סטריטבול פתח תקווה 2024

בפעם השביעית: סטריטבול פתח תקווה 2024 יוצא לדרך ברביעי הבא בפארק אוחיון

הפארק הגדול ייארח את טורניר הכדורסל המסורתי 3*3 בין התאריכים 19.6 (17:00) וה-20.6, כשהשנה הוא יוקדש לזכרו של סמל עמית הוד זיו ז"ל, לשעבר שחקן קבוצת הנוער של מכבי פ"ת בכדורסל, שנפל במלחמת 'חרבות ברזל'. האירוע יתקיים בשמונה מגרשים שונים ויכלול חוץ מהמשחקים גם תחרויות שלשות והטבעות. עלות רישום קבוצה הוא 120 ש"ח. 

בעיריית פתח תקווה, שמארגנת את האירוע תחת יוזמת אגף הספורט העירוני בניהולו של משה רנד ובהפקת חברת אלטרנטיבה 1, החליטו להקדיש את הטורניר להוד זיו, שנהרג ב-22 בדצמבר 2023 מנפילת פצצת מרגמה בצפון. ביום השני של הטורניר (חמישי, 19:00), העירייה תקיים טקס מיוחד לזכרו, במעמד ראש העיר רמי גרינברג ,שחקני ומאמני קבוצת מכבי פ"ת בכדורסל, בני משפחתו וחבריו.

עמית הוד זיו ז"ל
עמית הוד זיו ז"ל. באדיבות: המשפחה

עמית, תושב ראש העין, החל לשחק כדורסל בקבוצת הנוער של מכבי פתח תקווה ב-2019. הוא ניחן בכישרון רב, שהביא אותו לנבחרת ישראל. הוא אף  סיים קורס מאמנים ושימש כמאמן ילדים קטנים בני 9-13. למרות שהיה יכול לעשות שירות צבאי קל כשחקן מצטיין, הוא העדיף להתגייס לקרבי ובדצמבר 2022 התגייס לחיל השריון, חטיבה 188, גדוד 71 (רשף). 

עמית נפל במהלך פעילות מבצעית בצפון סמוך לשתולה מנפילת פצמ"ר. לפני הנפילה, הגדוד שלו קיבל מידע מודיעיני, שמתצפתים עליהם – ולכן הם שינו מיקום ל-72 שעות. כאשר הם התמקמו חזרה בעמדות, הם יצאו להכין ארוחת בוקר ואז הם שמעו את שריקת הפצמ"ר מסוג 80 מ"מ. עמית קיבל פגיעה ישירה תוך כדי שהוא רץ לעבר הטנק.

עמית הוד זיו במדי מכבי פתח תקווה. באדיבות: המשפחה

"עמית היה שחקן מצוין וחבר אהוב ונערץ על חבריו ומשפחתו ולכבוד הוא לנו להקדיש את האירוע לזכרו", מסר ראש העיר, רמי גרינברג. באירוע צפויים להשתתף מאות כדורסלניות וכדורסלנים, מקצועיים וחובבנים, במגוון קטגוריות גיל שונות, ב-8 מגרשים שונים, במהלך ימי התחרות. במקביל למשחקים ,ייערכו במגרש המרכזי תחרויות כדורסל אטרקטיביות לכל המשפחה ובניהן תחרויות קליעה ייחודיות (שיהיו פתוחות גם לקהל הרחב), תחרויות שלשות, הטבעות ועוד. עלות רישום לקבוצה: 120 ש"ח.

הפארק הגדול בפתח תקווה מצפים ל-10 צופים בכל הופעה. צילום: דורון בן אפרים
הפארק הגדול פתח תקווה
תמונה פותחת: באדיבות דוברות עיריית פתח תקווה

עוד ב-ספורט

עוד צעד לליגת העל: הפועל 'מבנה' פתח-תקוה חזרה עם ניצחון 1:0 מרמת השרון

כ-500 אוהדים ליוו את השחקנים לאצטדיון "גרונדמן" הקטן ועודדו ללא הפסק, למרות משחק די חלש של קבוצתם, שגמלה להם עם עוד משחק חוץ של 1:0 ושוב זה קרה עם שער של מחליף בתוספת הזמן. הפעם היה זה הרכש החדש, דוד דגו, שכבש בדקה ה-91 מחוץ לרחבה, אחרי דאבל פס עם פרנק ריבולייה. בעקבות הניצחון, שחקניו של עומר פרץ פתחו פער של 6 נקודות מהמקום השני.

המשך קריאה »
נערים ג' מכבי פתח תקווה

נערים ג' של מכבי פתח-תקוה זכתה בטורניר Neon Cup בקפריסין🏆 (וידאו)

מחלקת הנוער של מכבי תמיד אוהבת תארים, אז למה לא לזכות באחד כזה באי השכן? הטורניר היה בהשתתפות קבוצות מרחבי העולם. בדרך לגמר הקבוצה עברה את קבוצות פאפוס ואנורתוזיס הקפריסאיות וגם את מייטילנד החזקה מדנמרק, אותה ניצחה 1:0 משער של הקשר אליאב רוזנטל. משחק הגמר נגד אפואל ניקוסיה הסתיים בנצחון 0-2 משערים של דביר כהן ויונתן קוריאט.🔥

המשך קריאה »
בית ירושלים מכבי פתח תקווה

מסתבכים: כ-9100 צופים מילאו את "שלמה ביטוח" בהפסד של מכבי מול בית"ר (וידאו)

אצטדיון הכדורגל בפתח תקווה היה כמעט מלא היום (7000 בית"רים, 2500 אוהדי מכבי), בהפסד 2:1 של הכחולים מול הירושלמים. לוזון אולי יכול להיות מבסוט מהכנסה כחצי מיליון ש"ח מכרטיסים, אבל הוא גם מודאג מאוד, כשקבוצתו נוגעת בקו האדום ורחוקה רק 5 נקודות מהמקום ממנו יורדים ליגה. בנו, המאמן תמיר לוזון – שבינתיים ממשיך על הקוים, למרות שבעת מינויו הוגדר כ"זמני".

המשך קריאה »
אוהדי הפועל פתח תקווה חוגגים

אוויר פסגות: הפועל 'מבנה' פתח תקווה מתקרבת לליגת העל אחרי 3:0 על ראשון (וידאו)

אחרי 22 נקודות מתוך 24 אפשריות, השחקנים של עומר פרץ נראים קרובים יותר מתמיד להשיג את מטרת העלייה, אחרי שהביסו היום את עירוני ראשון לציון במשחק שהתקיים היום (21.2) באצטדיון "שלמה ביטוח". כעת הפועל במקום השני בפער של 5 נקודות מול הפועל רמת גן, מולה היא תתמודד במשחק שיקבע הרבה – מחזור הבא (ב-3.3). צפו בחגיגות מתוך חדר ההלבשה (מהאינסטגרם של סונגה).

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading