כ-16,000 תושבים הגיעו לפסטיבל הקינוחים הראשון של פתח תקווה ביד לבנים (וידאו)

האירוע הסתיים אתמול בהצלחה עם הופעתה של הזמרת יסמין מועלם, מהכוכבות העולות של המוסיקה הישראלית. כבר בשעה 19:30 החלו הראשונים מהקהל להגיע ועמדו בתור הארוך שהשתרך כמעט עד רחוב ארלוזורוב. התור התקדם במהירות וכולם נכנסו לפני ההופעה של מועלם, שהחלה ב-21:30. הפסטיבל החל כבר שלשום עם הופעה של כוכבת הילדים ניבה קשת ולאחר מכן של הזמר מוש בן ארי.

חוץ מההופעות, הקהל נהנה מדוכנים רבים של מתוקים שונים של קונדיטוריות מובחרות, כמו קרפים, פחזניות, עוגות ושוקולד במחירים זולים שנעו בין 10 ל-20 ש"ח בלבד. לצד הממתקים, היו גם דוכנים שמכרו שייקים קרים, מצרך נחוץ במזג האוויר החם של יולי. פסטיבל הקינוחים נערך בפתח תקווה לראשונה, ולאור הצלחתו הקיץ, אפשר להניח שגם יהיה לו המשך. כל הכרטיסים (שסובסדו ל-20 ש"ח לכרטיס) – נמכרו וסך הכל בארבעת ה מופעים היו 16,000 תושבים (אולי קצת פחות, כי היו כאלה שנכנסו פעמיים).

צפו בקטעים מהאירוע אתמול (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok צפו: אלפי תושבים הגיעו לפסטיבל הקינוחים הראשון של פתח תקווה ביד לבנים האירוע הסתיים אתמול בהצלחה עם הופעתה של הזמרת יסמין מועלם, מהכוכבות העולות של המוסיקה הישראלית. כבר בשעה 19:30 החלו הראשונים מהקהל להגיע ועמדו בתור הארוך שהשתרך מהכניסה למתחם הפארק וכמעט עד רחוב ארלוזורוב. הפסטיבל החל כבר שלשום באירוע שהיה מיועד לילדים ומשפחות, בו הופיעה כוכבת הילדים ניבה קשת. לאחר מכן, התקיים מופע למבוגרים של מוש בן ארי. חוץ מההופעות, הקהל נהנה מדוכנים רבים של מתוקים שונים של קונדיטוריות מובחרות, כמו קרפים, פחזניות, עוגות ושוקולד במחירים זולים שנעו בין 10 ל-20 ש"ח בלבד. לצד הממתקים, היו גם דוכנים שמכרו שייקים קרים, שהיו נחוצים במזג האוויר החם של יולי. פסטיבל הקינוחים נערך בפתח תקווה לראשונה ולאור הצלחתו הקיץ, אפשר להניח שגם יהיה לו המשך. כל הכרטיסים (שסובסדו ל-20 ש"ח לכרטיס) - נמכרו. @petachtikva_city ♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS
מדיה יסמין מועלם - באדיבות דוברות עיריית פתח תקווה

עוד ב-אוכל ובילויים

מה הקראפט שלך? בר ה"שניטבזאר" (Schnittbazaar) פותח את שעריו בשוק של פתח תקווה

מקום בילוי חדש המשלב תרבות קראפט ישראלית, אוכל מעודכן ואווירה תוססת נפתח השבוע במרכז העיר. המקום נפתח פרי שיתוף פעולה ראשון מסוגו בין שתי מבשלות קראפט ישראליות עצמאיות ומובילות: "בירבזאר" ו"שניט".האם זהו הלהיט החדש שיתחרה במקומות הבילוי ברחוב שחם הפתח תקוואי?

המשך קריאה »

מי הכוכבים שהגיעו לטקס בשדרת הכוכבים בהיכל התרבות פתח תקווה?

בטקס חגיגי ומרגש שנערך אמש (16.7), צעדו על השטיח האדום אמנים ויוצרים שהטביעו חותם על התרבות הישראלית. 20 כוכבים חדשים נחשפו בשדרת הכוכבים של אם המושבות במסגרת פרויקט ייחודי המוקיר את היוצרות והיוצרים שצמחו בעיר והטביעו את חותמם על עולם התרבות הישראלי. בטקס נכח ראש העיר רמי גרינברג שנשא דברים ובירך את הכוכבים.

המשך קריאה »
סיפתח פתח תקווה

עשו את ה"סיפתח": בר אלכוהול ואוכל חדש נפתח בשוק של פתח תקווה

מי שכבר הספיד את השוק הפתח תקוואי, כדאי שיבוא בשעות העמוסות של חמישי ושישי לבר החדש והמסקרן שנפתח השבוע ברחוב זאב ליפקיס 4 על ידי המסעדנית הפתח תקוואית מאי וקנין, שמציעה תפריט מגוון של אוכל רחוב איכותי על טהרת בשר, בירות וקוקטיילים. "תמיד חלמתי לפתוח מקום משלי", היא מספרת. "אחרי שנים בתחום הבנתי שאני לא רוצה רק למכור אוכל, אלא ליצור מקום שאנשים מגיעים אליו בשביל האווירה".

המשך קריאה »
אלוהה פתח תקווה ALOHA

הוואי זה כאן: ב-ALOHA (אלוהה) פתח תקווה מתחדשים עם פרגולה ענקית ותפריט רולים

המסעדה, בעמי ב.ס.ר סיטי (תוצרת הארץ 3), משדרגת את חווית האוכל ההווייאני עם הצללה, שתסדר את הקיץ והחורף, לכל מי שאוהב לאכול בחוץ ובנוסף יוצאת עם מבצע 1+1 על הרולים החדשים בתפריט – בכל יום ראשון. "עכשיו אפשר לשבת פה הרבה יותר בכיף בכל עונה ולאורך כל היום", מסר הבעלים בר זלצמן. "הרולים שלנו על טהרת המטבח ההוואייני עם טאץ' אסיאתי, שמדבר בשפה של איזון מדויק בין טעמים, צבעים ומרקמים".

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading