ריקובר אנד קו, טייגר, קירוסקאי ו- גוטוירט הפועל פתח תקווה

הפועל "מבנה" פתח תקווה מדווחת על ארבעה ספונסרים חדשים ומבצע גיוס כספים

הכחולים-לבנים מסירקין מנצלים את הפגרה לפעילות עסקית, במטרה לחזק את המועדון, שנמצא במקום השני בליגה הלאומית עם שאיפות ברורות לחזור לליגת העל. לפי הדיווח, הסכמי חסות נסגרו בחודש האחרון עם החברות: קירוסקאי, גוטוירט, ריקובר אנד קו וטייגר. בד בבד, לקראת פתיחת חלון ההעברות, פתח המועדון במבצע גיוס כספים, שמטרתו לעמוד ביעד הגיוס של תחילת העונה – 3 מיליון ש"ח.

אוהדי הפועל "מבנה" פתח תקווה מחכים בקוצר רוח לחזרה למגרשים ולסיום פגרת הנבחרת והשזרוע – מה שיקרה רק בעוד שמונה ימים, כשהקבוצה תארח את הוד השרון (ראשון, 1.12, 19:45) במסגרת הסיבוב ה-7 של גביע המדינה. חמישה ימים לאחר מכן (6.12, 15:00, שישי) היא תארח שוב באצטדיון "שלמה ביטוח" את הפועל נוף הגליל במסגרת המחזור ה-14 של הליגה הלאומית. בינתיים, המועדון מדווח על ארבעה הסכמי חסות ועל מבצע גיוס כספים – על מנת לחזק את הקבוצה.

אוהדי הפועל פתח תקווה מחכים להפועל ת"א
אוהדי הפועל פתח תקווה מחכים להפועל ת"א. באדיבות המדיה של הפועל

"שמחים וגאים להיות חלק מהמשפחה"

לפי הדיווח, בהפועל "מבנה" פתח תקווה סגרו על המשך חסות עם סוכנות הביטוח "גוטוירט" הפתח תקוואית הותיקה, שמשרדיה במרכז העיר (רח' הרצל) מ-1978. הסוכנות, בבעלות משפחת גוטוירט, אוהדי הקבוצה מזה שלושה דורות, מספקת שירותים בכל ענפי הביטוח, הפנסיה והפיננסים. ברגע שהקבוצה פנתה אלינו, לא היססנו להיות חלק מהפרויקט להחזיר את הפועל למקומה הטבעי", אמר תומר גוטוירט לעמוד הפייסבוק של הפועל. "אנחנו שמחים וגאים להיות חלק ממשפחת הפועל פתח תקוה ולהמשיך את התהליך" .

אוהדים נוספים שיתנו חסות לקבוצה בעונת 24/25 הם חברת Rikover & Co, בבעלות אוהד הקבוצה נדב ריקובר, שאחראית גם לתכנון, אפיון ועיצוב האתר הרשמי ואפליקציות המובייל של הפועל "מבנה" פתח תקווה. החברה מתמחה בפתרונות באסטרטגיית מוצר, אפיון חווית משתמש (UX) ועיצוב ממשקי משתמש (UI) למוצרים דיגיטליים, אפליקציות ואתרי מסחר, תוכן ותדמית.

אוהדי הפועל פתח תקווה מילאו 2/3 מהיציע המזרחי במשחק מול סכנין

"הטיימינג המושלם להביא את הפועל לרמתה האמיתית"

"כשהפועל שייכת לאוהדים ונמצאת במגמת צמיחה בכל המובנים, זה הטיימינג המושלם להביא את הפועל לרמתה האמיתית גם בכל הקשור לנכסים הדיגיטליים של המועדון", אמר נדב ריקובר, הבעלים של Rikover & Co ואוהד הקבוצה לעמוד הפייסבוק של המועדון. "כבוד גדול לקחת חלק משמעותי בכך ולהיות חלק ממשפחת הפועל 💙".

עוד נותנת חסות עם הקשר פתח תקוואי, שסגרה עם הקבוצה במהלך הפגרה היא חברת הציוד הטכני וכלי העבודה "טייגר", שהחנות שלה נמצאת באיזור התעשייה סגולה ברחוב בן ציון גליס 18. טייגר מציעה ללקוחותיה כלי עבודה חשמליים, כלי גינון, גנרטורים ועוד מגוון רחב של מוצרים מהמותגים המובילים בעולם – עם התמחות במוצרי INGCO. חברה נוספת שתופיע על שלטי הפרסום במשחקים היא חברת "קירוסקאי" מחולון, העוסקת בשירות ובציוד למטבח המקצועי.

אוהדי הפועל פתח תקווה חוגגים עלייה לליגת העל
אוהדי הפועל פתח תקווה חוגגים עלייה לליגת העל

רוצים לגייס לפחות עוד 350 אלף ש"ח כדי להגיע ל-3 מיליון

יחד עם סגירה על ספונסרים חדשים-ישנים, במועדון הפועל "מבנה" פתח תקווה יוצאים לדרך עם מבצע גיוס כספים מהאוהדים לקראת חלון ההעברות בינואר. לפי הדיווח, כבר בימים אלו, הצוות המקצועי והניהולי של המועדון עובד מסביב לשעון על מנת לחזק את הקבוצה במספר עמדות, במטרה לסיים את חלון ההעברות עם סגל חזק יותר מהקיים.

המועדון סבור כי במידה ויעמוד ביעד הגיוס שהוצב בתחילת העונה, 3 מיליון שקלים, כלומר 350,000 שקלים יותר מהמצב הקיים, הצוות המקצועי יוכל לקבל את הכלים הדרושים על מנת לחזק את הקבוצה על מנת שתעמוד במטרה. לפי הדיווח, בשבועות האחרונים פעלו אנשי המועדון, וכך יהיה גם בחודשיים הקרובים, על מנת לפנות מקום בתקציב לטובת חיזוק הקבוצה, כולל התאמות בסגל הקבוצה וגיוס משאבים מגורמים נוספים.

המועדון פונה אל האוהדים, הבעלים של הקבוצה, כדי לקחת חלק במאמצי גיוס הכספים והחיזוק של הקבוצה לקראת הישורת האחרונה של העונה. "אנו קוראים לכם, האוהדים, כל אחד לפי יכולתו, לתרום למען הגדלת תקציב המועדון ולמען כך שנוכל לעשות את המיטב כדי להגשים את המטרות שלנו העונה", מסרו בהפועל "מבנה" פתח תקווה. 

אוהדי הפועל פתח תקווה - ימלאו את האצטדיון?

עוד ב-בשיתוף-עם

אקרודאנס פתח תקווה זהבית ורסנו

סטודיו אקרודאנס פתח תקווה של זהבית ורסנו פותח את ההרשמה לקראת 25/26

הסטודיו, שנמצא במבצע קדש 15, בשכונת קרול צמוד לאם המושבות החדשה, נחשב למוביל בתחום ריקוד המחול האקרובטי ובמהלך שנות פעילותו ייצג בהצלחה את העיר ואת המדינה בתחרויות בינלאומיות רבות. "היחודיות של הסטודיו היא האיכות ולא הכמות. קבוצות שלנו הן קטנות ולכן כל ילדה שנכנסת למשפחה יוצאת רקדנית לתפארת", אומרת ורסנו.

המשך קריאה »

כ-8000 אוהדים ראו את הפועל 'מבנה' פתח תקוה עולה ליגה אחרי 1:0 על בני יהודה (וידאו)

אחרי עונה אחת בלבד, חוזרת הפועל למקומה הטבעי בליגת העל במטרה לתקוע שם יתד לעוד שנים רבות ולחזור להיות גורם משפיע בצמרת הכדורגל הישראלי, בדיוק כמו שהייתה בתחילת שנות ה-90'. העלייה הפכה למעשית כבר לפני חודש, אבל אמש זה נקבע רשמית עם שער של הבלם איתי רוטמן בדקה ה-13, בדרך לעוד 1:0 (6 מתוך 7 המשחקים האחרונים). הניצחון גם העלה את הפועל למקום ה-1 בטבלה.

המשך קריאה »
הפועל פתח תקווה בני יהודה 2025

טירוף סביב משחק העלייה של הפועל 'מבנה' פתח תקוה. כ-8000 אוהדים צפויים להגיע

עם פער של 13 נקודות מהמקום השלישי, כשנותרו רק 15 נקודות בקופה, ניצחון מול בני יהודה באצטדיון "שלמה ביטוח", יבטיח לשחקנים הפתח תקוואים את עליית הליגה באופן רשמי, לאחר שבחודש האחרון, היא הפכה למעשית, נוכח רצף של 7 נצחונות רצופים, שנקטע רק ביום שישי עם ה-0:0 בבלומפילד מול הפועל ת"א. "בני יהודה יעשו הכל בשביל למנוע מאיתנו לחגוג", מזהיר המאמן עומר פרץ.

המשך קריאה »
אנדריי מלישקו ספר גברים ילדים פתח תקווה

הספר אנדריי מלישקו מנווה גן: "אני הכי יקר בפתח תקווה – ויש הצדקה לזה"

לאחר שפרסמנו את דירוג המספרות פתח תקווה בגוגל, שקבע כי הוא הספר עם הדירוג הכי גבוה (לאלה שיש לפחות 75 ביקורות) – מספר לנו מלישקו, איך הוא הגיע להישג הזה. "יש לי קהל לקוחות קבוע ונאמן, שנותן לי פידבקים טובים – אבל במקום שזה יהיה רק בעל פה, אני מבקש שהם יכתבו את זה בגוגל ובאיזי". הביקורות הטובות מגיעות, יחד עם מחיר שמצדיק את איכות התספורת – 100 ש"ח לרגילה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading