פרויקט ענק: י.ח. דמרי בשותפות עם מגדל יבנו 339 דירות להשכרה בנוף ירקון (סירקין)

חברת הנדל"ן המוכרת, יחד עם חברת הביטוח והפיננסים, הלא-פחות מוכרת, חברו יחד לשותפות בפרויקט בשכונה החדשה, שצפויה להתחיל להתאכלס לקראת 2030. מדובר בפרויקט דירות חדשות מיוחד: כל הדירות יוגדרו כדירות להשכרה. שטח הפרויקט גם יכלול כ-2000 מ"ר של תעסוקה ומסחר. יגאל דמרי: "מאמינים בשוק השכירות ארוכה הטווח". ארז מגדלי: "שמחים על יציאה לדרך משותפת".

י.ח. דמרי הודיעה היום על עוד פרויקט מגורים גדול בפתח תקווה. שנתיים לאחר תחילת הקמת פרויקט הפינוי-בינוי בנווה גן, נווה פארק, התבשרנו היום על צעד נוסף, בדרך לפרויקט לא פחות גדול, בשכונה העתידית "נוף ירקון" (על מחנה סירקין הישן). לפי הדיווח, מגדל ביטוח ופיננסים תיכנס עם י.ח. דמרי לשותפות עם 49% בפרויקט שצפוי לכלול 339 דירות להשכרה בלבד, כש-50% יהיו מפוקחות ו-50% יושכרו בשוק החופשי.

תכנית שכונות סירקין - ב-2033 כבר יהיו פה 50 אלף תושבים
תכנית שכונות סירקין - ב-2033 כבר יהיו פה 50 אלף תושבים?

111 מיליון ש"ח השקעה. מגדל רכשה ב-61 מיליון

הפרויקט במסגרת "דירה להשכיר", עליו דיווחנו לראשונה לפני שנה וחצי (פברואר 2023), אמור להיות פרויקט הדירות להשכרה הגדול ביותר בפתח תקווה, לפחות לפי אלה שבתכנון כרגע. דמרי זכתה לפני כשנה וחצי במכרז שיועד להקמת דירות להשכרה, שכולן מיועדות להשכרה ארוכת טווח.

עבור הזכייה במתחם, שילמה החברה סך כולל של כ-111 מיליון שקל בתוספת מע"מ וכן השקיעה עלויות נוספות בתכנון הפרויקט ומימונו. על פי תנאי המכרז, בתום תקופת ההשכרה, היא רשאית למכור את זכויותיה במתחם.

מגדל רכשה את הזכויות תמורת כ- 61 מיליון ש"ח בפרויקט, שחוץ מהדירות גם צפוי לכלול שטחי מסחר ותעסוקה ומבני ציבור. "מדובר בהבעת אמון מהותית של גוף מוסדי מוביל בישראל בשוק השכירות ארוכת הטווח ובחברת דמרי בפרט,, מסר יו"ר י.ח. דמרי, יגאל דמרי (בתמונה: משמאל). "אנו מאמינים שיש בשוק ההשכרה ארוכת הטווח, פוטנציאל לבשורה אמיתית למשק הישראלי ורואים בו חיזוק לתחום המגורים אותו דמרי מובילה".

שטח סירקין כיום

ארז מגדלי (בתמונה: מימין), מנהל חטיבת ההשקעות במגדל ביטוח ופיננסים מסר: "אנחנו שמחים על יציאה לדרך משותפת עם דמרי, מחברות הנדל"ן למגורים המובילות בישראל. אנו משקיעים מזה תקופה בשכירות ארוכת טווח בסקטור המגורים בעיקר בארה"ב. תחום זה תפס תאוצה בשנים האחרונות גם בישראל ומגדל ממשיכה להגדיל ולהרחיב את פעילותה בזירה המקומית מתוך ראיית פוטנציאל משמעותי להמשך התפתחותו ולביקושים גבוהים לדירות להשכרה לטווח ארוך בישראל".

צילום יגאל דמרי: משה עמר. צילום ארז מגדלי: ניקולה וסטהפל

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

מסוכן לבעלים: אופיר אדרי מקבל את הזיכיון של סוכנות התיווך "רימקס" פתח תקווה

אחרי עשור כסוכן מוביל ומעל ל-200 עסקאות בעיר בחמש השנים האחרונות בלבד, אופיר אדרי עושה את קפיצת המדרגה הטבעית והופך לבעלי הסוכנות. יחד עם אשתו ושותפתו העסקית, בת-אל, השניים מביאים רוח חדשה של מנטורינג לשוק הנדל"ן המקומי, ומספקים תחזית מרתקת (ולא מתפשרת) על עתיד שוק המגורים והמסחר בעיר.

המשך קריאה »
אריק הס - דירה למכירה בכפר גנים 6 דירת 6 חדרים

אריק הס מציע דירת 6 חדרים יוקרתית בכפר גנים ג' פ"ת למכירה ב-4.39 מיליון ש"ח

לדברי משווק הנדל"ן הפתח תקוואי, מקבוצת "רימקס פלטיניום", זו דירת חלומות מודרנית ומושקעת באחת השכונות המבוקשות ביותר בעיר (ברחוב משה נקאש 1), שיצאה רק לאחרונה לשוק וכבר יצרה קהל מתעניינים. "מדובר בפנינה אמיתית. בניין צעיר בן 7 שנים בלבד, הדירה מבטיחה חוויית מגורים ברמה הגבוהה ביותר" מסר. "יש בתים שפשוט מרגישים נכון מהרגע שנכנסים אליהם".

המשך קריאה »
שכונת צמרת?

האם זיהום קרקע בשכונת צמרת (מחנה סירקין) פ"ת יעכב את בניית אלפי הדירות החדשות?

לפי כתבה שהתפרסמה ב"גלובס", המדינה מודה כי מתחם מחנה סירקין המיתולוגי חשוד בהימצאות כימיקלים מסוכנים. רשות מקרקעי ישראל מבהירה: "לא נאשר בנייה לפני טיהור", אך החשש מעיכובים של שנים בהקמתה של שכונת "צמרת" החדשה במזרח העיר יכולים להדיר שינה מעיני היזמים והרוכשים. עיריית פתח תקווה: "בשלב זה לא צפוי עיכוב בהתקדמות".

המשך קריאה »
שבירו נירו פתח תקווה

הישורת האחרונה של "שבירו" ב-NEARO פ"ת: משווקים דירות 5 חד' החל מ-3,670,000 ש"ח

קבוצת שבירו, באחד מהפרויקטים המדוברים בקריה האקדמית, נותנת הזדמנות אחרונה בהחלט לפני שהבניין היוקרתי מתמלא: רק 6 דירות נותרו בבניין המערבי מבין שני הבניין (רחוב השחם 31). בשבירו מבטיחים דירות עם מפרט טכני עשיר הכולל מיזוג מיני מרכזי ומטבח קומפלט, שתי סוויטות בכל דירת 5 חדרים, והטבת סגירה של עד 100,000 שקלים לזמן מוגבל.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading