חנות הפופ אפ, בנמצאת בקומה P2 בקניון, תעוצב באווירה פורימית, יצירתית, בקונספט של עולמות הפנטזייה, החלומות והדימיון, שנוצרו בהובלתה של אמילי נוי – הנחשבת, לדברי אנשי רשת מוצרי האיפור הענקית – לאחת ממעצבות התפאורה המובילות בעולם. לדברי איתי זמיר, מנכ"ל רשת SACARA: "אנו נציע השנה לצרכן הישראלי גם מגוון אדיר של אפשרויות לפורים וגם את המחירים הטובים ביותר".
לפני שנה, בפורים 2024, סיקרנו (בלעדית) את אירוע השקת חנות הפורים של סקארה בעופר הקניון הגדול פתח תקווה, שהתקיים בהשתתפות הכוכבת אנה זק. לקראת פורים 2025, שוב הקימו חנות פורים בסניף הדגל של הרשת, הכוללת מוצרי איפור, טיפוח ואביזרים לפורים, לצד המחשות יצירתיות של מגוון לוקים שנוצרו ע"י יוצרת התוכן והמאפרת של המותג: נועה סול מתן באמצעות קולקציית הקפסולה החדשה של פורים 2025.
צפו בהשקת חנות פורים של סקארה בשנה שעברה בעופר הקניון הגדול פתח תקווה
@ptnews.tiktok אנה זק בהשקת חנות פורים של סקארה בקניון הגדול פתח תקווה @ueejepmhzu2 @anna.zak ♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS
לוק זוגי של מכשף ומכשפה
בין היתר: לוק זוגי של מכשפת/מכשף, לוק קופידון, לוק בת ים ולוק נערת חלל. כמו כן בחנויות תהיינה הדרכות, יועצי איפור, מבצעים והטבות מיוחדות. הקולקציה תכלול, בין היתר: איילנרים בצבעים בוהקים, צלליות מטאליות בקרם, פלטות איפור חדשניות במגוון טקסטורות, צבעי פנים וגוף, עפרונות מטאליים, גליטרים בתפזורת, מארזי שבלונות לאיפור פנים, קישוטים לציפורניים, אבזירי שיער, פיאות צבעוניות, קולקציית תכשיטים ועוד ועוד.
"אנו נציע השנה לצרכן הישראלי גם מגוון אדיר של אפשרויות לפורים וגם את המחירים הטובים ביותר", מסר איתי זמיר, מנכ"ל רשת SACARA. "כמו כן השנה נציע את המגוון הגדול לילדים, נשים וגברים, עם שלל מוצרי איפור ואביזרים, וכל מה שצריך לפורים והכל תחת קורת גג אחת".

בין המוצרים החדשים שמשיקה רשת סקארה לפורים 2025, במחירים אטרקטיביים:
- צללית מטאלית בקרם – עם מרקם קטיפתי ופגמנטי המעניק צבע מלא וזוהר בשבעה גוונים ב-15 ש"
- פלטת צבעי קרם בגווני פסטל – 12 גוונים קרמיים פסטליים בעלי מרקם רך וקל למריחה, מתאים לאיפור פנים, גוף, עיניים ושפתיים ב-59 ש"ח
- פלטת 3 צלליות – לאיפור דרמטי או לוק זוהר, בשלושה גוונים עוצמתיים, מרקם רך ונוח למריחה וטשטוש בקלות ב-10 ש"ח
- פלטת צלליות מינרלית מטאלית – למראה מבריק ומטאלי. בעלת עמידות גבוהה בפני לחות וזיעה ב-39.90 ש"ח
- אבני קישוט – מגוון רחב של אבנים זעירות בצבעים מרהיבים להדבקה על ציפורניים, איפור, קישוטים ואקססוריז. ב-10 ש"ח
- פלטת גליטרים ב – 6 צבעים מטאליים, בגוונים עשירים ומלאי ברק . מתאים לאיפור עיניים, גוף, שפתיים ואפילו לציפורניים! עמידות גבוהה הודות לדבק המקצועי המצורף ב-10 ש"ח
- אייליינר צבעוני בעל מברשת מיוחדת לתיחום קו מדויק ב- 8 גוונים בוהקים ופיגמנטים לייצירת לוק מדויק ומלא בצבע ב-10 ש"ח
חנות הפורים של סקארה בעופר הקניון הגדול פתח תקווה תיפתח לקהל הרחב החל ממחר 10.2.25 ועד 31.3.25