אריאל ביבס אצטדיון שלמה ביטוח פתח תקווה

החלפ”ת מציינת הערב יום הולדת 5 לאריאל ביבס עם אורות כתומים ב”שלמה ביטוח” (וידאו)

הערב, לאחר המשחק גביע הטוטו בין הפועל פתח תקווה להפועל ראשון לציון, תציין פתח תקווה, ביוזמתה של החברה לפיתוח פתח תקווה, את יום הולדתו של ביבס, הילד הג’ינג’י, שעדיין, אחרי למעלה מ-300 ימים, נמצא בשבי החמאס בעזה, יחד עם אמו שירי, אביו ירדן ואחיו הקטן כפיר. במחצית המשחק יתקיים טקס, במהלכו יוקרן סרטון יום ההולדת של אריאל ביבס על לוח התוצאות באצטדיון.

ג’ימי מילר, בן דוד של שירי ביבס, מסר: “אנו גאים בהתגייסות של גופים בארץ ובעולם למען אריאל ביבס ביום הולדתו. הוא ואחיו כפיר הם בטוח לא האויב של החמאס. העולם חייב להפסיק לעצום עיניים. האור הכתום מזמן שחר של יום חדש וזאת התקווה שיש לנו בלב, שכל החטופים יחזרו אלינו וכמה שיותר מהר. אני בטוח שגם אריאל ביבס ומשפחתו היו רוצים ליהנות בחופש הגדול ולבלות למשל במשחקים באצטדיון שלמה ביטוח”.

צפו בסרטון המרגש שיוקרן הערב במחצית המשחק באצטדיון "שלמה ביטוח"

@ptnews.tiktok

החלפ"ת מציין יום הולדת 5 לאריאל ביבס עם אורות כתומים ב"שלמה ביטוח" (וידאו) הערב, לאחר המשחק גביע הטוטו בין הפועל פתח תקווה להפועל ראשון לציון, תציין פתח תקווה, ביוזמתה של החברה לפיתוח פתח תקווה, את יום הולדתו של ביבס, הילד הג'ינג'י, שעדיין, אחרי למעלה מ-300 ימים, נמצא בשבי החמאס בעזה, יחד עם אמו שירי, אביו ירדן ואחיו הקטן כפיר. במחצית המשחק יתקיים טקס, במהלכו יוקרן סרטון יום ההולדת של אריאל ביבס על לוח התוצאות באצטדיון. ג'ימי מילר, בן דוד של שירי ביבס, מסר: "אנו גאים בהתגייסות של גופים בארץ ובעולם למען אריאל ביבס ביום הולדתו. הוא ואחיו כפיר הם בטוח לא האויב של החמאס. העולם חייב להפסיק לעצום עיניים. האור הכתום מזמן שחר של יום חדש וזאת התקווה שיש לנו בלב, שכל החטופים יחזרו אלינו וכמה שיותר מהר. אני בטוח שגם אריאל ביבס ומשפחתו היו רוצים ליהנות בחופש הגדול ולבלות למשל במשחקים באצטדיון שלמה ביטוח". #כפירביבס #אריאלביבס #הפועלפתחתקווה #שלמהביטוח @עיריית פתח תקווה

♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS
קרדיט צילום לחומר משלמה ביטוח בכתום: עופר תמרי. סרטון אריאל ביבס בלוח התוצאות. קרדיט: יח"צ.

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

רמי גרינברג עיריית פתח תקווה

צפו: רמי גרינברג מכין את עיריית פתח תקווה לתרחיש ביטחוני חריג (וידאו)

המייל ששלח אתמול ראש העיר לעובדי העירייה, קצת הלחיץ את התושבים – אבל בעיריית פתח תקווה הרגיעו – זהו מייל שגרתי. שגרתי, או לא, גרינברג שחרר היום סרטון, בו רואים אותו מתדרך את העובדים להיערך להכל, על רקע הסבירות לתקיפה אמריקאית באיראן – שתגרור תגובה כלפינו. כזכור, רק לפני חצי שנה נפל בעיר טיל איראני על בניין בנווה גן – שהרגע ארבעה תושבים.

המשך קריאה »

פינת הנצחה הוקמה לזכרה של דזי יצחקי ז”ל, שנהרגה מפגיעת טיל איראני בפתח תקווה

עשרות תושבים הגיעו אתמול (15.1.26) לנוה גן לטקסט מרגש בשכונת נווה גן, לזכרה של תושבת השכונה הותיקה, סבתא ואם לארבעה, שנהרגה באופן טרגי ב־16 ביוני 2025 מפגיעת טיל איראני במהלך מבצע “עם כלביא”. הפינה הוקמה בגבעה שמול ביתה, ו”נועדה לשמש סמל לקהילתיות, עוצמה וזיכרון נעים”, כפי שאמר בטקס ראש העיר, רמי גרינברג. “מבקשים להציחל את דמותה הטובה, האצילה והחמה”.

המשך קריאה »
רמי גרינברג על רקע פתח תקווה

רמי גרינברג נערך לעימות מול איראן: “אנו בקשר ישיר עם גורמי הביטחון”

ראש עיריית פתח תקווה הפתיע אמש (10.1.26), עם פוסט של “עדכון בטחוני”, שהעלה לפייסבוק והפיץ בקבוצות וואטסאפ. לא מעט תושבים לא הבינו את פשר הפוסט, היות ולא הייתה שום ידיעה בתקשורת על מתיחות בטחונית. “הנחיתי את מנהלי האגפים והצוותים העירוניים להיות בכוננות מלאה ולהיערך לכל תרחיש, על מנת לתת מענה מיידי ככל שיידרש”, מסר ראש העיר.

המשך קריאה »
רמי גרינברג

“חיבוק אחרון” בהשתתפות 26 אבות שכולים, מוצגת עד 31.1 בבית יד לבנים פ”ת

ברחבת בית “יד לבנים” בפתח תקווה (רחוב ארלוזורוב 30) החלו להציג את התערוכה, שמטלטלת את כל מי שמבקר בה ומזכיר שוב מה עברנו מאז פרוץ ה-7 באוקטובר ומלחמת “חרבות ברזל”. לערב הפתיחה אמש (7.1.26) הגיע ראש העיר רמי גרינברג, שהתחבק עם המשפחות השכולות והזמין להגיע לתערוכה כדי “לצאת למסע עמוק של זיכרון, כאב, אובדן, געגוע ואהבה שאין לה גבול”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading