גול המועד: מכבי והפועל פתח תקווה יארחו היום ומחר ב"שלמה ביטוח" תחת הגבלות

אחרי פגרת הנבחרת, יום כיפור וחג סוכות – שתי קבוצות הכדורגל הפתח תקוואיות חוזרות לשגרה. יותר נכון, לסוג של שגרה, כשברקע עדיין קיים חשש מירי טילים למרכז והגבלת פיקוד העורף לקהל צופים של 2000 בלבד. אם זה, פחות או יותר, אמור היה להיות המספר במשחקה של הפועל (יום שני, 19:30) מול בני יהודה, הרי שבמשחקה של מכבי היום מול הפועל ב"ש (20:15) היו צפויים להגיע הרבה יותר.

מכבי פתח-תקוה תארח הערב את שחקניו של מאמנה מהעונה שעברה, רן קוז'וך למשחק מסקרן לא רק בגלל העניין הזה, אלא מכיוון ששתי הקבוצות נמצאות בפורמה טובה: הפועל באר שבע אחרי שלושה נצחונות ליגה רצופים ואילו מחזיקת הגביע שלנו אחרי ניצחון ביתי מול בני ריינה, שנערך לפני שבועיים ללא קהל. היום צפויים לחזור לאצטדיון אוהדי מכבי פתח-תקוה אחרי חודש, אבל הוא לא יהיה מלא.

אוהדי הפועל באר שבע באצטדיון שלמה ביטוח - הפעם לא יגיעו

הפועל באר שבע: לא נמכור כרטיסים למשחק

לפי ההערכות, צפויים להגיע בין 500 ל-1000 אוהדי מכבי פתח-תקוה שישבו ביציעי 1+2. בשל ההגבלות של פיקוד העורף, שמתיר 2000 צופים בלבד במשחקים במרכז – מכבי הקצתה לאוהדי הפועל באר שבע 200 כרטיסים בלבד (המינימום שנדרש של 10% מכל הכרטיסים) – ועוד במחיר גבוה יחסית של 70 ש"ח לכרטיס. ההחלטה עוררה זעם בבירת הנגב, שהחליטו שלא למכור כרטיסים למשחק, דרך אתר הבית.

בהודעת הפועל באר שבע נכתב: "אוהדים יקרים, בימים האחרונים הנהלת המועדון פעלה מול מועדון הכדורגל מכבי פתח תקווה להיערכות לקראת משחק החוץ של הקבוצה. לקראת פתיחת המכירה, מכבי פתח תקווה קבעה מחיר של 70 ש"ח אחיד לכרטיס למשחק (לפני עמלות) דבר שאינו מקובל, החלטה אותה ניסינו לשנות, לצערנו ללא הצלחה ולכן החלטנו לא לפתוח מכירה מוקדמת". אירוע זה רק מוסיף לדם הרע בין המועדונים, שגבר עם מעברו של קוז'וך לבאר שבע, מספר ימים אחרי הזכייה בגביע המדינה.

מסיבת העיתונאים של מכבי פתח-תקוה לפני המשחק

במסיבת עיתונאים לקראת המשחק, אמר מאמן מכבי פתח-תקוה דן רומן: "אנחנו נצטרך להפיק את המקסימום עם קהל או בלי קהל", אמר. "חשוב שנגיע למשחק כשאנחנו יודעים מה אנחנו רוצים לעשות". עדן שמיר, אקס הפועל באר שבע, התייחס למשחק מול קבוצתו לשעבר: "יש בזה משהו נחמד אבל אני לא מתכונן למשחק הזה באופן שונה", אמר קשר הרכש.

כ-2000 אוהדי הפועל פתח תקווה צפויים להגיע למשחק מחר

גם במשחקה מחר (19:00) של הפועל פתח תקווה מול בני יהודה תוטל הגבלה של 2000 צופים בלבד. במקרה הזה, צפויים ללוות המארחת כמה עשרות – כשאוהדי הפועל, אמורים להוות את הרוב המכריע ביציעים, כשימלאו את יציעי 4 + 5, כפי שהיה במשחק הביתי האחרון, שהסתיים ב-0:0 מול מכבי יפו.

בקרב האוהדים יש תחושה טובה לגבי הקבוצה, אחרי ניצחון נוסף לפני שבוע 2:0 על הפועל עפולה, שרק קיבע את מקום הקבוצה במקום הראשון, כשההפרש בינה לבין בני יהודה, שגם היא מועמדת לעלייה, הוא כבר חמש נקודות. אגב, הפועל תל אביב, יריבה נוספת של הפועל פתח תקווה לעלייה, הפסידה שלשום לכפר קאסם 1:0 – תוצאה שהתקבלה בסיפוק רב בקרב האוהדים הפתח תקוואים.

היום (ראשון, 20.10) בבוקר תיפתח האפשרות לשריון כרטיס לחברי העמותה וכל המנויים שברשותם בלבד וזאת עד השעה 18:00, באמצעות מייל ו-SMS, בדומה למשחק מול מכבי יפו. במועדון מציינים כי בשעה 18:00, תיפתח האפשרות לשריון כרטיס לבעלי מנויים שנרכשו דרך ״לאן״ ושלא הצליחו לשריין כרטיס למשחק האחרון מול מכבי יפו, על בסיס כל הקודם זוכה ועד גמר המלאי. במידה ויישארו כרטיסים פנויים הם ייפתחו לכלל המנויים מחר (שני) ב-10:00 בבוקר.

ניר לוין חוזר להפועל פתח תקווה
ניר לוין, המנהל המקצועי. ימשיך לחייך?

עוד ב-ספורט

נועם שוהם מונה למאמן מכבי פתח-תקוה. המנהל המקצועי טל בן חיים – התפטר

רבים מאוהדי מכבי הופתעו מההחלטה למנות את המאמן, שעוזב את הפועל כפר שלם מצמרת הליגה הלאומית – זאת מכיוון שבפעם השלישית, אחרי דן רומן ותמיר לוזון – יעמוד על הקוים מאמן ללא ניסיון בליגת העל. אבי לוזון, האיש הקובע במועדון קיבל את ההחלטה, בעקבות עונה מוצלחת של שוהם, שהצליח להפתיע ולהתברג בצמרת הלאומית עם סגל שחקנים אלמוני יחסית. בן חיים: "לוקח אחריות על הכישלון".

המשך קריאה »
תופס פיקוד - תמיר לוזון באימון ההכנה לפני בני סכנין. באדיבות מדיה מכבי פ"ת

כבר אחרי 3 חודשים: תמיר לוזון ביקש להפסיק לאמן את מכבי פ"ת מתוך דאגה לאביו

מועדון מכבי פתח-תקוה הודיע הערב (16.3) כי בנו של הבעלים, אבי לוזון, שבדצמבר מונה למאמן זמני, לאחר פיטוריו של דן רמון, ומהר הפך לקבוע – יפסיק את עבודתו כמאמן הקבוצה הבוגרת וימשיך לקחת חלק בפעילות ופיתוח מחלקת הנוער. "תמיר מחזיק אצבעות להשארות הקבוצה בליגת העל, כי לפני הכל הוא אוהד הקבוצה", נמסר בהודעה. במועדון עדיין לא הודיעו מי יהיה המאמן המחליף.

המשך קריאה »

הטור של ים זבידה (אוהד מכבי פ"ת) – להחזיר את המחאה

אחרי ההפסד החמישי ברציפות, הערב לקרית שמונה (1:2) וההתקרבות המסוכנת לקו האדום, יש חשש ממשי בקרב האוהדים ששוב נרד ליגה – בפעם הרביעית מאז 2012. אחרי שזכינו לפני שנה בגביע, ידענו שלקחת תואר כזה אחרי 72 שנה, אמורה להיות נקודת מפנה לעתיד המועדון. הייתה פה הזדמנות חד פעמית להחזיר את המועדון לקידמת הכדורגל הישראלי אחרי דשדוש בתחתית ונדנדה בין הליגה השנייה לראשונה במשך כעשור.

המשך קריאה »

מתקרבים: כ-4000 אוהדים ראו את הפועל 'מבנה' פ"ת מנצחת 1:0 את רעננה (וידאו)

הפתח תקוואים עשו עוד צעד לעבר העלייה לליגת העל, אחרי ניצחון דחוק על הרעננים אתמול (14.3) באצטדיון "שלמה ביטוח", משער של אליאן רוחאנה בדקה ה-25. זה היה ניצחון רביעי ברציפות לשחקניו של עומר פרץ, שלא הפסידו כחודשיים וחצי ופתחו פער של 9 נקודות מהמקום ה-3. נראה שרק משהו מוזר מאוד ימנע מהפועל את העלייה, כשנותרו 9 משחקים לסיום (2 בליגה הסדירה ו-9 בפלייאוף).

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading