צפו: הפאב BeerZ (בירז) פתח תקווה נפתח אמש לראשונה בערבי שישי (וידאו)

מהקמתו, במשך חמש וחצי שנים הפאב המיוחד והאינטימי היה סגור בערבי שישי, לאכזבתם לא מעט מלקוחותיו, שנאלצו לחפש את הבירה שלהם במקומות אחרים בערבים אלה. מיקומו, במרכז העיר, בו גרים פתח תקוואים שומרי שבת רבים וקירבתו לבית כנסת, מנעו את פתיחתו – עד לאחרונה, כשהתקבל היתר מהעירייה לפתוח את המקום. קוריאט, הבעלים: "התגובות לפתיחה מאוד טובות".

בינואר דיווחנו לכם שמה-7.10 קיבל פאב ה-BeerZ (בירז) של שי קוריאט, מכה קשה, לאחר שהוא נאלץ לסגור את המקום ולזרוק סחורה, עקב שירות המילואים אליו נקרא. "המלחמה הזאת תימשך עוד זמן, אני כנראה לא אצליח להחזיק את העסק ויותר מזה -יש גם חובות, שאני לא יודע מתי אחזיר", אמר אז קוריאט. אלא שמאז, נקרא כי BeerZ התאושש ואמש הוא אפילו נפתח לראשונה גם בערבי שישי.

צפו בכתבת הוידאו (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok

צפו: הפאב BeerZ (בירז) פתח תקווה נפתח אמש לראשונה בערבי שישי (וידאו) מהקמתו, במשך חמש וחצי שנים הפאב המיוחד והאינטימי היה סגור בערבי שישי, לאכזבתם לא מעט מלקוחותיו, שנאלצו לחפש את הבירה שלהם במקומות אחרים בערבים אלה. מיקומו, במרכז העיר, בו גרים פתח תקוואים שומרי שבת רבים וקירבתו לבית כנסת, מנעו את פתיחתו - עד לאחרונה, כשהתקבל היתר מהעירייה לפתוח את המקום. קוריאט, הבעלים: "התגובות לפתיחה מאוד טובות". בינואר דיווחנו לכם שמה-7.10 קיבל פאב ה-BeerZ (בירז) של שי קוריאט, מכה קשה, לאחר שהוא נאלץ לסגור את המקום ולזרוק סחורה, עקב שירות המילואים אליו נקרא. "המלחמה הזאת תימשך עוד זמן, אני כנראה לא אצליח להחזיק את העסק ויותר מזה -יש גם חובות, שאני לא יודע מתי אחזיר", אמר אז קוריאט. אלא שמאז, נקרא כי BeerZ התאושש ואמש הוא אפילו נפתח לראשונה גם בערבי שישי. כשביקרנו במקום היו בו כמה עשרות מבלים, שמן הסתם, הגיבו טוב מאוד לשינוי המרענן של הפתיחה גם בערבי שישי. "קיבלנו תגובות מאוד טובות לפתיחה בערב שישי", אמר לנו קוריאט. "מרגיש שהפתיחה הזאת נותנת אור למרכז העיר החשוך. עכשיו הלקוחות שלנו שגרים קרוב, יכולים לבוא לכאן, אפילו ברגל, גם בערבי שישי ולא צריכים לנסוע ליכין סנטר, או מחוץ לעיר". בירז קיבל לאחרונה מעיריית פתח תקווה את האישור המיוחל לפתוח את הפאב גם בערבי שישי - והוא לא חיכה הרבה. הפאב יהיה מעכשיו פתוח בערבי שישי בין השעות 18:00 לחצות. זהו למעשה הפאב היחידי במרכז העיר, בו אפשר לשבות בערב שישי וליהנות מבירה טוב. BeerZ קיבל את האישור, זאת למרות שבקרבתו גרה אוכלוסיה מסורתית והוא ממוקם 100 מטרים מבית כנסת "עץ חיים - אוהל ישראל", בו התפללו בזמן שהפאב נפתח. אולי הוכחה שאפשר דו קיום במרכז בפתח תקווה. @אורי אהד @עיריית פתח תקווה #פתחתקווה @beerz #בירות #בילויים @צדוק בן משה @רמי גרינברג

♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS

כשביקרנו במקום היו בו כמה עשרות מבלים, שמן הסתם, הגיבו טוב מאוד לשינוי המרענן של הפתיחה גם בערבי שישי. "קיבלנו תגובות מאוד טובות לפתיחה בערב שישי", אמר לנו קוריאט. "מרגיש שהפתיחה הזאת נותנת אור למרכז העיר החשוך. עכשיו הלקוחות שלנו שגרים קרוב, יכולים לבוא לכאן, אפילו ברגל, גם בערבי שישי ולא צריכים לנסוע ליכין סנטר, או מחוץ לעיר".

בירז קיבל לאחרונה מעיריית פתח תקווה את האישור המיוחל לפתוח את הפאב גם בערבי שישי – והוא לא חיכה הרבה. הפאב יהיה מעכשיו פתוח בערבי שישי בין השעות 18:00 לחצות. זהו למעשה הפאב היחידי במרכז העיר, בו אפשר לשבות בערב שישי וליהנות מבירה טוב. BeerZ קיבל את האישור, זאת למרות שבקרבתו גרה אוכלוסיה מסורתית והוא ממוקם 100 מטרים מבית כנסת "עץ חיים – אוהל ישראל", בו התפללו בזמן שהפאב נפתח. אולי הוכחה שאפשר דו קיום במרכז בפתח תקווה.

עוד ב-אוכל ובילויים

מסעדת החברים מחפשת חברים עובדים פתח תקווה

דרושים עובדים: מסעדת הבשרים "החברים" פותחת או-טו-טו בעמי ב.ס.ר סיטי (וידאו)

ההכנות האחרונות לקראת פתיחת המסעדה, שמבטיחה בשרים שעוד לא טעמנו בעיר, ועוד בכשרות מוהדרת של הרב מחפוד – הולכות ומסתיימות, לקראת פתיחת המסעדה, שצפויה להיות במהלך החודש. צוות המסעדה, בראשות המנהלים, שלומי, אלירן ותמיר – צופה שעות עומס רבות במסעדה, שמסקרנת מאוד את הרעבים של פתח תקווה. הם מחפשים עובדים מגיל 17 – לשלב תפקידים במסעדה. צפו

המשך קריאה »
נכס מסחרי במטרו פארק פתח תקווה חנות למכירה בפתח תקווה

27 אלף ש"ח למ"ר – חנות מוצעת במטרו פארק 456 פתח תקווה ב-2.35 מיליון ש"ח

המתווך ארתור אדריי מציע את הנכס, שגודלו 87 מ"ר בתג מחיר של 2,349,000 ש"ח עם שתי כניסות – ברמת מעטפת. הנכס נמצא בחזית הפנים של המתחם והוא יכול להתאים לשמש לחנות מסוג מכשירי כתיבה, צילום, אופטיקה, בגדים (בוטיקי) ועוד. הנכס יכול גם להתאים לחנות אביזרי סלולר, אך כבר יש אחת כזאת במתחם, שצובר לאחרונה תאוצה והמשרדים בו מתחילים להתמלא בקצב מהיר.

המשך קריאה »
טרוקאר פתח תקווה - סוכנות רכב מימון וליסינג

"טרוקאר מימון וליסינג" פותחת את 2025 עם הצעות אטרקטיביות למכוניות חדשות

סוכנות הרכב הפתח תקוואית, שיושבת בבנייני ב.ס.ר סיטי ומתמחה במימון וליסינג של רכבים, מושכת אליה מתעניינים רבים, שרוצים להתחדש באוטו חדש לקראת השנה החדשה, כשהביקוש הגדול ביותר הוא כמובן לדגמים החדשים של המכוניות החשמליות, כמו טסלה, BYD, MG, ו-ג'ילי, אותם מציעה החברה בתנאים מפתים של 100% מימון. "רכישת רכב חדש צריכה להיות חוויה נעימה", אומר תובל סעדון, המנכ"ל.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading