שולמית בר מנהלת אחד העם

חילופים בבית ספר "אחד העם" פתח תקווה: שולמית בר תחליף את יעל בצלאל

המנהלת החדשה תהיה אחראית על החטיבה והתיכון של אחד מבתי הספר הגדולים והותיקים בפתח תקווה. בר, מורה לביולוגיה, שב-27 השנים האחרונות עבדה בבי"ס "ליידי דייויס" ת"א, שימשה בתפקידי ריכוז וניהול מגוונים. "מאמינה בחינוך ערכי ואיכותי, ביצירת סביבה מוגנת ומכילה, המאפשרת לכל תלמיד ותלמידה לממש את יכולותיו, בעידוד למצוינות אקדמית ומעורבות חברתית וליזמות קהילתית", מסרה.

עיריית פתח תקווה הודיעה הבוקר על מינוי חדש: שולמית בר מקבלת לידיה את בית הספר "אחד העם" בשכונת אם המושבות, בין הישנה לותיקה. מדובר באחד מבתי הספר המאתגרים והמורכבים לניהול בפתח תקווה, בו לומדים כ-1750 תלמידים בשש שכבות לימוד. בר מגיעה עם רזומה רב, הן של מחנכת לביולוגיה ורכזת מדעים. בתפקיד האחרון כיהנה כסגנית מנהלת חטיבת הביניים – כך שהמעבר לפתח תקווה, מהווה קפיצת מדרגה רצינית עבורה.

בר, שתחליף בתפקיד את יעל בצלאל, הדריכה וליוותה מורים במחוז תל אביב בתחום המדעים, והדגישה את החשיבות בקידום יוזמות חינוכיות בבתי הספר, תוך מתן כלים להובלת תחום המדעים באופן חדשני ורלוונטי. עם היבחרה לתפקיד אמרה שולמית: "אני מאמינה בחינוך ערכי ואיכותי, ביצירת סביבה מוגנת ומכילה, המאפשרת לכל תלמיד ותלמידה לממש את יכולותיו, בעידוד למצוינות אקדמית ומעורבות חברתית וליזמות קהילתית".

רמי גרינברג, ראש העיר, הוסיף: "אני מברך על בחירתה של שולמית לניהול שש שנתי אחד העם בעיר ומאחל לה ולקהילת בית הספר הצלחה רבה, עוד אני מבקש להודות מקרב לב ליעל בצלאל שממשיכה לתפקיד מאתגר נוסף. העיר פתח תקווה משקיעה רבות במערכת החינוך ואנו נמשיך לקדם ואת מערך החינוך בעיר כדי לתת את כל הדרוש למען הצלחת תלמידות ותלמידי אחד העם וכלל בתי הספר בעיר".

ד"ר ירדנה חדד, מנהלת האגף לחינוך על יסודי בעיריית פתח תקווה מסרה שהיא מברכת את בר על הצטרפותה. "בטוחני, שביחד נמשיך למנף את העשייה החינוכית באחד העם ובכלל בתי הספר לפסגות ולהישגים משמעותיים. אני מבקשת להודות למנהלת היוצאת יעל בצלאל על עבודה מסורה ומקצועית במשך שנים ומאחלת לה הצלחה בהמשך".

עוד ב-חינוך

בשורה להורים בפתח תקווה: מתחם יצירה והעשרה חינמי לילדים ייפתח ב-16.8 בעופר הקניון הגדול

מחפשים מה לעשות עם הילדים במחצית השנייה של אוגוסט? החל מה-16 באוגוסט ייפתח בקניון הגדול מתחם חווייתי המציע מגוון סדנאות ופעילויות לכל המשפחה – ללא כל עלות. כל הפרטים על הפעילות שתסגור לכם את החופש הגדול.

המשך קריאה »
טייגר כלי עבודה פתח תקווה

"טייגר" כלי עבודה פתח תקווה שדרגו לחנות חדשה בסגולה פתח תקווה (וידאו)

בשורה ענקית לחובבי עשה-זאת-בעצמך ולבעלי המקצוע בעיר: חנות כלי העבודה "טייגר" עוברת למשכנה החדש והופכת למתחם ענק. מעתיקה את פעילותה מרחוב בן ציון גליס, שם הייתה בשלוש השנים האחרונות, אל מתחם רחב ידיים ברחוב אלכסנדר ינאי 6. עם התרחבות מ-200 מ"ר ל-1,400 מ"ר, הנהלת החנות מבטיחה את המגוון הגדול ביותר ואת המחירים המשתלמים בארץ.

המשך קריאה »

דרור כהן מפתח תקווה זכה באות שר החינוך למעורבות חברתית ע"ש אלעד ריבן ז"ל

יש בני נוער שמדברים על שינוי, ויש כאלה שפשוט יוצאים לעשות אותו. דרור כהן מפתח תקווה, יו"ר מועצת התלמידים והנוער הארצית לשעבר, הוכיח שמנהיגות אמיתית נמדדת במעשים וזככה באות ההוקרה היוקרתי של משרד החינוך.

המשך קריאה »

בשורה חינוכית לשכונת שעריה: עמותת "מסלולים" מגיעה לפתח תקווה

החל משנת הלימודים הקרובה (תשפ"ז), תזכה שכונת שעריה לתוספת כוח משמעותית בתחום החינוך, עם כניסתה של תוכנית "מסלולים", המופעלת על ידי עמותה בעלת ניסיון עשיר בקידום רצפים חינוכיים וצמצום פערים חברתיים ולימודיים.
התוכנית החדשה תספק מעטפת פדגוגית ומקצועית שלמה לילדי השכונה, כבר מהשלבים המוקדמים ביותר של חייהם, במטרה להעניק להם את הכלים הנדרשים להצלחה, לצמצם פערים שפתיים ולימודיים, ולהעלות את תחושת המסוגלות והביטחון העצמי שלהם.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading