פיצה בריבוע פתח תקווה

“פיצה בריבוע” פתחו סניף בקניון ספיר אם המושבות החדשה – במקום “פיצה עגבניה”

זה יהיה הסניף השני של הרשת בפתח תקווה (לאחר זה שברחוב חיים עוזר במרכז העיר) והשביעי בסך הכל (יש עוד ארבעה בנתניה ועוד אחד בכפר סבא). בפיצה החדשה מבטיחים גבינה איכותית (100%) עם מוצרלה אמיתית ואפיית בצק עם שמרים וסגנון של פיצה עבה – וגם דקה כמו בפיצה הקודמת. המחירים – בפנים.

המרכז השכונתי ברחוב רפאל איתן, חווה תוך שנתיים שתי החלפת פיצריות: הראשונה, לפני כשנתיים כשפיצה פרגו החליפה את את “פיצה אם המושבות”, בקומה השנייה של “עמי בוטיק סנטר” ולפני כשבוע נכנס לקומת הקרקע של “קניון ספיר” הצמוד, סניף חדש של רשת “פיצה בריבוע”, במקום סניף של “פיצה עגבנייה”, שפעל במקום במשך כחמש שנים – מהקמתו של הקניון החדש.

הפיצה של פיצה בריבוע - אקסטרה לארג' רק 50 ש"ח
הפיצה של פיצה בריבוע - אקסטרה לארג' רק 50 ש"ח

“פיצה עגבנייה” עבדה יפה עד לשנה-שנתיים האחרונות כשהמכירות ירדו – והורים (עם ילדיהם) העדיפו לקחת את הילדים למעלה ל”פיצה פרגו” המוכרת וה”עממית” יותר. “פיצה בריבוע” מציעה גם היא מחירים אטרקטיביים, כמו: מגש ענקי ב-50 ש”ח, 47 ס”מ קוטר וכל תוספת 10 ש”ח, מגש משפחתי ב-35 ש”ח בקוטר 36 ס”מ עם כל תוספת 7 ש”ח ומגש אישי ב-25 ש”ח ועליו כל תוספת תעלה לכם 4 ש”ח.

“מעבר למחירים הטובים, אנחנו שמים דגש על איכות הפיצה”, אמר לנו מיכאל הבעלים של הסניף. “הגבינה איכותית היא של גבינת עמק של תנובה, 100% גבינה, מעורבבת עם מוצרלה אמיתית. הבצק שלנו תופח עם שמרים ויש לנו שיטה ייחודית לתפוח אותו. בנוסף לפיצה העבה, אנחנו מציעים גם מגשים דקים לכל אלה שאוהבים את הפיצה שלהם דקה וקריספיתבין השאר אנו מציעים תוספות כמו זיתים ושחורים, פטריות, בצל, עגבניות, טונה, גבינת בולגרית, פלפל חריף ועוד”.

רשת פיצה בריבוע נוסדה בשנת 1999 וכיום יש לה סניפים שבעה סניפים: שניים בפתח תקווה (החדש וה-ותיק יותר בחיים עוזר 4) ועוד שלושה בנתניה ואחד בכפר סבא. “בכל הסניפים שלנו תיהנו משירות מעולה, מיחס אישי וחם, ומתפריט עשיר ומגוון הכולל פיצות איכותיות וטעימות, פסטות מצוינות, מגוון מאפים וקינוחים נפלאים לסיום מתוק ומושלם של הארוחה”, מוסיף מיכאל.

ב”פיצה בריבוע” כמובן ישמחו לארח אתכם – ויש להם כ-25 כיסאות, יכולים לארח כ-25 סועדים בעת ובעונה אחת. כל המחירים שצוינו למעלה הם כולל משלוח. “משלוחים שלנו, וולט ותן ביס – יכולים להגיע אליכם תוך חצי שעה מההזמנה – אם אתם גרים באם המושבות או נווה גן. לשאר פתח תקווה: כ-45 דקות. שעות פתיחה הן מ-א’-ה’ 10:30-23:00, ו’ בין השעות 10:30-15:00 ומוצ”ש בין 23:00 – 19:00.

פיצה בריבוע אם המושבות פתח תקווה
פיצה בריבוע אם המושבות פתח תקווה קניון ספיר

עוד ב-אוכל ובילויים

מתחם שופ טיים פתח תקווה על רחוב תוצרת הארץ

מי העסקים שפתוחים במתחם האוכל “שופ TIME” למשלוחים ואיסוף עצמי במלחמה?

בימים מתוחים אלו של מלחמת “שאגת הארי” מול איראן, כשהעורף הישראלי מתמודד עם אתגרים ביטחוניים ותושבים רבים נשארים קרוב למרחבים המוגנים, העסקים המקומיים בעיר לא מתכוונים להשאיר אתכם רעבים כדי למלא את הבטן וגם את המורל עם רגעים של נחמה. מתחם העסקים והקולינריה ברח’ תוצרת הארץ 2 מפרסם את העסקים הפתוחים תחת הסיסמא: “כדי שלא תשארו רעבים – אנחנו פתוחים למשלוחים!”.

המשך קריאה »
קפה גן סיפור פתח תקווה

מהיום: קפה גן סיפור פתח תקווה בפארק הגדול – נפתח גם בימי שישי (עד 13:00)

חדשות מצוינות לתושבי פתח תקווה והסביבה: מתחם הבילוי וההסעדה הפופולרי “קפה גן סיפור”, הממוקם בלב הפארק הגדול (פארק יצחק אוחיון), הודיע כי החל מהשבוע ייפתח גם בימי שישי בבוקר, כך פרסם היום הבעלים ברנרדו בלחוביץ’. המקום מציע למבלים בימי שישי תפריט בוקר עשיר עם ארוחות בוקר מגוונות, מאפים טריים וקפה איכותי למבוגרים, לצד מנות מותאמות ומוקפדות לילדים.

המשך קריאה »

עומר אדם בקרוב בפ”ת? אצטדיון ‘שלמה ביטוח’ יהפוך למתחם מופעי ענק ופסטיבלים

עיריית פתח תקווה פרסמה מכרז ייעודי לחברות הפקה, כצעד משמעותי להפיכת העיר למוקד תרבות מרכזי בקנה מידה ארצי ובינלאומי. האצטדיון, שיושב על ציר מרכזי, בסמוך לתחנת הרכבת הקלה והכבדה, צפוי לארח בקרוב אירועי תרבות, שיביאו קהלים מכל רחבי הארץ ויחזקו את הכלכלה המקומית.

המשך קריאה »

“99 ס”מ מעל כולם”: אלעד צפני הופיע בפ”ת במסגרת אירועי “פברואר יוצא מן הכלל”

כוכב הרשת והמרצה נמוך הקומה העניק לקהל שיעור בפרופורציות, חוסן רגשי והסתכלות אופטימית על החיים באירוע שהתקיים בספריה העירונית בנוכחות ראש העיר רמי גרינברג ועשרות תושבים בקהל.

צפני, שגובהו 99 סנטימטרים, עלה לבמה והעביר שיחת העצמה ומוטיבציה “בגובה העיניים” – תרתי משמע. אלעד שיתף בכנות ובשנינות בסיפור חייו האישי והמלא בתובנות, ותיאר איך התמודד ועדיין מתמודד עם השוני.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading