בויה שווארמה פתח תקווה

בויה שווארמה פתח תקווה פתחו סניף בקריית אריה: צפו בתפריט והמחירים (וידאו)

המקום החדש נפתח רק לפני כשבועיים וכבר מושך אליו פיקים משמעותיים בשעות הצהרים, כשעשרות עובדי משרדים (בעיקר מהבניינים של "מגדל" הסמוכים) ועוברי אורח (כולל עינת שרוף) פוקדים את המקום ומחכים למנה שווארמה, שניצל, חזה עוף, פרגית, מעורב, קבב או מרגז בסגנון טריפוליטאי. הבעלים-שותף שי סעדה: "נעשה כל מה שצריך כדי לשמור על המומנטום של ההתחלה".

טרנד השווארמיות של פתח תקווה ממשיך לקבל ביטוי בעסקי האוכל של העיר, כשמקום נוסף שמוכר את הבשר הממכר, נפתח ברחוב היצירה 5. מדובר ב"בויה" – משהו שהוא יותר מדוכן שווארמה, גם מבחינת התפריט היחסית מגוון, אבל בעיקר מבחינת האווירה, שהוא שואף לתת. המקום, כ-100 מ"ר כולל פנים וחוץ, עם כ-60 מקומות ישיבה – כבר עשה לעצמו שם טוב ולקוחות קבועים מאז הפתיחה בתחילת החודש.

צפו בבויה שווארמה פתח תקווה (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

"בויה" - על שם האבא

"כשהגעתי למקום הזה חשבתי בכלל לפתוח כאן עסק לחלקי חילוף רכבים", מספר שי סעדה, בעלים-שותף במסעדה יחד עם אחיו, רפי. "בסוף אחי שכנע אותי לפתוח שווארמיה, שזה משהו שחסר פה באיזור. את האהבה לאוכל ולשווארמה ירשנו מאבא, שעל שמו המקום – בויה. יש לנו עוד שווארמה בפתח תקווה – "פונדק מטלון" ה-ותיק, שכבר פועל 20 שנים ברחוב הסיבים. הבאנו את הקונספט של האוכל משם, אבל פה זה מקום משודרג הרבה יותר".

ובאמת "בויה" זה מקום שנעים לשבת בו – ולא רק בגלל שהוא חדש. מקומות הישיבה מתחלקים לבפנים ובחוץ, שם יש סוג של מרפסת עם שמשיות, שתקבל בקרוב סגירה של חורף עם מתקן אלומיניום, שיעשה את הישיבה נעימה, גם אם יש רוח וגשם. על הקיר, שמפרד בין המסעדה לבניין של "מגדל", מתכננים לגדל צמחיה, שתיתן יותר ירוק למקום, שנמצא באיזור קצת אפרורי ומשרדי.

עינת שרוף ושי סעדה משמאל והסועדים הרבים ב"בויה"
עינת שרוף ושי סעדה משמאל והסועדים הרבים ב"בויה"

"גם כשיש 30-40 - לא מחכים יותר מ-15 דקות"

"במשך חצי שנה הקמנו את המקום, אחי ואני – מאפס, עד שפתחנו", ממשיך לספר סעדה. "חשבנו על כל פרט – מהמטבח, האוכל – ועד להגשה ומקומות הישיבה. מה שמייחד אותנו זה בעיקר הדג על הניוח הטריפוליטאי, התיבול ואיכות הבשר". שי מתאר שכבר מהפתיחה הייתה תנועה גדולה של אנשים, בעיקר בשעות הצהרים ולפעמים עמדו בתור 30-40 אנשים.

"יש לנו שבעה אנשי צוות – ואף אחד מהסועדים לא מחכה אצלנו יותר מ-15 דקות. גם בשעות הכי עמוסות", מבטיח שי, תושב פתח תקווה, שגר בשכונת נווה גן. איחו רפי גר באם המושבות החדשה. בבויה שווארמה בינתיים צוברים לקוחות קבועים, אבל לא בונים רק על פתח תקוואים וכאלה שעובדים בפתח תקווה. יש גם כאלה שמגיעים מרחוק עם הרכב ועוצרים לשווארמה, ביניהם גם הזמרת עינת שרוף, שביקרה לא מזמן במקום.

שווארמה, שניצל, חזה עוף, פרגית, מעורב וקבב - הכל בבויה פתח תקווה

בקרוב: משלוחים וכשרות למהדרין

בבויה שווארמה פתח תקווה, התפריט הוא פשוט: שווארמה רמה הודו בפיתה 47 ש"ח, בגט/לאפה 55, צלחת 65 וסלט ב-60. שניצל בפיתה ב-40 ש"ח, בבגט/לאפה ב-45 ש"ח, בצלחת 55 ש"ח וסלט שניצל ב-50. חזה עוף בפיתה יעלה לכם 42 ש"ח, בבגט או בלאפה 47, בצלחת 55 וסלט חזה עוף 50. פרגית, מעורב, קבב ומרגז יעלוה לכם 47 ש"ח בפיתה, 55 בלאפה או בגט וצלחת ב-65.

ניתן גם להזמין עסקיות שווארמה של פיתה + שתייה ב-55 ש"ח, צלחת שווארמה + שתייה ב-70 ש"ח, בגט/לאפה שווארמה + שתייה ב-63 ש"ח. שתייה תעלה לכם בין 8 ש"ח (סודה) ל-10 ש"ח (כל השאר). כל התפריט כשר ובקרוב הוא יהיה למהדרין בהשגחת רבנות פתח תקווה. שעות הפתיחה כרגע הן בין 10:00 ל- 17:30. בהמשך אולי גם ייפתח למאוחר יותר. שישי ושבת סגור. בעוד שבוע גם יהיו משלוחים של וולט ותן ביס.

פיק בויה פתח תקווה - לא תחכו יותר מ-15 דקות.

עוד ב-אוכל ובילויים

גלידריה סיציליאנית, לג'נדה, הבורקס של חגושגוש

נסגרים בפתח תקווה: הבורקס של חגושגוש והגלידריות לג'נדה וגלידריה סיציליאנית

הבורקס נסגר למרות שזכה להצלחה בקרב תושבי אם המושבות החדשה, שגם בשבתות יכלו ללכת מהבית כמה דקות ולהתפנק במאפה הבצק. שתי הגלידריות נסגרו לקראת החורף, שגם כך היא לא העונה שלהם. את מקומה של לג'נדה ב-MEEX אם המושבות יתפוס הסניף המורחב של מקדונלד'ס ואילו במקום הגלידה בעמי ב.ס.ר סיטי, צפוי להיכנס סניף של רשת האוכל האסיאתי "פוקי בול".

המשך קריאה »
ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג'ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח' בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ"ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

המשך קריאה »
פריצה במאפיית קציר חיטים

צפו: מאפיית קציר חיטים פתח תקווה נפרצה היום על ידי גנב יחיד (וידאו)

המאפייה הותיקה ברחוב בר כוכבא נפרצה היום על ידי פורץ, שטרם נלכד. מצלמות האבטחה קלטו את כל האירוע, כשבתחילה הפורץ עוד מתלבט כיצד לפרוץ ואז מטיח אבן בדלת בעוצמה ומצליח להיכנס. הוא ישר ניגש לקופה והוציא ממנה כסף. לאחר מכן שדד גנב את קופת הצדקה ובסוף אף הספיק לקחת עוגת גבינה. בינתיים טרם הוגשה תלונה למשטרה, אך בעלי העסק פרסמו את הצילומים לציבור.

המשך קריאה »
מפורק פתח תקווה שופ טיים

חדש בשופ טיים פתח תקווה: רשת הבשרים המפורקים "מפורק" פותחת סניף ראשון

ברשת, שהגיעה למתחם האוכל העמוס של העיר, ותפתח את המקום החדש היום ראשון, מבטיחים להביא קונספט מיוחד של בשר שמתפרק בתאווה לתוך החך. המסעדה החדשה מציעה תפריט של מנות המגיעות בבאנים או בפרנה, כשהבולטות הן עוף בחמאת בוטנים ואסאדו עם יין אדום. חצי מיליון ש"ח הושקעו. המסעדה מציעה לרגל הפתיחה הנחה של 20% על כל המנות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading