אוהדי הפועל פתח תקווה נגד כפר שלם

כ-5500 אוהדי הפועל 'מבנה' פ"ת ראו 1:0 על כפר שלם בדרך לליגת העל (וידאו)

בפעם הראשונה מזה זמן רב, האוהדים ביצעו 'דואט' בין היציע המערבי, שהיה מלא בכ-4500, לבין המזרחי – בו ישבו כ-1000. המשחק הוכרע בדקה ה-58 מפנדל של אליאן רוחאנה, בדרך לניצחון 1:0 רביעי ברציפות (שישי סה"כ), שקבע פער של 12 נקודות מהמקום ה-3, כשנותרו 7 משחקי פלייאוף עם 21 נקודות בקופה. הפועל תוכל לעלות ליגה רשמית בעוד שבועיים בבלומפילד מול הפועל תל אביב.

לפי חודשיים, הסיטואציה של הפועל 'מבנה' פתח-תקוה כיום, הייתה כמעט דמיונית, כשהצמרת בליגה הלאומית הייתה צמודה וכללה ארבע קבוצות. היום זגה כבר נראה אחרת לגמרי, כשהפועל, יחד עם האדומים מתל אביב, פתחו ראש חץ כזה, שבאופן מעשי שתי היורדות מהעונה שעברה – כבר עלו לליגת העל. ""עשינו עוד צעד לעלייה, אבל זה עדיין לא רשמי"", אמר בסיום המשחק, המאמן עומר פרץ.

צפו בחגיגות האוהדים והשחקנים (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok הפועל מבנה פתח תקווה עשתה צעד ענק בחזרה לליגת העל אחרי ניצחון 1-0 על הפועל כפר שלם . צפו בחגיגות. #פתחתקווה #הפועל ♬ צליל מקורי - פתח תקווה NEWS

יום שישי החם, עשה הרבה חם בלב לאוהדי הפועל, שהגיעו בהמוניהם לאצטדיון "שלמה ביטוח" ועודדו את הקבוצה כחצי שעה מלפני שריקת הפתיחה ועוד דקות ארוכות אחריה. בדקה ה-58, הם כססו ציפורניים לפני הפנדל שבעט רוחאנה, זאת עקב החמצות הרבות. אחרי השער, הייתה חגיגה גדולה ביציעים ורוחאנה יצר חגיגה פרטית משלו – בסיום המשחק הוא הציע נישואין לזוגתו על כר הדשא – כששלף טבעת.

עו"ד גל רזינסקי מחויבים הפועל פתח תקווה
עו"ד גל רזינסקי מחויבים הפועל פתח תקווה

"עדיין נותרו 7 משחקים עד לסוף העונה וצריך להמשיך בכל הכח", אמר בסיום המשחק האוהד עו"ד גל רזינסקי. "יחד עם הקהל שחזר להגיע בהמוניו ועם העוצמות של המועדון הזה  – אנחנו נעלה לליגת העל ונתקע שם יתד לשנים ארוכות. לגבי הסגל, יצטרכו להיות שינויים לליגת העל ואני סומך על הצוות המקצועי, שיעשה זאת על הצד הטוב ביותר יחד עם הנהלת המועדון והעמותה".

תמלאו את היציע ברוכשי מנויים בליגת העל? 

"עם שיווק נכון ומחירים אטרקטיביים יהיה אפשר להגיע ל5,000 מנויים. שלא פחות חשוב הוא המספר של חברי העמותה, כשבעונה האחרונה בליגת העל עמד על 1,700, ושנה הבאה בתקווה להגיע ללמעלה מ-2000 חברי עמותה".

הצעת הנישואין של אליאן רוחאנה לבת זוגו

"אנחנו רגל וחצי שם", עומר פרץ בראיון אחרי המשחק

עוד ב-ספורט

כ-8000 אוהדים ראו את הפועל 'מבנה' פתח תקוה עולה ליגה אחרי 1:0 על בני יהודה (וידאו)

אחרי עונה אחת בלבד, חוזרת הפועל למקומה הטבעי בליגת העל במטרה לתקוע שם יתד לעוד שנים רבות ולחזור להיות גורם משפיע בצמרת הכדורגל הישראלי, בדיוק כמו שהייתה בתחילת שנות ה-90'. העלייה הפכה למעשית כבר לפני חודש, אבל אמש זה נקבע רשמית עם שער של הבלם איתי רוטמן בדקה ה-13, בדרך לעוד 1:0 (6 מתוך 7 המשחקים האחרונים). הניצחון גם העלה את הפועל למקום ה-1 בטבלה.

המשך קריאה »
הפועל פתח תקווה בני יהודה 2025

טירוף סביב משחק העלייה של הפועל 'מבנה' פתח תקוה. כ-8000 אוהדים צפויים להגיע

עם פער של 13 נקודות מהמקום השלישי, כשנותרו רק 15 נקודות בקופה, ניצחון מול בני יהודה באצטדיון "שלמה ביטוח", יבטיח לשחקנים הפתח תקוואים את עליית הליגה באופן רשמי, לאחר שבחודש האחרון, היא הפכה למעשית, נוכח רצף של 7 נצחונות רצופים, שנקטע רק ביום שישי עם ה-0:0 בבלומפילד מול הפועל ת"א. "בני יהודה יעשו הכל בשביל למנוע מאיתנו לחגוג", מזהיר המאמן עומר פרץ.

המשך קריאה »
רוכבים בתקווה 2025

העירייה: אירוע "רוכבים בתקווה" יתקיים ב-16.5. רישום מוזל יסתיים בעוד שבוע

עיריית פתח תקווה הודיעה היום כי מירוץ האופניים העממי המסורתי של העיר ייצא לדרך בחודש הבא בפעם החמישית מאצטדיון "שלמה ביטוח" ויעבור בשבילי נחל הירקון, בין קני הסוף, פרדסים ושדות. במירוץ יוכלו להשתתף אופני שטח, אופני טנדם, אופני הרים חשמליים עם מנוע עזר ונגררים – במסלולים של 10, 20 ו-40 ק"מ. כרטיסים לנרשמים מוקדם ב-20 עד 75 ש"ח (לכרטיס כולל השכרת אופניים).

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading