פתח תקווה נוף נווה גן פארק גדול קניון

עיריית פתח תקווה: נכון לעכשיו, פסטיבל הבירה והבשר מתקיים כרגיל ברביעי וחמישי

ישראל קמה הבוקר למציאות בטחונית שונה, נוכח המתיחות הגוברת בצפון. גם בעיר שלנו הכוננות עלתה שלב וראש העיר רמי גרינברג פרסם כי בפתח תקווה פועלים לפי הנחיות פיקוד העורף, לפיהן אסורה התקהלות בחוץ של יותר מ-30 איש ובמקומות סגורים של יותר מ-300 איש. למרות זאת, העירייה טרם ביטלה את הפסטיבל, שאמור למשוך אליו קהל של אלפים ואמור להתקיים ב-28 וב-29.

עיריית פתח תקווה עדכנה הבוקר את התושבים במצב הכוננות החדש. על פי הדיווחים, מכת מנע של צה"ל, מנעה מחיזבאללה לפגוע במתקנים אסטרטגיים במרכז, אך רמת הכוננות עלתה והתושבים הלכו היום לעבודה בחשש, שאולי בקרוב שוב נשמע אזעקה בעיר (האחרונה הייתה לפני בדיוק שלושה חודשים, ב-26.5). "אנו מבקשים מהציבור לגלות עירנות, ולפעול על פי ההנחיות בעת קבלת התרעה", מסרה העירייה.

פסטיבל הבירה והבשר פתח תקווה
כרזת פסטיבל הבירה והבשר פתח תקווה

לפי ההנחיות בפתח תקווה, השייכת למרחב דן, אסורה הקהלויות בחוץ של עד 30 איש ובמקומות סגורים עד 300 איש. במקביל, עיריית פתח תקווה פתחה את כלל המקלטים הציבוריים והודיעה כי גן החי לא ייפתח היום. העירייה ביקשה מהתושבים להגיע תוך דקה וחצי למרחב מוגן (ממ"ד, מקלט, חדר מדרגות פנימי) מהישמע האזעקה ולהתקין את יישומון פיקוד העורף במכשיר הסלולר.

לגבי פסטיבל הבירה והבשר, שצפוי להתקיים השבוע בימי רביעי וחמישי בפארק הגדול (פארק אוחיון) – אין שינוי. הפסטיבל, אליו נמכרו כל הכרטיסים וצפויים להגיע אליו אלפי תושבים, אמור להתקיים, זאת בהנחה כי עד אז ישונו ההנחיות. יש לציין כי מופעים המוניים אחרים, שמתקיימים בארץ, כמו ההופעה של אייל גולן בקיסריה, שאמורה הייתה להתקיים הבוקר בקיסריה – התבטלו. בפתח תקווה התבטלה הופעה של שאנן סטריט, סולן הדג נחש, שאמורה הייתה להתקיים בג'מס.

התבטלה ההופעה של שאנן סטריט בג'מס פתח תקווה

עוד ב-אוכל ובילויים

פנטזיה של שלג פתח תקווה

מי אמר שאין שלג בפתח תקווה? "פנטזיה של שלג" תתקיים בפארק "יד לבנים" ב-31.1 (GIF)

עיריית פתח תקווה הודיעה השבוע כי היא ממשיכה את המסורת, שהחלה לפני שנתיים, עם אירוע אטרקציה חורפי, שייתן לפתח תקוואים לפנטז כאילו אנחנו בחרמון. מה בתכנון? קיר מעוצב, פסלי חורף של איילים ופיית החורף, מתחם קצף – שלג, בריכות המדמות שלג וכדורי שלג אמיתיים. האירוע יתקיים ביום שישי, בין השעות 11:00 ל-15:00 והכניסה אליו תהיה חינם – ללא צורך בכרטיס.

המשך קריאה »
ניר דב קפלן (שלישי משמאל) מנהל קרקס פלורנטין יחד עם חבר'ה מאקים שהוזמנו למופע

צפו: כ-200 מארגון הנכים "אקים" הוזמנו שלשום לקרקס פלורנטין בפתח תקווה (וידאו)

הקרקס, ברחוב המפלסים מול אצטדיון "שלמה ביטוח", סיים השבוע את הופעות חנוכה במסגרת מופע "קרקס אור הדרקון", שזכה להצלחה גדולה – ואף ימשיך את הופעותיו גם לשבוע הבא. במסגרת האירוע, הוזמנו ילדים, בני נוער ומבוגרים מארגון הנכים, יחד עם מלוויהם ומתנדביהם. "עבור חלקם זו הייתה הפעם הראשונה שהיו בקרקס", אמרו בצוות. במופע גם נכחו משפחות של חברת "המרכז למיפוי ישראל".

המשך קריאה »
קרן פלס להקת פורטרט פסטיבל חורף פתח תקווה

כ-4000 מתושבי פתח תקווה הגיעו להופעה של קרן פלס ופורטרט במסגרת פסטיבל החורף

היום הראשון של הפסטיבל בפארק "יד לבנים" הסתיים אמש בהצלחה, עם הופעות של הזמרת הפופולארית ולהקת הרוק, שכיכבה בשנות ה-90'. פלס שרה את מיטב שיריה, ביניהם: "שיר לאהובתי", "אם אלה החיים", "לייק וואנקה" ו-"רצה הביתה". סולן פורטרט, רן רוזנפלד, הופיע לפניה עם הלהיטים "הכל מבינה", "ואני שר", "מה שצריך", "עד אלייך" – ועוד. היום: להקת היהודים ו-Happy Days.

המשך קריאה »
קולולו פתח תקווה מרגו פתח תקווה מרלה פתח תקווה

פותחים שנה חדשה ברח' שחם פ"ת: מרגו, קולולו ומרלה בליל סילבסטר 2025 (וידאו)

למרות מזג האוויר הקריר והעובדה שמדובר היה ביום אמצע שבוע, המונים הציפו אמש את מקומות הבילוי של הרחוב הכי תל-אביבי בפתח תקווה. לאחר שנה לא פשוטה, עם כ-50 אזעקות, מצב לאומי מדכדך והדאגה לשלומם של החטופים, במקומות הבילוי של פתח תקווה מקווים מאוד שהשנה החדשה תבשר טובות ותייצר פריחה עסקית ו'פיקים' על בסיס יומי. צפו בביקור בשלושת המקומות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading