הוט סינמה פתח תקווה יורו 2024

חגיגות כדורגל בקניון הגדול: הוט סינמה יקרינו את חצי וגמר היורו על מסך הקולנוע

עופר הקניון הגדול בשיתוף פעולה עם בתי הקולנוע שלו, מציעים שוב (אחרי המונדיאל האחרון) חווית צפייה יוצאת דופן של משחק כדורגל עם פופקורן כמו בסרט, במקום לראות בטלוויזיה שלכם בבית. ההקרנה תלווה בפרשנות של גילי ורמוט, שחקן הנבחרת לשעבר. ההקרנות של חצי הגמר תקיימו ביום שלישי (9.7) וביום רביעי (10.7) והגמר ביום ראשון (14.7). מחיר כרטיס כולל פופקורן ושתייה: 80 ש"ח.

הוט סינמה, רשת בתי הקולנוע הגדולה בפתח תקווה, משתמשת לאחרונה בפלטפורמה שלה לא רק להקרנת סרטים, אלא גם לתוכן אחר – כמו סטנדאפ והרצאות. עכשיו, היא גם מכוונת לקהל אוהדי הכדורגל, שמחפש חוויה עם ערך מוסף לצפייה במשחקים.

לאור ההצלחה של היוזמה הקודמת בזמן משחקי המונדיאל, החליטו בהוט סינמה לחזור על הרעיון גם ביורו 2024 – ולהקרין את המשחקים על המסכים. ניתן לרכוש כרטיסים באתר ודרך אפליקציית הוט סינמה על ידי הורדת קוד קופון מאפליקציית מיי עופר. רכישת כרטיס מהאתר כרוכה בעמלה ע"ס 4 ש"ח.

צפו בכתבה על ההקרנה של הוט סינמה במונדיאל 2020

גם נשים נהנות מכדורגל בהוט סינמה
גם נשים נהנות מכדורגל בהוט סינמה

עוד ב-אוכל ובילויים

פנטזיה של שלג פתח תקווה

מי אמר שאין שלג בפתח תקווה? "פנטזיה של שלג" תתקיים בפארק "יד לבנים" ב-31.1 (GIF)

עיריית פתח תקווה הודיעה השבוע כי היא ממשיכה את המסורת, שהחלה לפני שנתיים, עם אירוע אטרקציה חורפי, שייתן לפתח תקוואים לפנטז כאילו אנחנו בחרמון. מה בתכנון? קיר מעוצב, פסלי חורף של איילים ופיית החורף, מתחם קצף – שלג, בריכות המדמות שלג וכדורי שלג אמיתיים. האירוע יתקיים ביום שישי, בין השעות 11:00 ל-15:00 והכניסה אליו תהיה חינם – ללא צורך בכרטיס.

המשך קריאה »
ניר דב קפלן (שלישי משמאל) מנהל קרקס פלורנטין יחד עם חבר'ה מאקים שהוזמנו למופע

צפו: כ-200 מארגון הנכים "אקים" הוזמנו שלשום לקרקס פלורנטין בפתח תקווה (וידאו)

הקרקס, ברחוב המפלסים מול אצטדיון "שלמה ביטוח", סיים השבוע את הופעות חנוכה במסגרת מופע "קרקס אור הדרקון", שזכה להצלחה גדולה – ואף ימשיך את הופעותיו גם לשבוע הבא. במסגרת האירוע, הוזמנו ילדים, בני נוער ומבוגרים מארגון הנכים, יחד עם מלוויהם ומתנדביהם. "עבור חלקם זו הייתה הפעם הראשונה שהיו בקרקס", אמרו בצוות. במופע גם נכחו משפחות של חברת "המרכז למיפוי ישראל".

המשך קריאה »
קרן פלס להקת פורטרט פסטיבל חורף פתח תקווה

כ-4000 מתושבי פתח תקווה הגיעו להופעה של קרן פלס ופורטרט במסגרת פסטיבל החורף

היום הראשון של הפסטיבל בפארק "יד לבנים" הסתיים אמש בהצלחה, עם הופעות של הזמרת הפופולארית ולהקת הרוק, שכיכבה בשנות ה-90'. פלס שרה את מיטב שיריה, ביניהם: "שיר לאהובתי", "אם אלה החיים", "לייק וואנקה" ו-"רצה הביתה". סולן פורטרט, רן רוזנפלד, הופיע לפניה עם הלהיטים "הכל מבינה", "ואני שר", "מה שצריך", "עד אלייך" – ועוד. היום: להקת היהודים ו-Happy Days.

המשך קריאה »
קולולו פתח תקווה מרגו פתח תקווה מרלה פתח תקווה

פותחים שנה חדשה ברח' שחם פ"ת: מרגו, קולולו ומרלה בליל סילבסטר 2025 (וידאו)

למרות מזג האוויר הקריר והעובדה שמדובר היה ביום אמצע שבוע, המונים הציפו אמש את מקומות הבילוי של הרחוב הכי תל-אביבי בפתח תקווה. לאחר שנה לא פשוטה, עם כ-50 אזעקות, מצב לאומי מדכדך והדאגה לשלומם של החטופים, במקומות הבילוי של פתח תקווה מקווים מאוד שהשנה החדשה תבשר טובות ותייצר פריחה עסקית ו'פיקים' על בסיס יומי. צפו בביקור בשלושת המקומות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading