מיסטר גרין פתח תקווה MR GREEN

פרסום ראשון: מיסטר גרין פותחת בקרוב סניף חדש בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

רשת הסלטים והכריכים על טהרת האוכל הירוק והבריאותי, תפתח בעוד כשבועיים את הסניף הרביעי שלה, על ציר ז’בוטינסקי, צמוד לתחנת “שחם” של הרכבת הקלה, במתחם העסקים והמסחר הגדול בעיר – אחרי שני סניפים בירושלים ואחד בתל אביב (עזריאלי). הרשת בונה חזק על חובבי האוכל הבריא, שמעדיפים לצהרים את הסלט על פני ההמבורגר או השווארמה. 

לפני כשנתיים (אפריל 2023) דיווחנו לכם על סניף Daily’s (דיילי’ס), של סופר פארם, שנפתח במתחם עמי ב.ס.ר סיטי, כשהמתחם עוד היה בימיו הראשונים. הסניף הזה נסגר לאחר שנה, בעקבות מהלך עסקי של הרשת. כך קרה שעסק אוכל אחד, שמכר מזון בריא – יצא מהמתחם, אבל כעבור כחצי שנה, נפתח אחד חדש: מיסטר גרין פתח תקווה – שמבטיח להיות מגוון ועשיר הרבה יותר מקודמו.

הסניף של מיסטר גרין בירושלים
הסניף של מיסטר גרין בירושלים

רוכבים על הטרנד

רשת “מיסטר גרין” נפתחה לפני כשבע שנים עם סניף ברחוב יפו בירושלים – שזכה להצלחה גדולה, הרבה בזכות טרנד האוכל הבריא, הצמחונות והטבעונות – שתפס חזק בישראל בעשור האחרון. המודעות לתזונה נכונה, השפיעה גם על ענף המסעדנות, כשעסקים רבים בדומה ל”מיסטר גרין” נפתחו. לאחר ההצלחה של הסניף ברח’ יפו, נפתח סניף בעזריאלי תל אביב ולאחריו סניף נוסף בקניון של בית החולים “עין כרם” בירושלים.

“בחרנו בעמי ב.ס.ר פתח תקווה, בעיקר בגלל המיקום”, אומר לנו תומר חנו, מבעלי הסניף, יחד עם שותפו אודי דויטש, כשזכייני הסניף יהיו יניב חסון ויוני מסורי. “אנחנו יודעים שיש דרישה בקרב עובדי המשרדים לאוכל בריא לצהרים – ואנחנו בדיוק עונים על צורך זה. אנחנו נותנים את הנשמה כדי שהכל יהיה ‘טופ אופ דה ליין’ מבחינת הניקיון, טריות הסחורה, בטיחות המזון ומגוון הפרודוקטים”.

 

מיסטר גרין פתח תקווה
חלק ממה שתמצאו במיסטר גרין פתח תקווה

40 מקומות ישיבה בחוץ. 20 בפנים

חנו מוסיף כי “מי שמגיע אלינו מקבל את הסלט שלו בהתאמה אישית, עם הרבה קומבינציות. מה שחיזק את מיסטר גרין אלו הביקורות ופידבקים הטובים שקיבלנו לאורך כל השנים. אחרי פתח תקווה אנחנו מתכוונים לפתוח בערים נוספות”. מיסטר גרין פתח תקווה צפוי להיפתח בעוד כשבועיים ויכיל כ-40 מקומות ישיבה בחוץ (בשלב הראשוני לא יהיה מקורה) ועוד כ-20 מקומות ישיבה בפנים.

“למרות שכמובן נעשה משלוחים, אנחנו מעדיפים שאנשים יגיעו אלינו ויבנו להם את המנה תוך כדי התאמה אישית של הצוות שלנו”, אומר חנו, שגם יודע שמיסטר גרין יכולים לבנות על תנועה לא רק מהמשרדים של ב.ס.ר, אלה גם מאלה שנמצאים מעבר לכביש במתחם מטרו פארק ההולך ומתאכלס וכן ממתחם BIG, שצפוי להיפתח בעוד כשלוש שנים.

צוות מיסטר גרין עם שר הכלכלה ניר ברקת. בקרוב צילום עם רמי גרינברג?
צוות מיסטר גרין עם שר הכלכלה ניר ברקת. בקרוב צילום עם רמי גרינברג?

מה המחירים במיסטר גרין פתח תקווה?

במיסטר גרין פתח תקווה תוכלו למצוא סלט בהרכבה בעלות של בין 49 ל-52 ש”ח עם 7 פריטים ושני רטבים לבחירה + תוספות. סלט יווני עולה 54 ש”ח, סלט קיסר 56 ש”ח, סלט ירושלמי 56 ש”ח וסלט חלבונים ב-65 ש”ח. במיסטר גרין גם אפשר למצוא פסטות (פנה או פטוצ’יני) ב-35 ש”ח ופסטה עם תוספת ב-40 ש”ח. כריכים (טונה, גבינה, ביצה קשה, עין, אבוקדו, חביתה) ב-36 ש”ח לבייגל, 39 ש”ח לרוסטיק ו-41 ש”ח לבגט.

בנוסף מוכרים במיסטר גרין פתח תקווה טוסט פיצה, יווני או בהרכבה ב-ב-36 ש”ח לבייגל, 39 ש”ח לרוסטיק ו-41 ש”ח לבגט. קיש פטריות, ברוקולי, בצל או בטטה ב-34 ש”ח, מאפה קרואסון ב-13 ש”ח ליחידה, בייגל ב-8 ש”ח ובגט רוסטיק ב-10 ש”ח. מי שרוצה להתחמם בחורף יכול למצוא נחמה במרקים של מיסטר גרין ב-25 ש”ח למנה של עגבניות/אורז, עדשים, אפונה ירקות-גריסים. תוספת של שקדי מרק או קרוטונים ב-5 ש”ח.

חלק מהמבחר במיסטר גרין פתח תקווה

גם מגוון של שתייה תוכלו למצוא במיסטר גרין פתח תקווה. מיץ תפוזים, סלק או גזר יעלה בין 16 ל-20 ש”ח לכוס, תפוס גרנט סמית או רימונים ב-18-22 ש”ח לכוס, קפה קר 16/20 ש”ח, נס קפה, קפוצ’ינו, קפה הפוך 12/14 ש”ח, שוקו 14/16 ש”ח ויש גם בירה ב-25 ש”ח.
שעות הפתיחה של מיסטר גרין פתח תקווה בין 8:00 בבוקר ל-22:00. כתובת: ז’בוטינסקי 63 פתח תקווה.

עוד ב-אוכל ובילויים

פודקאסט פתח תקווה NEWS - ברנרדו בלחוביץ' אופירה איברם פודקאסט פתח תקווה NEWS

ברנרדו בלחוביץ’: “השיקול לא לפתוח את “גן סיפור” פ”ת בשבת – היה כלכלי” (פודקאסט)

הבעלים של בית הקפה הכי מדובר בעיר, התארח אצל אופירה אבירם בפודקאסט פתח תקווה NEWS באולפני “ספיקרס”, לשיחה מרתקת על המקום החדש שייפתח על הפארק, שצפוי לשנות את הרגלי הבילוי של פתח תקוואים רבים. בשיחה הוא התייחס לסוגייה שבית הקפה יהיה סגור בשבת. “נהיה סגורים, אבל לצד בית הקפה, תהיה נקודה בנויה פתוח בשבת, עם פיצות, גלידה, מאפים, קינוחים – ועוד”.

המשך קריאה »

דודא גאנג וששון שאולוב יופיעו באולמי קסאנדו פתח תקווה במסיבת חנוכה לנוער

עיריית פתח תקווה ואגף הצעירים והנוער מרימים לגילאי 13-18 את החג באירוע ענק חגיגי עם שניים מהשמוץ החמים בסצנת המוזיקה הישראלית. בתוכנית: הופעות חיות של השניים יחד כיבוד חופשי ומחיר מסובסד במיוחד של 30₪ בלבד. המסיבה תתקיים בבן ציון גליס 50, במוצ”‘ש 20.12 בשעה 21:00 (פתיחת דלתות).

המשך קריאה »
בייגל קפה פתח תקווה

בייגל קפה (BAGEL CAFE) תפתח בקרוב סניף בעופר הקניון הגדול פתח תקווה

רשת בתי הקפה והמאפה, שהבייגל האמריקאי הקלאסי שלה, כבש את הבטן הישראלית, תשיק את הסניף הפתח תקוואי שלה (ה-14 של הרשת) בתחילת דצמבר וכבר הציבה שלט על הדוכן שלה, שאמור להיפתח בקומת האוכל בקניון (P4). הרשת מתמחה בבייגלס אמריקאיים הנאפים במקום, המוגשים במגוון כריכים ומילויים עשירים, כמו סלמון מעושן, גבינות שמנת, סלטים ועוד, לצד שתייה חמה וקרה.

המשך קריאה »
להקת סקסטה בפתח תקווה

חוזרים לשנות ה-80′ בחנוכה: להקת “סקסטה” תופיע בחג בכפר גנים פתח תקווה

להקת הבנות צפויה להלהיב את התושבים עם השירים הנוסטלגיים באולם תיאטרון תפוז ברחוב העצמאות ביום שלישי, 16.12.25 בשעה 19:00 – בהפקה של מקפ”ת, בנוכחות ראש העיר, רמי גרינברג, שישתתף בטקס הדלקת נרות חגיגית, שתתקיים לפני ההופעה. הלהקה, בניהול האחים אסנר, מביאה איתה מופע המשלב מוזיקה, שירים, הומור ובעיקר המון נוסטלגיה ישראלית.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading