פיצה בריבוע פתח תקווה

"פיצה בריבוע" פתחו סניף בקניון ספיר אם המושבות החדשה – במקום "פיצה עגבניה"

זה יהיה הסניף השני של הרשת בפתח תקווה (לאחר זה שברחוב חיים עוזר במרכז העיר) והשביעי בסך הכל (יש עוד ארבעה בנתניה ועוד אחד בכפר סבא). בפיצה החדשה מבטיחים גבינה איכותית (100%) עם מוצרלה אמיתית ואפיית בצק עם שמרים וסגנון של פיצה עבה – וגם דקה כמו בפיצה הקודמת. המחירים – בפנים.

המרכז השכונתי ברחוב רפאל איתן, חווה תוך שנתיים שתי החלפת פיצריות: הראשונה, לפני כשנתיים כשפיצה פרגו החליפה את את "פיצה אם המושבות", בקומה השנייה של "עמי בוטיק סנטר" ולפני כשבוע נכנס לקומת הקרקע של "קניון ספיר" הצמוד, סניף חדש של רשת "פיצה בריבוע", במקום סניף של "פיצה עגבנייה", שפעל במקום במשך כחמש שנים – מהקמתו של הקניון החדש.

הפיצה של פיצה בריבוע - אקסטרה לארג' רק 50 ש"ח
הפיצה של פיצה בריבוע - אקסטרה לארג' רק 50 ש"ח

"פיצה עגבנייה" עבדה יפה עד לשנה-שנתיים האחרונות כשהמכירות ירדו – והורים (עם ילדיהם) העדיפו לקחת את הילדים למעלה ל"פיצה פרגו" המוכרת וה"עממית" יותר. "פיצה בריבוע" מציעה גם היא מחירים אטרקטיביים, כמו: מגש ענקי ב-50 ש"ח, 47 ס"מ קוטר וכל תוספת 10 ש"ח, מגש משפחתי ב-35 ש"ח בקוטר 36 ס"מ עם כל תוספת 7 ש"ח ומגש אישי ב-25 ש"ח ועליו כל תוספת תעלה לכם 4 ש"ח.

"מעבר למחירים הטובים, אנחנו שמים דגש על איכות הפיצה", אמר לנו מיכאל הבעלים של הסניף. "הגבינה איכותית היא של גבינת עמק של תנובה, 100% גבינה, מעורבבת עם מוצרלה אמיתית. הבצק שלנו תופח עם שמרים ויש לנו שיטה ייחודית לתפוח אותו. בנוסף לפיצה העבה, אנחנו מציעים גם מגשים דקים לכל אלה שאוהבים את הפיצה שלהם דקה וקריספיתבין השאר אנו מציעים תוספות כמו זיתים ושחורים, פטריות, בצל, עגבניות, טונה, גבינת בולגרית, פלפל חריף ועוד".

רשת פיצה בריבוע נוסדה בשנת 1999 וכיום יש לה סניפים שבעה סניפים: שניים בפתח תקווה (החדש וה-ותיק יותר בחיים עוזר 4) ועוד שלושה בנתניה ואחד בכפר סבא. "בכל הסניפים שלנו תיהנו משירות מעולה, מיחס אישי וחם, ומתפריט עשיר ומגוון הכולל פיצות איכותיות וטעימות, פסטות מצוינות, מגוון מאפים וקינוחים נפלאים לסיום מתוק ומושלם של הארוחה", מוסיף מיכאל.

ב"פיצה בריבוע" כמובן ישמחו לארח אתכם – ויש להם כ-25 כיסאות, יכולים לארח כ-25 סועדים בעת ובעונה אחת. כל המחירים שצוינו למעלה הם כולל משלוח. "משלוחים שלנו, וולט ותן ביס – יכולים להגיע אליכם תוך חצי שעה מההזמנה – אם אתם גרים באם המושבות או נווה גן. לשאר פתח תקווה: כ-45 דקות. שעות פתיחה הן מ-א'-ה' 10:30-23:00, ו' בין השעות 10:30-15:00 ומוצ"ש בין 23:00 – 19:00.

פיצה בריבוע אם המושבות פתח תקווה
פיצה בריבוע אם המושבות פתח תקווה קניון ספיר

עוד ב-אוכל ובילויים

משה בדישי COCO פתח תקווה קוקו

השף משה בדישי פותח את מסעדת ההמבורגרים Coco (קוקו) בדרך רבין פ"ת

אם חשבתם שאין מקום לעוד המבורגריה כשרה באיזור ב.ס.ר סיטי-יכין – אז כנראה שטעיתם. בקרוב צפויה להיפתח עוד אחת כזאת, הפעם של השף בדישי, שכבר עשה לעצמו שם עם כמה מסעדות מוצלחות בסצנת הקולינריה בישראל ובמיאמי. המסעדה, במתחם תחנת YELLOW, היא בסגנון דיינר אמריקאי, בסטנדרט מטבח ללא פשרות – כשהכל תחת השגחת הכשרות המוקפדת של בית יוסף.

המשך קריאה »
פיקאסו ערן שוורצברד

סוגרים פינה לשבועות: פיקאסו פתח תקווה מציעים מגשי אירוח לעסקים ולחברות

הסניף הפתח תקוואי של השף ערן שוורצברד, שנמצא על דרך רבין (סמוך לתחנת YELLOW), חוגג השבוע שנה לפתיחתו והרבה פתח תקוואים כבר הספיקו לפקוד אותו, או לקבל את המאכלים בקייטרינג. עכשיו, לקראת החג, הם מציעים חגיגה קולינרית של טעמים, עיצוב וחוויה. "שבועות הוא הרבה יותר מחג הגבינות – הוא הזדמנות לחגוג את השפע, היצירתיות והאהבה לאירוח", מסר שוורצברד.

המשך קריאה »
שופ טיים פתח תקווה להקת פריצת דיסק

חדש במתחם שופ TIME פתח תקווה: הופעות מוסיקת רחוב סטייל 'נחלת בנימין' עד סוף יולי

מתחם האוכל והברים, על רחוב תוצרת הארץ, שהוקם לפני 5 שנים, עורך לראשונה אירוע, שצפוי למשוך אליו קהל חובב תרבות ומוסיקה, שטרם נחשף למקום. מהשבוע, בכל יום שלישי, בשעה 20:30, תהיה הופעת רחוב של אומנים שונים, כשבסיפתח מחרתיים – "פריצת דיסק" עם קאברים של הביטלס. "לכל מי שיגיע מצפה לו חוויה מוסיקלית וקולינארית – ייחודית וראשונית בעיר", מסר שי חביב, מנהל המתחם.

המשך קריאה »
יובל דיין ואמיר דדון על רקע הפארק הגדול פתח תקווה פסטיבל היין

דדון, קליינשטיין ודיין יופיעו בפסטיבל היין 2025 פ"ת. העירייה דיווחה על 5 אירועים נוספים

לאחר הביטול המאכזב של אירועי יום העצמאות, בשל השריפות והרוחות שהתרחשו לפני שבוע, העירייה תייצר פיצוי מסוים באירוע, שהפך למסורת, אבל יתקיים הפעם בפארק הגדול, במקום בפארק יד לבנים. הפסטיבל יתקיים בשני ערבים בימים רביעי וחמישי, 11-12.6.25, בין השעות 19:00–23:00. בתשלום סמלי בסך 20 ₪, יקבל כל אורח גביע יין אישי, אותו יוכל למלא בין הדוכנים הרבים. לינק לכרטיס – בפנים

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading