ה-NIGHTRUN נייט ראן פתח תקווה בשנה שעברה. צילום: דוברות עיריית פתח תקווהצפויים אלפים גם הפעם

אלה הם הסדרי התנועה לקראת מירוץ NIGHTRUN 2024 פתח תקווה

לצד ההתרגשות, העירייה פרסמה את הסדרי התנועה לקראת האירוע, שבעקבותיהם כנראה כל אחד ואחד מתושבי פתח תקווה, ייאלץ לשנות את התוכניות שלו ליום חמישי. אלה הסדרי התנועה שיחלו בין השעות 17:00 ל-23:00. נתחיל בסגירת הכבישים:

  • ​רחוב הרב מלכה ייסגר משני הכיוונים.
  • רחוב זבולון המר ייסגר משני הכיוונים.
  • רחוב גיסין מרחוב בזל לא תתאפשר נסיעה לכיוון מזרח.
  • רחוב שלמה שמלצר ייסגר משני הכיוונים, מרחוב זבולון המר עד רחוב מרטין גהל.
  • כל מתחם האצטדיון והרכבת ייסגר, כולל החניונים הנמצאים בשטח האצטדיון.
  • רחוב ראשון לציון ייסגר משני הכיוונים מרחוב זבולון המר ועד רחוב גיסין.
רח הרב מלכהפ תח תקווה ייסגר לתנועה בלילה
רח הרב מלכהפ תח תקווה ייסגר לתנועה בלילה

טיפים לתושבי שכונות אם המושבות החדשה, הישנה ונווה גן

לתושבי אם המושבות הוותיקה הכניסה לשכונה תתאפשר מרחוב גיסין ממזרח למערב, הפניה שמאלה מרחוב חנן לויתן לכיוון גיסין תיחסם. הכניסה לפתח תקווה מכביש מחלף 5 התקווה תיחסם מכיוון מערב וממזרח. אם אתם תושבי שכונת נווה גן, כדאי לכם להיכנס לשכונה דרך רחוב קרול או מגיסין שמאלה ללודיוב. כניסה לשכונת אם המושבות הוותיקה תתאפשר מרחוב גיסין ימינה לרחוב זיכרון יעקב (לכיוון תיכון אחד העם).

כניסה לאם המושבות החדשה דרך ז'בוטינסקי, קרול, לודיוב, גיסין ומשה סנה או מרחוב המכבים ויציאות משכונת נווה גן דרך לודיוב, גיסין, המכבים או דרך קרול, ז'בוטינסקי, או אורלוב. יציאה משכונת אם המושבות הוותיקה דרך רחוב זיכרון יעקב, יסוד המעלה (כביש גישה בחצי חינם), חיבור לראשון לציון ומשם להמשיך ללודיוב, אורלוב או שמאלה לגיסין. יציאה משכונת אם המושבות החדשה דרך רחוב משה סנה.

פתח תקווה פקוקה בחמישי בערב
פתח תקווה פקוקה בחמישי בערב

הזנקה בסימן גבורה

בעיריית פתח תקווה גם פירטו מי יהיו המזניקים במסלולים השונים, שכולם קשורים למלחמת 'חרבות ברזל':

את מסלול ה- 600 מ', המיועד לילדים, יזניק יוסי אדיב, לוחם בגדוד 8881, שלחם בגבורה בשבעה באוקטובר, בקיבוץ בארי ובאופקים ובהמשך לחם במשך 222 ימים בעזה ואיו"ש. יוסי עובד במתנ"ס שערים פתח תקווה כ-17 שנה ובנוסף מאמן אומנויות לחימה בעיר.

את מסלול ה-2.5 ק"מ יזניקו יוסי ושלי בוטון, הוריו של סמ"ר איתי בוטון ז"ל, בן העיר, שנהרג בהתקלות מחבלים בעזה ב-26 בדצמבר. איתי שמאז היותו ילד תמיד היה מתנדב ורץ ראשון לפני כולם, נפל בקרב לאחר שהסתער ראשון לעבר המחבלים ובכך הציל את חייהם של חיילים רבים שלחמו לצידו.

 

הוריו של איתי בוטון מימין. אמו של סהר סודאי, משמאל
הוריו של איתי בוטון ז"ל מימין. אמו של סהר סודאי ז"ל, משמאל

את מקצה ה-5 ק"מ תזניק מירב סודאי, אימו של סמ"ר סהר סודאי ז"ל, לוחם בחטיבת גבעתי שנפל בקרב בצפון רצועת עזה, ב-26 במאי. סהר, שגדל בפתח תקווה הצטיין בכל תחום בו עסק בחייו וכך היה גם בצבא, בו היה חייל מצטיין. אימו מירב, היא ספורטאית מצטיינת, שזכתה בלא מעט מרוצי ריצה והיא תרוץ במקצה זה, הפעם לזכרו של בנה סהר.

את מקצה ה-10 ק"מ יזניק רועי דדון, בן זוגה של דניאלה גלבוע, תושבת פתח תקווה הנמצאת בשבי החמאס בעזה מהשבעה באוקטובר. דניאלה היא בחורה עם לב זהב ורגישה לכל אדם. אוהבת מוסיקה, מנגנת הרבה שנים על פסנתר, שרה וכותבת שירים. כולנו מקווים לראות את דניאלה ואת כל החטופים חוזרים הביתה הכי מהר שאפשר.

יוסי אדיב, מימין. רועי דדון עם בת זוגו דניאלה גלבוע, משמאל
יוסי אדיב, מימין. רועי דדון עם בת זוגו דניאלה גלבוע, משמאל
התמונות נלקחו בהרשתות החברתיות בכפוך לשימוש ע"פ סעיף 27א' לחוק זכויות יורים
יהיה גם מירוץ לילדים ל-600 מטר. נייט ראן פתח תקווה. צילום באדיבות העירייה
על קו הזינוק - נייטראן פתח תקווה 2024
נקודת הזינוק למירוץ ב-2021 באדיבות דוברות עיריית פתח תקווה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-ספורט

מכבי פתח תקווה הפועל ירושלים

מכבי פ"ת הובסה בבית 4:2 להפועל י-ם לעיני יציעים כמעט ריקים – והאוהדים זועמים ברשתות

במשחק שייזכר לא רק בגלל התוצאה על כר הדשא, אלא גם בשל האווירה העגומה ביציעים והזעם שהתפרץ ברשתות לאחר מכן. המאמן זיו אריה פגש את האקסית המיתולוגית שלו, אותה מאמן כיום ליאור זדה, ונאלץ לראות את קבוצתו נכנעת ללא תנאי.

המשך קריאה »
הפועל פת מפסידה להפועל תא 3:0

הפועל 'מבנה' פ"ת נכנעה 3:0 להפועל תל אביב – וקבעה מאזן פתיחה גרוע מעונת הירידה

כאלף אוהדי הפועל הגיעו לבלומפילד וראו איך השחקנים שלהם ספגו שני שערי נגיחה בתוך 17 דקות, נותרו בעשרה לפני המחצית ונשארו עם שלוש נקודות בלבד אחרי חמישה מחזורים. בעונת הירידה, לפני שלוש שנים, הקבוצה החזיקה בשלב הזה בנקודה אחת יותר.

המשך קריאה »
כרטיסים הפועל פתח תקווה

שעתיים לפני הפועל ת"א-הפועל פ"ת תקלה באתר "לאן": הלינק לרכישת כרטיס קרס – הנה הקישור החלופי

שעתיים בלבד לפני שריקת הפתיחה למשחק המסקרן באצטדיון בלומפילד מול הפועל תל אביב (15:45), אוהדי הפועל פתח תקווה שרצו לרכוש כרטיס ברגע האחרון נתקלו בעמוד שגיאה. בעזרת תושיית האוהדים, השגנו לינק שעובד. וגם: כל מה שצריך לדעת לקראת ההתמודדות.

המשך קריאה »

אכזבה כפולה ב"שלמה ביטוח" : הפועל 'מבנה' פ"ת נכנעה לב"ש, רק כ-3500 אוהדים הגיעו

הפועל 'מבנה' פתח תקווה רשמה הערב הפסד ביתי כואב 2:0 מול האלופה מבאר שבע. המשחק, שהתקיים באצטדיון שלמה ביטוח, הותיר את המועדון המקומי עם תחושות קשות לא רק בגלל איבוד הנקודות על כר הדשא, אלא גם בעקבות הנוכחות הדלילה של הקהל המקומי ביציעים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading