שופרסל יוניברס סגולה פתח תקווה

שופרסל סגולה פ”ת OUT, יוניברס IN: הסופר הותיק החליף מיתוג. מה המחירים?

כחלק ממהלך מיתוגי-עסקי רחב של רשת הסופרמרקטים הגדולה בישראל, השלטים הישנים הוחלפו ובפנים קהל הלקוחות התקבל בעיצוב חדש, מוצרים חדשים – וגם מבצעים, שלא היו קודם. המותג “יוניברס”, שפעל עד 2003, חוזר בימים אלה ומחליף את המותג “שופרסל” ב-6 סניפים בארץ – ביניהם בסגולה פתח תקווה. “יש אהדה אצל קהל הצרכנים, נרשמת עלייה בכמות הקונים ובשביעות הרצון שלהם”, מסרו ברשת.

בשופרסל מסרו כי לתכנית שינוי המותג, נבחרו סניפי שופרסל דיל בעלי מאפיינים ייחודיים כמו גודל ומיקום גאוגרפי, כמו זה שבסגולה פתח תקווה (רחוב הרב פינטו מסעוד אשר 18. “החנויות שנבחרו, מהגדולות בשוק, עברו שדרוג מסניפי שופרסל דיל, ומציעות חווית שירות ונראות חדשנית: מעברים רחבים, מגוון מוצרים גדול, וכל זה לצד חנייה נוחה. השדרוג נעשה במעורבות אישית של הנהלת שופרסל, תוך כדי הפעלת הסניפים”, נמסר.

לדברי שופרסל, הרשת שמה דגש על מחלקות טריות איכותיות (קצביה casa de carne, מעדניה, דגייה, מאפייה bakery ופירות וירקות). הרשת מציעה מבצעי עומק ייחודיים ומחירים משתלמים, בבמות מבצעים ייחודיות – המבצעים על מוצרי יסוד, לצד מבצעי כמויות כיאה לפורמט דיסקאונט.

דוגמאות למחירים:

  • מרק עוף של אסם 400 ג’ ב-13.9 ש”ח
  • יין אדום ברקן 750 ג’ – 2 בקבוקים ב-40 ש”ח
  • דבש טבעי לחיץ 250 ג’ ב-7.9 ש”ח
  • קילו גזר ב-2.9 ש”ח
  • מיץ ענבים תירוש 750 ג’ ב-5.9 ש”ח
חלק מהמחירים ביוניברס פתח תקווה

עוד ב-חנויות

הסופר החברתי של ההסתדרות

חברי הסתדרות בפתח תקווה? הסופר החברתי של ההסתדרות יוצא עם מבצעי חנוכה מיוחדים

בעיר יש כ-40 אלף חברי הסתדרות, שיוכלו להנות מסל הטבות מיוחד עם מאות מבצעים לקראת החג והחורף.
ההסתדרות מעוניינת לאפשר לחבריה ליהנות ממוצרים חיוניים ומתנות חנוכה במחירים מופחתים ובסבסוד עמוק, כחלק מהמאבק המתמשך ביוקר המחיה. במסגרת המבצעים יימכרו עשרות מוצרים במחירים הנמוכים בעשרות אחוזים ממחירי השגרה, במגוון רחב של תחומים. המבצע: עד 17.12.25

המשך קריאה »
סקופ פתח תקווה

רשת סקופ (SCOOP) פתחה חנות בקניון סירקין פתח תקווה בהשקעה של 800 אלף ₪

חנות הנעליים החדשה, בגודל 170 מ”ר, נפתחה בקונספט החדש של הרשת, המתאפיין בסגנון ובהשראת בוטיקים איטלקיים אופנתיים, תוך התמקדות ביצירת חווית קניה. החנות כוללת 3 מחלקות: נעלי נשים, ילדים ומחלקת אביזרי אופנה עם תיקים, מזוודות, גרביים, כובעים ועוד. הסניף הפתח תקוואי הוא אחד מארבעה סניפים של הרשת (בנוסף מקרית ביאליק, בית שמש, אופקים), שיפתחו עד סוף השנה.

המשך קריאה »
סיטי מרקט מנחם רצון פתח תקווה

כירבולית ב-10 ש”ח: ‘סיטי מרקט’ פ”ת יוצאים בסדרת מבצעים לקראת חנוכה והחורף הקרב

רשת הסופרמרקטים, עם הכי הרבה סניפים בפתח תקווה (7), מכריזה כל חגיגת מבצעים משתלמת, שתהיה בכל 80 הסניפים של הרשת ותציע עשרות מוצרים מובילים, במגוון קטגוריות, כמו: מזון לחג, משקאות, מוצרי חימום וציוד לבית במבצעים משתלמים במיוחד – בתוקף עד ה-6.1. “השקענו מאמץ רב בבניית סל חג איכותי. דאגנו להביא מחירים הוגנים על עשרות מוצרים”, מסר מנכ”ל הרשת, יוסי שוורץ.

המשך קריאה »
פנטה ריי פתח תקווה

פנטה ריי (Panta Rei) השיקו חנות בעופר הקניון הגדול פ”ת בהשקעה של מיליון ש”ח (וידאו)

מותג בגדי הספורט מקבוצת “דלתא” פתח בשבוע שעבר את הסניף הפתח תקוואי החדש (התשיעי בישראל) בהשקה חגיגית, בנוכחות הפרזנטורית של השחקנית-רקדנית רונה לי שמעון. החנות, על שטח של 120 מ”ר, שנמצאת בקומה העליונה (P6), כבר משכה אליה לקוחות רבים, שהתרשמו מהקולקציות המותאמות למגוון רחב של פעילויות ספורט כמו ריצה, יוגה ואימוני כח.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading