אקרודאנס פתח תקווה זהבית ורסנו

סטודיו אקרודאנס פתח תקווה של זהבית ורסנו פותח את ההרשמה לקראת 25/26

הסטודיו, שנמצא במבצע קדש 15, בשכונת קרול צמוד לאם המושבות החדשה, נחשב למוביל בתחום ריקוד המחול האקרובטי ובמהלך שנות פעילותו ייצג בהצלחה את העיר ואת המדינה בתחרויות בינלאומיות רבות. “היחודיות של הסטודיו היא האיכות ולא הכמות. קבוצות שלנו הן קטנות ולכן כל ילדה שנכנסת למשפחה יוצאת רקדנית לתפארת”, אומרת ורסנו.

ורסנו בת ה-34, שהקימה את הסטודיו לפני תשע שנים. מתכוננת כבר לעונת הריקודים הבאה ופתחה את ההרשמה אליה, שמעוררת עניין וביקוש רב. “התחלתי עם 4 בנות בלבד ולאט לאט בניתי את האימפריה הקטנה שלי עם נבחרת החלומות, שבניתי לאורך השנים”, היא מספרת. “מהסטודיו יצאו בנות עם קריירה וכיום עובדות בלהקות נחשבות כמו “מיומנה. היחודיות בסטודיו היא לגמרי האיכות ולא הכמות”.

ורסנו מציינת כי יחסית לשאר מכוני הסטודיו לריקוד, שקיימים בארץ, סטודיו אקרודאנס פתח תקווה כולל 20 בנות בלבד לעומת כאלה שממלאים קבוצות של 30 בנות ומעלה “הפלוס בכך הוא שכל ילדה מקבלת יחס אישי לאורך השנים ולכן ההצלחה מובטחת ומהירה”, היא אומרת. “הרווח העיקרי שלי הוא שהרקדניות יצליחו, אני עושה זאת מהלב, כל ילדה היא משפחה שלי, הבנות עובדות שעות נוספות, זה בית שני עבורן”.

“אקרודאנס” (Acrodance) הוא שילוב של שני סגנונות: אקרובטיקה וריקוד. זהו סגנון שמתפתח בעיקר בעולמות של הופעות, תחרויות מחול ותיאטרון פיזי, ומשלב תנועות מחול זורמות עם אלמנטים אקרובטיים כמו גלגולים, עמידות ידיים, סלטות, עמידות ראש, פיצולים באוויר, אקרודאנס דורש כוח, גמישות, קואורדינציה ושליטה גופנית גבוהה. הוא משלב מעבר חלק בין תנועות ריקוד לאלמנטים אקרובטיים, כך שהתוצאה נראית כמו “סיפור תנועתי” אחיד ולא אוסף של טריקים.

עוד ב-מדור STARS פתח תקווה

הסרת קעקועים פתח תקווה

הסרת קעקועים קטנים – האם זה באמת יורד מהר יותר ומה משפיע על מספר הטיפולים

קעקוע קטן נראה כמו משהו שאמור להיעלם מהר, אבל בפועל הגודל הוא רק חלק מהסיפור.
כדי לדעת למה לצפות באמת, צריך להבין איך פיגמנט יושב בעור, איך הגוף מפנה אותו, ואיך מתכננים תהליך שמתקדם בקצב נכון בלי להעמיס על ההחלמה.

המשך קריאה »
עו"ד ניב עברי

מאולמות הכדורסל לאולמות בתי המשפט: עורך דין ניב עברי מטביע את חותמו בפתח תקווה

מי שזוכר אותו נלחם על הפרקט במדי מכבי ואליצור פתח תקווה, לא מופתע לראות אותו היום נלחם על זכויות לקוחותיו בבית המשפט. אחרי שירות ביטחוני משמעותי, שנים כחובש והתמודדות עם טרגדיה משפחתית קשה שהפכה למנוע של צדק – עו”ד ניב עברי, המתמחה בדיני מקרקעין וליטיגציה, מספר בראיון-פרופיל אישי: “אני לוקח את הצרות של הלקוחות איתי הביתה”

המשך קריאה »
עו"ד עידן שטרית ספיר 53-55 פתח תקווה

עו”ד עידן שטרית הוציא לדרך הריסה בשיפר: “אבני חן” בספיר 53-55 פתח תקווה (וידאו)

רגע מרגש במיוחד נרשם בשכונת שיפר הוותיקה, כאשר כלים כבדים עלו על הקרקע והחלו בהריסת הבניין הישן ברחוב ספיר 55, במקום אסטרטגי, סמוך לתחנה המרכזית ואיזור התעשייה סגולה. מאחורי הפרויקט המבטיח עומדת חברת “שדות גיטלמן”, אך מי ש”גנב את ההצגה” ביום החגיגי הוא עו”ד עידן שטרית, שליווה את הדיירים במסירות עד לרגע שבירת הקירות. “זאת קודם כל שליחות”, אמר לפתח תקווה NEWS.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading