מסיבות סיום תיכון פתח תקווה

עיריית פתח תקווה: נממן את מסיבות סיום בית הספר של שכבות ו' + י"ב בעיר 🎓

בצעד חסר תקדים, החליטה העירייה לקחת על עצמה את סבסוד המסיבות, שמציינות את סיום בית הספר היסודי והתיכון, בכמאות אלפי שקלים – זאת בעקבות המחלוקת שהתגלעה בוועדת החינוך של הכנסת בנוגע לתקצוב המסיבות. "החלטנו לא להמתין לפתרון מהמדינה ולתקצב את מסיבות הסיום. אנו רואים חשיבות רבה בקיום המסיבות וההשלכות החיוביות שלהן על תלמידנו לקראת חייהם הבוגרים", נמסר.

רמי גרינברג כתב בדף הפייסבוק שלו: "תלמידי ותלמידות העיר תמיד היו ותמיד יהיו לנגד עיניינו, ונמשיך לפעול למענם בכל ההיבטים הנדרשים". סכנית ראש העיר ומחזיקת תיק החינוך בעירייה, אנה נבות, מסרה: "זה צף מהשטח זה עלה בשיחות מנהלים שדיברו על בעיה תקציבית זה הונחת מכל מקום. ובירור בין הערים העלה כי אף אחד לא הוביל סיוע אמיתי. הבאנו זאת לפתחו של ראש העיר – והתלמידים יחגגו בכבוד כפי שמגיע להם/ן".

אנה נבות ורמי גרינברג
אנה נבות ורמי גרינברג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חינוך

גן ילדים בפתח תקווה

המשטרה חוקרת: 6 פעוטות יצאו לבד מגן ילדים בנווה גן פ"ת – 3 מהם נמצאו כקילומטר מהגן

אירוע חמור בשכונת נווה גן: שישה פעוטות כבני שנתיים יצאו ללא השגחה משטח גן ילדים ברחוב גרינשפן, וחלקם נמצאו משוטטים ברחוב על מכוניות צעצוע. שתי נשות צוות עוכבו לחקירה ושוחררו בתנאים מגבילים. מור דקל, לשעבר יועצת ראש העיר לגיל הרך: "הגיל הרך הוא לא שירות שמרטפות – הוא אחריות לאומית"

המשך קריאה »
חדרי כושר בתי ספר פתח תקווה

העירייה: בשנת הלימודים הנוכחית יהיו תשעה בתי ספר עם חדרי כושר בפתח תקווה

המהפכה שהוביל ראש העיר רמי גרינברג, הביאה לכך שפתח תקווה היא העיר עם הכי הרבה חדרי כושר בבתי הספר, ביחס לכמות התושבים. התיכונים בהם התלמידים יוכלו להנות מחדר כושר צמוד: גולדה, ברנר, ארנס, יצחק שמיר, אחד העם. חטיבת בן צבי, חטיבת ברנר, קריית החינוך רמון ובבית הספר בן גוריון.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading