Y GARDEN פסגת הדר פתח תקווה

החדש האחרון בפסגת הדר: Y Garden פ”ת של יעקבי יוניברסל קיבל היתר בנייה (וידאו)

חברת הנדל”ן ה-ותיקה, לה כבר יש פרויקט בנוי בשכונה (Y Premium), מדווחת כי קיבלה את ההיתר להקמתו של בניין מגורים בפתח תקווה, שיתנשא ל-15 קומות עם 53 דירות- ובכך תושלם ה”מיני-שכונה” החדשה, שכוללת לא פחות מ-10 פרויקטים (12 מבני מגורים) – בה צפויים להתאכלס כ-3000 דיירים חדשים. “אנחנו גאים להיות חלק מההתפתחות המרשימה של העיר”, מסרה הבעלים, ריקי יעקבי.

אם אתם מחפשים שוק נדל”ן לוהט של דירות חדשות בפתח תקווה, תמצאו אותו ב”קרייה האקדמית” שבפסגת הדר. עשרות האלפים העוברים מדי יום על דרך רבין, רואים את בנייני המגורים החדשים בצד המערבי של הכביש, שנבנים בקצב גבוה – חלקם כבר בשלב האכלוס. הפרויקט האחרון שצפוי להתאכלס הוא Y Garden של “יעקבי יוניברסל” – שכבר התחילה את עבודות התשתית בחלק הדרומי של המתחם – ברחוב ישראל יבין.

צפו בפרויקט Y GARDEN פתח תקווה פסגת הדר (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok y garden של יעקבי יוניברסל קיבל היתר בנייה לבניין מגורים חדש בפסקת הדר פתח תקווה. 56 יחידות דיור יוקרתיות #פתחתקווה #פסגתהדר ♬ צליל מקורי - פתח תקווה NEWS

פרויקט בוטיק - רק 53 דירות

מדובר בפרויקט “בוטיק”, בטח ביחס לפרויקטים האחרים בקרייה האקדמית פתח תקווה. הפרויקט תוכנן על ידי ‘רזיאל אדריכלים’ ומציע 53 יחידות דיור יוקרתיות, הכוללות דירות 5 ו-6 חדרים, לצד פנטהאוזים מפוארים. הדירות מאובזרות במפרט טכני עשיר, הכולל: מרפסות מרווחות, ריצוף גרניט פורצלן, מטבחים וחדרי רחצה מעוצבים. בבניין צפויים להיות מועדון הכולל שירותי אורחים, מטבחון ולובי כניסה מפואר.

היתר הבנייה שהתקבל, מעביר את Y Garden להילוך גבוה יותר, כשצפי תחילת אכלוס הוא בעוד כשנתיים (2027) – כבר עכשיו ידוע על מתעניינים רבים בדירות חדשות בפרויקט, בעיקר כאלה שלא מצאו דירה בפרויקטים האחרים של “האקדמית”, ומחפשים דירות מרווחות ויוקרתיות יותר. ב”יעקבי יוניברסל” מדווחים כי מחירי הדירות בפרויקט יתחילו ב-3,600,000 מיליון ₪ לדירת 5 חדרים.

הפרויקטים של יעקבי יוניברסל על המפה

ליד האח הגדול - Y PREMIUM

“פרויקט Y Garden בפסגת הדר הוא הביטוי המושלם לערכים שמובילים אותנו ביעקבי יוניברסל – יצירת מרחבי מגורים מעוצבים, איכותיים ומותאמים לצרכים האמיתיים של משפחות בישראל”, מסרה ריקי יעקבי, מנכ”לית ובעלת החברה מסרה עם קבלת ההיתר. “מיקומו המרכזי, יחד עם תכנון אדריכלי מוקפד וסטנדרט הבנייה הגבוה שלנו, מבטיחים חווית מגורים יוצאת דופן באחת השכונות המבוקשות בישראל”.

יעקבי הוסיפה כי “אנחנו גאים להיות חלק מההתפתחות המרשימה של פתח תקווה ולספק לתושבי האזור הזדמנות לדירה במחירים אטרקטיביים”. יש לציין כי החברה בונה ומשווקת בימים אלו פרויקט נוסף השייך לקריה האקדמית, שנמצא בחלק הצפוני שלו וכולל 67 יחידות דיור בשם Y PREMIUM. “שכונת פסגת הדר מציעה איכות חיים גבוהה בזכות קרבתה למרכזי קניות, פארקים ירוקים, מוסדות חינוך מובילים, בתי כנסת, מתנ”סים ומרכזי ספורט ובסמיכות לקו האדום של הרכבת הקלה”, מציינים ביעקבי יוניברסל.

חברת יעקבי יוניברסל הינה חברה משפחתית, יזמית-קבלנית, בעלת רישיון קבלן בסיווג ג’ ,5 הבונה ברחבי הארץ ובעלת ניסיון רב בתחום הבנייה למגורים, המסחר והמשרדים. לדברי החברה, מאז הקמתה ב-1994 ועד היום, היא מציעה מגוון רחב של פרויקטים איכותיים ומקפידה על סטנדרטים גבוהים של איכות ובטיחות, תוך מעורבות אישית של בעלי החברה בכל פרויקט, כדרך חיים.

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

פרגולה בפתח תקווה

פרימיום אלומיניום עם המהפכה השקופה של פ”ת: הדור הבא של המרפסות – ובלי בירוקרטיה

בזמן שתושבי פתח תקווה מתכוננים כבד לאביב והקיץ,  חברת “פרימיום אלומיניום” מביאה לעיר את הבשורה שמשנה את כללי המשחק: פרגולות אלומיניום נאספות ושילוב זכוכיות מתקדם. והבונוס? בזכות החוק החדש, השדרוג שלכם עובר חלק ללא אישורים מתישים. 

המשך קריאה »

נדל”ן בגובה העיניים: “החממה” בשיתוף עיריית פתח תקווה יוצאים בסדרת מפגשים לצעירים

קהילה חדשה ויוזמת מוקמת  בפתח תקווה במטרה לשנות את הדרך בה צעירים תושבי העיר מבינים את שוק הנדל”ן. המפגש הראשון יתקיים ביום חמישי, ה-5 במרץ 2026, בשעה 18:45 במרכז לחדשנות בבניין I קומה 4 בב.ס.ר סיטי.

המשך קריאה »
אלינה גוץ פתח תקווה

אלינה גוץ מציעה בית “סבתא” עם פוטנציאל בשעריה פתח תקווה ב-3,340,000 ש”ח

המתווכת בפתח תקוואית, בעלת משרד “אינפיניטי לב המרכז”, החלה לשווק מגרש רחב ידיים של 353 מ”ר עם זכויות בנייה משמעותיות בשכונה הוותיקה. מדובר בנכס יוצא דופן ברחוב החמישה, המשתרע על מגרש רחב ידיים של כ-353 מ”ר, עם כ-70 מ”ר בנוי. “הבית מציע את האופי הנדיר של פעם, עם חצר אמיתית, פרטיות מלאה ואווירה קהילתית. אומרת גוץ. “יש גם זכויות בנייה נרחבות, לכל מי שחושב כלכלית קדימה”.

המשך קריאה »
עינב עצמון במתחם שטרית

עינב עצמון בביקור במתחם שטרית פתח תקווה: “עוד כ-9 שנים יהיו פה 1000 יח”ד חדשות” (וידאו)

ראש מינהלת כרמים חשפה פרטים על תוכנית ההתחדשות העירונית בשכונת אחדות, שעברה לאחרונה אישור להפקדה: פינוי של 330 יחידות דיור והקמת מתחם מעורב שימושים שיכלול מגדלים עד 37 קומות, שטחי ציבור ותשתיות חדשות. “הפקדתה להתנגדויות הציבור למשך 60 יום, היא צפויה לקבל אישור סופי תוך שנה וחצי עד שנתיים. יהיו פה גנים, פארקים ותשתית כבישים משודרגת”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading