רמזור חדש בצומת בית העלמין ירקון יאפשר יציאה שמאלה מיער השירים לכיוון העיר

עיריית פתח תקווה והחברה לפיתוח פתח תקווה יחלו בקרוב בביצוע הסדר תנועתי חדש בצומת בית העלמין ירקון, שיאפשר יציאה מיער השירים, ממתחם בריכות החורף ומעגלת הקפה 'שירתה' לכיוון העיר.

במסגרת העבודות יותקן רמזור חדש, שיאפשר ליוצאים מיער השירים לפנות גם שמאלה לכיוון מערב והעיר, לעבר האצטדיון, ולא רק ימינה, כפי שמתאפשר כיום. לפי הודעת העירייה, המהלך צפוי להקל משמעותית על היוצאים מהיער.

מדובר בשינוי נוסף באזור, שבו מתנהלת פעילות רבה לאורך השנה. כפי שדיווחנו, צומת הכניסה לפארק הירקון משודרג כדי לאפשר כניסה ויציאה נוחות מיער השירים. במקום פועלים גם אתרים נוספים, ובהם האגמון החדש שהוקם ביער השירים במסגרת פיתוח המרחבים הציבוריים בעיר.

היער משמש גם לאירועים גדולים, כמו מסיבת הטבע לגילאי 30+ שבה רקדו כ-400 איש בחסות העירייה.

אנחנו ממשיכים לקדם פתרונות תחבורתיים ברחבי העיר, תוך השקעה בתשתיות מתקדמות והתאמתן לצורכי התושבים והמבקרים.

כך מסר ראש העיר, רמי גרינברג.

מההודעה לא עולה מועד מדויק לתחילת העבודות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד חדש בפתח תקווה

קוד קופון טרמינל X

קוד קופון טרמינל איקס: על אילו פריטים הוא חל ומתי הסייל משתלם יותר?

בטרמינל איקס קוד קופון חל ככלל על פריטים במחיר מלא, ולא על פריטים בסייל או במבצעי כמות. החריג הוא קוד שבתנאים שלו כתוב "כולל כפל מבצעים", כמו קוד מאסטרקארד דיי. קופונים בחינם בדק את התקנון ואת עמודי העזרה של האתר, הכניס לעגלה פריט בסייל ופריט במחיר מלא, ומפרט כמה כל הנחה הורידה בקופה

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading