MERONZ פתח תקווה מרונז

סוכנות רכבי היוקרה ואופנועי הים MERONZ (מרונ’ז) פתחה סניף בסיבים פתח תקווה

לשוק סוכנויות הרכב העמוס בפתח תקווה, נכנסה השבוע שחקנית חדשה, עם פתיחת הסוכנות ברחוב הסיבים 2 (ליד תחנת הדלק, מול כולמוביל, איפה שהיה במשך שנים סניף של בנק מזרחי טפחות), שמבטיחה היצע של רכבים יוקרתיים בעסקאות אטרקטיביות. “מה שמייחד אותנו מסוכנויות הרכב האחרות בפ”ת, זה לא רק ההיצע והעסקאות – אלא גם השירות והמקצועיות”, אמר לנו הבעלים, יהודה מרון.

אי אפשר לפספס את השלט הענק של סוכנות רכבי היוקרה MERONZ SEA & LAND, על הרקע הורוד בחזית הבניין ברחוב המרכזי, סמוך לציר ז’בוטינסקי. בקרוב ייכנסו לאולם התצוגה רכבים יוקרתיים, כאלה שלא תמצאו ברוב הסוכנויות בפתח תקווה, ביניהם: אסטון מרטין, בנטלי, ב.מ.וו, יגואר, לנד רובר, למבורגיני, מזראטי, מרצדס בנץ, פורד מוסטנג, פורשה, פרארי, שברולט קאמרו ואפילו – רולס רויס.

מרון עם שני רוכשי רכבים עם פתיחת הסוכנות: מימין BMW משמאל מיצובישי אאוטלנדר
מרון עם שני רוכשי רכבים עם פתיחת הסוכנות: מימין BMW משמאל מיצובישי אאוטלנדר

הבעלים של הסוכנות, יהודה מרון, לו ניסיון רב בשוק סוכנויות הרכב, פתח את הסוכנות לאור הביקוש שיש למכוניות יוקרה, יחד עם הרצון של הלקוחות לקבל עסקאות משתלמות עם תנאי מימון נוחים. “בניגוד לסוכנויות הרכב הגדולות, MERONZ היא סוכנות בוטיק, שנותנת דגש על היחס האישי והשירות ללקוחות”, הוא אמר לנו היום (18.4).

מה אתה יכול לספר על הסוכנות והעסקאות שאתם מציעים?

“יש לנו תנאי מימון טובים לכל הרכבים. אנחנו עובדים עם גופי מימון חזקים ועושים עסקאות טרייד-אין ל-99 אחוז מהרכבים” משיב מרון. “יש לנו שיטות מימון מלא לרכישת רכב, ליסינג לרכב חדש, עסקאות טרייד אין, ורכישת רכב במימון ללא מקדמה. מתחייבים על אספקה מהירה, התחייבות למתן ביטוח לכל נהג. מתחייבים למחיר הטוב ביותר בישראל ולרכבים במחירים ללא תחרות”.

ב-MERONZ בעיקר מתמקדים ברכבי יוקרה, שנמכרים לחובבי הרכבים מסוג זה וכאלה שידם משגת. כבר בפתיחה נמכרו בין היתר BMW 530E 2025 GMC, שהוא רכב עבודה דנאלי חשמלי, שמגיע ל-740 קילומטרים טווח נסיעה ןרכב מיצובישי אאוטלנדר משפחתי (ראו תמונות). הערך המוסף, שמייחד את סוכנות MERONZ יותר מהכל – אלו אופנועי הים, אותם הם מציעים למכירה בדגמים מובחרים של YAMAHA ו-SEAADO.

“הרבה מאלה שרוכשים אצלנו רכבים, מעוניינים גם לפנק את עצמם באופנוע יום איכותי – אז זה בא ביחד”, מסביר מרון. “אנחנו מביאים את האופנועים מאובזרים ברמת הקצה, עם תוספות שאפילו אין ביבואן הרשמי”.

אופנוע Yamaha VX 2025
אופנוע Yamaha VX 2025 נמכר בסוכנות MERONZ פתח תקווה

עוד ב-רכב ותחבורה

נגישות משופרת בפתח תקווה: אושרו תקציבים לשני שבילים חדשים בקרית אריה וסמוך לאצטדיון

בשורה לתושבים ולעובדים פתח תקווה: במסגרת המאמץ להגביר את הנגישות והקישוריות בעיר, ראש העיר רמי גרינברג, דיווח כי אושר תקציב להקמתם של שני שבילים חיוניים חדשים באזור העסקים קריית אריה ובסביבת האצטדיון העירוני “שלמה ביטוח”. הפרויקטים נועדו לשפר משמעותית את חווית משתמשי הדרך, לרבות הולכי רגל ואלו המסתמכים על תחבורה ציבורית.

המשך קריאה »
תאונת דרכים ז'בטינסקי 29 פ"ת

התהפך לתוך תחנת הדלק: שני פצועים (בינוני וקל) בתאונה בז’בוטינסקי 29 פתח תקווה

מכירים את הסוף של ז’בוטינסקי לקראת הכניסה למרכז העיר? שם התנועה כבר יותר זורמת ומפתה לפתח מהירות כדי לתפוס ירוק ברמזור הבא. אבל , שימו לב שהכביש חלקלק בימים אלה – וזה מה שקרה היום (23.2) אחרי הצהרים בתאונה עצמית של רכב פרטי (הרכב הלבן), שנסע מהר מדי, כנראה בלם בחוזקה, מה שגרם לא להתהפך אל תוך תחנת הדלק של “דלק” סמוך למכון שטיפת הרכבים CITYWASH.

המשך קריאה »

שוב בסוף שבוע: רוכב קורקינט נפצע קשה ברחוב בר כוכבא בפתח תקווה

דוברות מד”א מדווחת על אירוע פציעה חמור שאירע בשעות הלילה המאוחרות ברחוב בר כוכבא בפתח תקווה. בשעה 02:00 התקבל דיווח במוקד 101 של מד”א במרחב ירקון על רוכב גלגינוע (קורקינט חשמלי) שנפגע במהלך רכיבה.

המשך קריאה »
חניון בזל פתח תקווה

חניון חדש נפתח ברחוב בזל פתח תקווה סמוך לפארק: 30 ש”ח חד פעמי לכל היום

החניון, שנמכר לגוף פרטי על ידי בעלי הבניין החדש בזל פארק, מכיל כ-100 מקומות והוא יכול לשמש אלטרנטיבה למי שלא מוצא חנייה בחניון הכורכר החינמי הצמוד לו ולא בחניון של הפארק הגדול. כשביקרנו במקום, גילינו מספר מועט יחסית של נהגים שהסכימו לשלם על החניה. אחרים עשו רברס וניסו למצוא מקום בחניון החינמי, שהיה עמוס לגמרי. החניון החדש אמור להיות בתשלום גם בערב.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading