מרלין פתח תקווה MERLIN

המסעדה הקווקזית מרלין (MERLIN) פתח תקווה – תיפתח ביום א' במקום ג'מס הישן

ביום ראשון, אחרי שלושה חודשים של הקמה, מסעדת השף, שברחוב לשם 7, תפתח את שעריה לקהל, עם קונספט שלא קיים כיום בעיר. מדובר במסעדת אווירה, על טהרת האוכל הקווקזי עם דגש על בשרים. הסועדים יהנו בכל ערב מסוג של חאפלה עם זמר אורח, שיעבור בין השולחנות וישיר בעיקר ישראלי וים-תיכוני עם מיקרופון נייד. בתפריט: מנות קווקזיות, כולל פלטת המלך עם בשרים איכותיים.

לאוהבי האוכל מפתח תקווה צפויה חוויה קולניארית רעננה, עם פתיחתה של מרלין (MERLIN), המסעדה הקווקזית החדשה, שסיימה השבוע את הקמתה ומוכנה לארח סועדים – מיד אחרי יום כיפור. בעלי המסעדה הגיעו מהרצליה וחדרה לפתח תקווה, לאחר שזיהו דרישה למסעדה, שהיא לא רק אוכל, אלא גם (ובעיקר) בילוי. הם בחרו במקום בו פעל עד לפני כשנה וחצי בר הג'מס הישן (שעבר לפני שנתיים לרח' אפעל).

המסעדה פונה לקהל שאוהב את האוכל הקווקזי וכזה שמחפש מקום עם אוכל טוב לקיים בו אירוע – בר מצווה, ברית, גיבוש חברה – ועוד. המקום מכיל כ-100 מקומות ישיבה, המפוזרים בשולחנות בפנים ובמרפסת – ועל הבר. התפריט כולל סלטים קווקזים, כמו בודונג'ון (ליבת חציל בלעדי על גריל), מנות פתיחה, כמו סלמון גחלים (סלמון צלוי על גחלים בתיבול קווקזי) ותוספות כמו סירות תפוח אדמה מתובלות (עם שמן זין טימין, שום, שמיר ותבלינים).

אבל המנה הבולטת היא פלטת המלך, שכוללת, לדברי הצוות של MERLIN, פלטת בשרים מפנקת, אותה שמים במרכז השולחן עם מגוון של בשרים צלויים על גחלים – אנטריקוט, פרגיות, כבש, קבב – בתוספת ירקות על האש. מחיר הפלטה הוא 300 ש"ח. המקום, לו כשרות רגילה, צפוי להיות פתוח מ-6 בערב עד השעות הקטנות של הלילה ויהיה סגור בשישי ערב.

אוכל קווקזי במרפסת - מרלין MERLIN פתח תקווה

עוד ב-אוכל ובילויים

רון אנד בן פתח תקווה

ניחוח של פריז בפתח תקווה: "רון & בן" (RON & BEN) פתחו בייקרי ברח' הסיבים

לאחרונה נפתח מקום הכולל מאפייה, פטיסרי ובית קפה בוטיק שמביא את אומנות האפייה והאירוח הצרפתית ללב העיר. העסק החדש נולד ממפגש מחודש ומרגש של שני חברי ילדות – רונן בנישו וראובן חזיזה. לאחר עשור שבו חיו בנפרד, הם התאחדו כאן בישראל כדי להגשים חלום משותף.

המשך קריאה »
פאטאטאס פתח תקווה

תפוח אדמה לוהט? רשת PATATAS (פאטאטאס) פתחה סניף בעמי ב.ס.ר סיטי פ"ת

זוכרים את פיצריית "פיירו" (PIERO) עליה דיווחנו לכם כאן בעבר כי נסגרה זמן קצר בלבד לאחר פתיחתה. כעת, אנחנו שמחים לעדכן שהלוקיישן המרכזי הזה ממש לא נשאר יתום. בימים אלו נפתח במקום סניף חדש של רשת "פאטאטאס" (PATATAS), שמבטיחה לקחת את תפוח האדמה למקומות שלא דמיינתם.

המשך קריאה »
עדי שביב

בוקר של קולינריה והשראה: בראנץ' טבעוני והרצאה של עדי שביב על אושר במלון פרימה לינק פ"ת ב-4.9

תושבי פתח תקווה והסביבה, מחפשים דרך מושלמת לפתוח את סוף השבוע שלכם? ביום שישי, ה-4 בספטמבר 2026, יתקיים אירוע יוצא דופן המשלב אוכל משובח, נוף מרהיב ותוכן מעורר השראה. האירוע נערך בשיתוף פעולה מיוחד עם מינהלת איכות חיים ואושר של עיריית פתח תקווה בראשותה של אסנת בירנבאום

המשך קריאה »
ביגה - עופר הקניון הגדול פתח תקווה

בית הקפה BIGA בקניון הגדול פ"ת מוצף לאחרונה בביקורות חיוביות: "שירות שאין דברים כאלה"

לאחר החלפת זכיינים בסניף, גולשים מתארים חוויית שירות ואוכל יוצאת דופן — עשרות ביקורות חמש כוכבים הצטברו בחודש האחרון בפרופיל הגוגל של בית הקפה. בית הקפה BIGA, הממוקם בקניון הגדול (עופר) בפתח תקווה (קומה P2 – ראשונה), רושם בחודש האחרון גל של ביקורות חיוביות ברשת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading