אילן שוורצזורגן וגבי כהן - קבוצת סופרין על רקע פתח תקווה

סופרין תרכוש 70% מפרויקט פינוי בינוי פרופסור שור-נפתלי פרץ במרכז פתח תקווה

חברת הנדל”ן והאחזקות, בשליטת ליאון וצחי סופרין, השלימה השבוע בהצלחה יתרה את השלב המוסדי של הנפקת אגרות חוב שקליות ובתוך כך הודיעה על מעורבתה בפרויקט התחדשות עירוני גדול במרכז העיר, סמוך להיכל התרבות. במסגרת הפרויקט ייהרסו 10 בניינים עם 68 יחידות דיור ובמקומם ייבנו 5 בניינים בני 10.5 קומות, עם 211 דירות חדשות וחניון תת קרקעי משותף של 3 קומות.

קבוצת סופרין אחזקות בדרך לתקוע יתד נוסף בפתח תקווה, זאת לאחר שדיווחנו על השלמת הקומה האחרונה במגדל המשרדים בזל פארק, שבבעלותה, בשותפות עם קבוצת וויס. הפעם סופרין מודיעה כי היא תרכוש 70% מהבעלות על פרויקט פינוי בינוי פרופסור שור-נפתלי פרץ במרכז פתח תקווה. זאת על רקע הדיווח, כי במסגרת השלב המוסדי של הנפקת אגרות חוב שקליות, זכתה החברה לביקושי יתר וזאת בהיקף של כ-115.4 מיליון שקל, מתוכם בחרה לגייס סכום של כ-80 מיליון שקל.

בניין מועמד להריסה ברחוב פרופסור שור פתח תקווה

פרויקט פרופסור שור-נפתלי פרץ, נחשב לאחד מהפרויקטים הגדולים של התחדשות עירונית במרכז בפתח תקווה, שיכלול 211 דירות חדשות, בחמישה בנייני מגורים, בעלי 10.5 קומות כ”א. מדובר במתחם על שטח של 5.3 דונם במרכז העיר, סמוך להיכל התרבות וכ- 200 מטר מהקו האדום של הרכבת הקלה. לפי הערכה ראשונית, היקף ההכנסות הצפוי מהפרויקט לקבוצת סופרין יהיה כ 210 מיליון שקל. 

יש לציין כי הפרויקט נמצא כרגע בשלב קידום התב”ע, לפני קבלת היתר והריסה של 10 הבניינים במתחם הפרויקט, הכוללים 68 יחידות דיור. “התחדשות עירונית הפכה בשנים האחרונות לעוגן מרכזי בענף הנדל”ן וזהו חלק אינטגרלי מהפיתוח העסקי של קבוצת סופרין”, מסר גבי כהן (בתמונה, משמאל), סמנכ”ל הכספים של סופרין, שהוסיף: “הפרויקט במתחם הרחובות פרץ נפתלי ופרופסור שור, צפוי להיות חלק מרכזי בהתפתחות העירונית של מרכז פתח תקווה ולתרום לשוק הנדל”ן בעיר”.

 

שטח הפרויקט - מתחם נפתלי פרץ פרופסור שור במרכז פתח תקווה
שטח הפרויקט - מתחם נפתלי פרץ פרופסור שור במרכז פתח תקווה

 קבוצת סופרין נוסדה בשנת 2009. בעלי השליטה במשותף בקבוצה הינם האחים ליאון וצחי סופרין, המחזיקים, כל אחד באמצעות חברה בשליטתו, בשיעור של כ- 36% מההון. החברה מתמקדת בעיקר בשלושה תחומי פעילות: קבוצות רכישה, ייזום נדל״ן ונכסים מניבים – בעיקר למסחר, משרדים ולוגיסטיקה, ביניהם, כאמור, פרויקט בזל פארק בפתח תקווה. 

שותפה של סופרין בפרויקט שור-פרץ היא חברת הנדל”ן טפירו (30%). מנכ”ל סופרין אילן שוורצזורגן (בתמונה, מימין) הוסיף ואמר: “ההשלמה המוצלחת של הנפקת אג”ח ב’, בהתאם לתוכניות העבודה שלנו, מחזקת את המיצוב והגמישות הפיננסית של החברה, ותאפשר לחברה לנצל בעתיד הזדמנויות עסקיות ולייצר ערך רב לבעלי המניות”.

רח' פרופסור שור פתח תקווה

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

אבי שטרית

בשוק שבו רבים מבטיחים מחיר גבוה ומכירה מהירה יש מי שבוחר בגישה אחרת

ראיון עם אבי שטרית מ-SYD נכסים על שוק הנדל״ן בפתח תקווה ועל הגישה שמחליפה הבטחות בהתחייבות למכירה. מאחורי כל עסקת נדל״ן עומד סיפור: משפחה שמתקדמת לבית חדש, זוג שמתחיל דרך משותפת, או בעלי נכס שמקבלים החלטה כלכלית משמעותית. מי שמלווה תהליכים כאלה מדי יום הוא אבי שטרית, ממשרד SYD נכסים, איש נדל״ן עם ניסיון של למעלה מ־25 שנה בעולם המכירות והשיווק ושנים רבות בתחום הנדל״ן. שטרית לא הגיע לענף במקרה.

המשך קריאה »
דירה למכירה בשיפר פתח תקווה

דירת 3 חדרים מושקעת בשכונת שיפר פתח תקווה מוצעת למכירה ב-2.1 מיליון ש”ח בלבד

למרות רוחות המלחמה, שוק הנדל”ן של דירות מגורים בפתח תקווה, לא עוצר ואם מחפשים טוב, אפשר גם למצוא מציאות, כמו הדירה הזאת הכוללת ממ”ד ומשופצת ברמה גבוהה. הדירה, שיצאה לאחרונה לשוק הדירות למכירה, ממוקמת בקומה הראשונה בבניין עם מעלית וכניסה נגישה, מציעה מפרט עשיר ומיקום מעולה. מדובר בנכס עורפי ושקט, בכיוון דרום-מזרח, המבטיח אור טבעי ושעות שמש נעימות.

המשך קריאה »
עבודות ביו פארק סגולה פתח תקווה

עיריית פ”ת החלה בעבודות פיתוח בסגולה סמוך לפרויקט יו פארק לעסקים לוגיסטיים

למרות המלחמה והאזעקות הבלתי פוסקות. כלי עבודה התחילו לפעול ברחוב הבורסקאי, סמוך למתחם המסחר והתעסוקה החדש של חברות “יוקה פארק” ו-“יובלים”, שנפתח בימים אלה, לאחר יותר משלוש שנים של הקמה. “גם בתקופה מאתגרת של מלחמה, לצד ההתמודדות היומיומית עם צרכי הביטחון וההיערכות לחירום – העשייה בעיר לא נעצרת לרגע”, מסר ראש העיר.

המשך קריאה »
פרגולה בפתח תקווה

פרימיום אלומיניום עם המהפכה השקופה של פ”ת: הדור הבא של המרפסות – ובלי בירוקרטיה

בזמן שתושבי פתח תקווה מתכוננים כבד לאביב והקיץ,  חברת “פרימיום אלומיניום” מביאה לעיר את הבשורה שמשנה את כללי המשחק: פרגולות אלומיניום נאספות ושילוב זכוכיות מתקדם. והבונוס? בזכות החוק החדש, השדרוג שלכם עובר חלק ללא אישורים מתישים. 

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading