צפו: אביב גפן וניקי גולדשטיין הופיעו בפני כ-14 אלף צופים בפסטיבל הבירה והבשר (וידאו)

המונים מתושבי פתח תקווה הגיעו אמש לפארק הגדול לאירוע ענק, שציין את סיום את הקיץ ותחילת שנת הלימודים, שתחל שבוע הבא. המבלים שכחו לרגע את הצרות שלנו וחגגו את האסקפיזם עם כוס בירה, מנת בשר והופעות טובות של שני הזמרים. גולדשטיין שר את שירי צביקה פיק ז"ל ואביב גפן שר את עם מיטב להיטיו. המבלים נהנו מכרטיס כניסה מסובסד של 10ש"ח, אבל התלוננו על מחירי השתייה והאוכל.

פסטיבל הבירה והבשר הסתיים אתמול לאחר שני ימי הופעות מוצלחים, בהם נכחו במצטבר כ-25 אלף צופים. בתחילת השבוע, המתיחות הבטחונית העלתה חשש מסוים כי הפסטיבל לא יתקיים, אך הוא נמוג במהרה עם החזרה לשגרה. האווירה הטובה שהייתה אמש, הוכיחה כי הפתח תקוואים צמאים (תרתי משמע) לבילוי עירוני טוב.

צפו בכתבה מתוך YOUTUBE TV פתח תקווה NEWS:

ראש העיר הבטיח: בחול המועד - אירוע נוסף

"כמה מסיבות יש בעיר הזאת, בכלל?", שואל אביב גפן בשירו 'מחר', איתו פתח את המופע – אז בפתח תקווה הוא קיבל תשובה מראש העיר, רמי גרינברג, שעלה לבמה לפניו וסיפר כי העירייה מתכננת אירוע דו יומי דומה ב-21 וב-22 באוקטובר. גרינברג ציין בדבריו את פתיחת שנת הלימודים עם 80 אלף תלמידים ואת התמיכה שהעירייה נותנת לחיילי העיר בסדיר ובמילואים וכמובן למשפחות של החטופים עידן שתיוי, דניאלה גלבוע וענבר הימן ז"ל.

"בעוד חודשיים ייפתח הגשר שיחבר את נווה גן לפארק", הבטיח. "בנוסף, בשבוע הבא נפתח את את רחוב אחדות ישראל שיחבר בין הרב מלכה לרחוב בזל וייקרא 'אחדות ישראל'". לפני גפן, עליו התבשרנו השבוע, כי בקרוב יהיה אבא לילד נוסף, הופיע הזמר והקומיקאי ניקי גולדשטיין, ששר ממיטב שירי צביקה פיק ז"ל, כשלבמה עלה לשיר גם בן זוגו הפתח תקוואי, אייל שלום, איתו התארס בשנה האחרונה.

ראש העיר רמי גרינברג: "אירוע נוסף בחול המועד"

כוס גולדסטאר ב-26 ש"ח. 17 שב"חים נתפסו

המבלים הרבים בפארק נהנו ממגוון גדול של דוכני בירה ובשר, כשחלקם התלוננו על המחיר הגבוה כמו כוס בירה גולדסטאר קטנה ב-26 ש"ח ומנות בשר קטנות ב-40 ש"ח, אבל התנחמו בזה שהם קיבלו שתי הופעות משובחות בכרטיס מסובסד אחד של 10 ש"ח בלבד. למרות המורכבות הביטחונות והקהל הגדול, האירוע עבר בהצלחה וללא תקלות, למעט מספר צופים שלא הרגישו טוב ונזקקו לטיפול רפואי.

במהלך ביקורות שערכה המשטרה במקום, התברר כי מתוך 20 עובדי הניקיון בפסטיבל  17 היו שוהים בלתי חוקיים שהובאו על ידי קבלן. העובדים לבשו סרבלים כתומים של עובדי ניקיון והתערו בקהל הרב בפסטיבל. שטרת פתח תקווה עצרה את השב"חים ואת מעסיקיהם.

העירייה בתגובה: ""עיריית פתח תקווה הזמינה שירותי ספק ניקיון שהיה צריך לעמוד בכל הכללים והנהלים שנדרשו ממנו ועליהם התחייב. במידה ואכן הייתה חריגה מהנהלים ואי עמידה בסעיפי החוזה העירייה רואה זאת בחומרה רבה ותטפל בנושא בכל הכלים שיעמדו לרשותה".

תמונות מהאירוע: לחצו להגדלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-אוכל ובילויים

לילה בניו יורק-קונצרט חגיגי עם הלהיטים הגדולים של ניו יורק ואמריקה בתיאטרון הבית גולדה ב-3 באוקטובר

לילה בניו יורק-קונצרט חגיגי עם הלהיטים הגדולים של ניו יורק ואמריקה בתיאטרון הבית גולדה ב-3 באוקטובר

לילה בניו יורק-קונצרט חגיגי עם הלהיטים הגדולים של ניו יורק ואמריקה – ביום שבת, 3 באוקטובר, בשעה 20:30, בתיאטרון הבית גולדה בפתח תקווה. פרטים נוספים וקישור לרכישת כרטיסים בהמשך הכתבה.

המשך קריאה »
הקרנת הסרט "המלכה שושנה" ושיחה עם היוצר קובי פארג' במרכז תרבות שושנה דמארי ב-30 בספטמבר

הקרנת הסרט "המלכה שושנה" ושיחה עם היוצר קובי פארג' במרכז תרבות שושנה דמארי ב-30 בספטמבר

הקרנת הסרט "המלכה שושנה" ושיחה עם היוצר קובי פארג' – ביום רביעי, 30 בספטמבר, בשעה 20:00, בתיאטרון שושנה דמארי בפתח תקווה. שושנה דמארי הייתה הדיווה הישראלית הראשונה. בסיום ההקרנה שיחה עם היוצר קובי פארג'.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading