י.ח. דמרי שכונת סירקין

י.ח. דמרי חזק גם בסירקין: זכתה במכרז עם מאות יחידות דיור על סך 68.8 מיליון ש"ח

החברה, שלאחרונה תקעה יתד בפתח תקווה, גם עם פרויקט נווה פארק בנווה גן, עכשיו גם הולכת לכיוון מזרח. לפי התכנון, היא תקים פרויקט ייחודי בעל 339 דירות, כמחצית מהן יושכרו במסגרת שכיר דירה מפוקח לזכאים ומחצית ישווקו לשוק החופשי. הפרויקט גם יכלול שטחי מסחר ותעסוקה בהיקף של כ-1,850 מ"ר וכן שטחי ספורט ונופש, מבני ציבור ועוד. יגאל דמרי: " רואה ערך רב בפרוייקטי שכירות ארוכת טווח"

רק לפני כחודש דיווחנו לכם על השלב הראשון בכניסת היזמים לשכונת סירקין הענקית, שצפויה להיבנות על חורבות המחנה הצבאי הישן, כשתשע חברות זכו בתשעה מקטעים שונים – חלק קטן יחסית, מתוך כל המתחם, שלפי התכנון של החברה הממשלתית לדיור ולהשכרה, יהיו בו 741 יחידות דיור מיועדות להשכרה מתוך כ-12 אלף יחידות הדיור, שיהיו בשכונה.

שכונת סירקין - הדמיה של רמ"י
שכונת סירקין - הדמיה של רמ"י

לפי הדיווח של חברת י.ח. דמרי, שמקימה בימים אלה פרויקט התחדשות עירונית הוסף בנווה גן (נווה פארק), עבור הזכייה במתחם, היא תשלם החברה כ-68.8 מיליון שקל + מע"מ וכן הוצאות פיתוח בסך של כ-37.7 מיליון שקל. לדבריה, היקף ההשקעה הצפוי לאחר רכישת הקרקע, עומד על כ-356 מיליון שקל. " אנחנו פועלים לקידום התכנון והוצאתו של הפרויקט לביצוע במהלך 2024", מסרו לפתח תקווה NEWS.

על פי תנאי המכרז, בתום תקופת ההשכרה החברה רשאית למכור את זכויותיה במתחם. לפי המכרז,
50% מהדירות יושכרו במסגרת שכר דירה מפוקח לזכאים ו-50% מהדירות יהיו מיועדות לשכירות בשוק החופשי. כמו כן, תקים החברה במסגרת הפרויקט, שטחי מסחר ותעסוקה בהיקף של כ-1,850 מ"ר וכן שטחי ספורט ונופש, מבני ציבור ועוד.

לפי התכנון, החברה פועלת להוציא את הפרויקט לביצוע כבר במהלך 2024. על פי תנאי המכרז, בתום תקופת ההשכרה החברה רשאית למכור את זכויותיה במתחם. יגאל דמרי, בעלי חברת י.ח דמרי, אמר: "זהו הפרויקט הראשון של החברה במסגרת מכרז של 'דירה להשכיר' ואנו מצפים לצאת לדרך בהקדם בסירקין פתח תקווה. החברה רואה ערך רב בפרוייקטי שכירות ארוכת טווח, המסייעים לזוגות צעירים ולמשפחות בפתרון דיור איכותי ויציב לאורך זמן.

עוד ב-נדלן

העירייה: אושרה הבקשה להיתר לפרויקט של חג'ג'-צים במתחם היכל התרבות פתח תקווה

לפי הדיווח של עיריית פתח תקווה, הבוקר אושרה בוועדת המשנה לתכנון ולבנייה, הבקשה להיתר לביצוע התחדשות עירונית ענקית בצומת הרחובות אורלוב-המכבים והקמתה של כיכר, שתיקרא "כיכר התרבות". במסגרת התוכנית, של חברת הנדל"ן המוכרת, יהרסו שני מבנים ישנים ובמקומם ייבנו שני מגדלי מגורים בני 32 קומות כ"א, כשמתחתם ארבע קומות למסחר, תעסוקה ומוסדות ציבור.

המשך קריאה »
Y GARDEN פסגת הדר פתח תקווה

החדש האחרון בפסגת הדר: Y Garden פ"ת של יעקבי יוניברסל קיבל היתר בנייה (וידאו)

חברת הנדל"ן ה-ותיקה, לה כבר יש פרויקט בנוי בשכונה (Y Premium), מדווחת כי קיבלה את ההיתר להקמתו של בניין מגורים בפתח תקווה, שיתנשא ל-15 קומות עם 67 דירות – ובכך תושלם ה"מיני-שכונה" החדשה, שכוללת לא פחות מ-10 פרויקטים (12 מבני מגורים) – בה צפויים להתאכלס כ-3000 דיירים חדשים. "אנחנו גאים להיות חלק מההתפתחות המרשימה של העיר", מסרה הבעלים, ריקי יעקבי.

המשך קריאה »
מתחם טבריה עמישב פתח תקווה

אושרה להפקדה תכנית פינוי-בינוי ענק של "דניאל פז" במתחם טבריה עמישב פ"ת

מינהלת כרמים להתחדשות עירונית בפתח תקווה בישרה לאחרונה על אישור ראשון להפקדה השנה. מדובר בפרויקט משמעותי מאוד, מבחינת היקף השטח ויחידות הדיור. לפי התכנון, במקום 276 יחידות דיור שיהרסו, ייבנו במקומם לא פחות מ-965 יחידות דיור + מסחר בשטח שבין רחובות טבריה, צפת, שבט אשר ושבט בנימין. היזם, אליהו יוסף: "הפרויקט ישנה את פני השכונה ויתן מענה להיבטים התכנוניים הרחבים שלה".

המשך קריאה »
ריג'ס פתח תקווה בחוץ, פרימה לינק בפנים

סניף Regus (ריג'ס) פתח תקווה נסגר וצימצם את התחרות במשרדים השיתופיים בעיר

הסניף הפתח תקוואי של מותג הנדל"ן הבינלאומי, בבניין עופר במוטה גור 4, שכלל מתחם של כ- 1230 מ"ר, עם 50 משרדים שונים, ו-130 עמדות – סגר את שעריו, ובמקומו מוקמת עוד קומה של בית המלון "פרימה לינק" עם 25 חדרים נוספים. סגירתו של הסניף, משאירה כרגע את הבמה העירונית למתחם ROOMS (העכשיווי של BSR והעתידי ב"בזל פארק") ולמתחם של MINDSPACE (מיינדספייס) בפארק עופר.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading