יהונתן גויס לילך ביתן

עיריית פתח תקווה יוצאת בפברואר עם סדרת אירועים לעורר מודעות למוגבלויות

לפי הדיווח של העירייה, לקראת החודש הקרוב היא תציין את את חודש העלאת המודעות לאנשים עם מוגבלויות, במהלכו יתקיימו בעיר אירועים, הופעות, הרצאות והצגות לעודד שילוב אנשים עם מוגבלויות בחברה ובקהילה, בכלל תחומי החיים. "מקדמים שוויון, לא רק כרעיון, אלא הלכה למעשה. גרינברג: אנו פועלים לשינוי תפיסות ועמדות ובזכות פעילויות מגוונות מעין אלו, אנו מוכיחים לכולם כי כולנו שונים אבל כולנו שווים".

להלן שבעת האירועים בפברואר אותם מקדם באגף לשירותים חברתיים, המחלקה לעבודה סוציאלית קהילתית בעירייה:

  • 3.2.25 בשעה 20:00, "קושר את השרוכים" הצגה מרגשת שאי אפשר להישאר אדיש לה. במרכז תרבות עפרה חזה.
  • 3.2.25 בשעה 12:00 "מגבלות ללא גבולות", הרצאתו של יהונתן גודיס שנולד עם מגבלת ה- cp
    אך לעולם לא ויתר לעצמו בכל שלב בחיים. מרכז קהילתי תקומה
  • 3.2.25 בשעה 10:00 "לכתוב את הסיפור שלך מחדש", עם שיר אלוני, מופע על החלמה ואופטימיות בהתמודדות נפשית באמצעות מוסיקה ויצירה. מרכז קהילתי מייזנר. 
  • 11.2.25 בשעה 20:00 מפגש בחשכה. מופע אינטימי באווירה אחרת עם הזמרת מורן מזוז, זמרת לקוית ראיה. מועדון הגולה, שמואל הנגיד 7.
  • 19.2.25 הפנינג נגישות בשש שנתי משה ארנס, רחוב וייצמן 46. האירוע לקהילת ביה"ס בלבד.
  • 26.2.25 בשעה 10:40 "אחת לחמישים אלף" – הרצאה מרגשת של לילך ביתן המתמודדת עם תסמונת נדירה עימה נולדה. במרכז קהילתי אחדות.
  • 26.2.25 בשעה 10:00 "העולם על פי אלון" הצגה מרגשת על אלון, ילד שונה ומיוחד המצטרף לבי"ס רגיל בשכונה. תיאטרון השעה הישראלי. בתיאטרון הבית גולדה, אריה בראון 3.
קרדיט לתמונה של לילך ביתן :איילת וילדר

עוד ב-מהנעשה בעיר

אירוע ותיקי התעשייה פתח תקווה

צפו: כ-150 איש הגיעו לאירוע מתן אות "יקיר התעשייה" של פתח תקווה. מי זכה?

בטקס חגיגי שנערך אתמול (28.7) במתחם עופר לאונג' בקרית אריה, העניקה העירייה את האות היוקרתי לוותיקי התעשייה המקומית. האירוע עמד גם בסימן חילופי משמרות בהנהלת מנהלת העסקים וההייטק של העיר: שלמה בנימין פרש לאחר עשייה רבת שנים, ויוסי יואלמן נכנס לתפקיד עם חזון שאפתני להמשך פיתוח מנועי הצמיחה של העיר, שעד 2030 צפויה להיות ה-3 בגודלה בישראל.

המשך קריאה »

העירייה תפעיל רובוט ניקיון במוסדות החינוך בפ"ת. "לא נפחית בכמות המנקים"

עיריית פתח תקווה הודיעה היום כי היא משלבת טכנולוגיה מתקדמת יחד עם קמפיין חינוכי במטרה לשמור על סביבת לימודים מטופחת בבתי הספר. ראש העיר, רמי גרינברג: "השילוב בין תשתיות, טכנולוגיה וחינוך הוא הדרך לייצר סביבת לימודים איכותית באמת".
בעירייה הבהירו שהשימוש ברובוטים לא יהיה על חשבון עובדי הניקיון: "תמיד חסר".

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading