שביתת בתי ספר בפתח תקווה

העירייה: על כל הורה להתעדכן מול המסגרת החינוכית של ילדיו אם יש לימודים

עיריית פתח תקווה הוציאו הבוקר (5.5.25) הודעה על כך שלמרות ההסכם שהושג אתמול בין משרד האוצר לבין הסתדרות המורים, נכון לרגעים אלה צפויים שיבושים רבים במערכת החינוך ברחבי הארץ – וגם בעירנו. "העירייה עושה מאמצים למצוא פתרונות ולצמצם את הפגיעה בתלמידים, אך כאשר מדובר בהקפים גדולים מאוד של העדרויות זה בלתי אפשרי", נמסר בהודעת העירייה.

לא מספיק מה שהילדים שלנו עברו אחרי קורונה-סגרים, מלחמה-אזעקות, אז עכשיו הם קמים בבוקר (או שממשיכים לישון במיטה) מבלי לדעת אם הם צריכים ללכת לגן או לבית ספר. המורים בבתי הספר עושים את המעשה הכי לא חינוכי ופתחו ב"שביתה איטלקית" לא ממוסדת – למרות שבאופן רשמי, הנציגה שלהם בהסתדרות, יפה בן דוד, סיכמה עם שר האוצר בצלאל סמוטריץ' הסכם מונע שביתה.

עיריית פתח תקווה
לא תוכל לסייע במקרה זה - עיריית פתח תקווה

עיריית פתח תקווה, כמי שאחראית על חינוך הילדים בעיר, לא ממש חלק בעניין והיא גם לא יכולה לסייע. "העירייה עושה מאמצים למצוא פתרונות ולצמצם את הפגיעה בתלמידים, אך כאשר מדובר בהקפים גדולים מאוד של העדרויות זה בלתי אפשרי", כתבה בהודעתה. "אנו מאמינים כי יש צורך במערכת חינוך איכותית, חזקה ורציפה – ובמקביל אנו מבינים את החשיבות לשכר הולם לצוותי ההוראה".

בעירייה הוסיפו: "אנא התעדכנו בבוקר מול המסגרות החינוכיות על מנת לבדוק את פעילותן. נפעל מול הגורמים המוסמכים במדינה וההסתדרות לסיים במהרה את המשבר על מנת להחזיר את מערכת החינוך למסלול רציף ותקין".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חינוך

רמי גרינברג ב-1.9

סיור 1.9: רמי גרינברג ביקר ב-10 מוסדות חינוך בפ"ת בפתיחת שנת הלימודים 2026-2027

שנת הלימודים החדשה יצאה לדרך הבוקר בפתח תקווה באווירה חגיגית, עם כ-72 אלף תלמידים ותלמידות שגדשו את המעונות, גני הילדים ובתי הספר ברחבי העיר. ראש העיר, שחוו בוקר עמוס במיוחד, מסר: "השקענו מאות מיליונים בבינוי ובשיפוץ מוסדות חינוך"

המשך קריאה »
ימנו זלקה

הישג למאבק ההורים – הנאשמים בפרשת רצח ימנו זלקה לא ישובו לתיכונים בפתח תקווה

רגע לפני פתיחת שנת הלימודים, עיריית פתח תקווה הודיעה הבוקר (31.8) כי שני התלמידים המואשמים במעורבות בפרשת רצח ימנו זלקה ז"ל בערב יום העצמאות האחרון, לא יחזרו לספסל הלימודים בבתי הספר הרגילים בעיר.

המשך קריאה »
הטור של עו"ד אסף בן חור

שיבוץ לבתי ספר וגנים בפתח תקווה: מתי אפשר לבקש לעבור מחוץ לאזור הרישום?

לקראת שנת הלימודים, הורים רבים מגלים שהגן או בית הספר שאליו שובץ ילדם אינו המסגרת שבה היו רוצים שילמד. לעיתים הסיבה היא מרחק, אחים, צורך רגשי או רפואי, נסיבות משפחתיות וכד', ולעיתים מדובר בחשש ממשי של ההורים לביטחון האישי של הילד.

המשך קריאה »
ימנו זלקה

הורים מאיימים בהשבתת לימודים לאחר שהחשוד ברצח זלקה שובץ לבית ספרם בפ"ת

יומיים בלבד לפני פתיחת שנת הלימודים, הורי תלמידים בתיכון במזרח פתח תקווה מאיימים להשבית את הלימודים במחאה על כוונה לשבץ במוסד נער ששמו נקשר לכאורה לרצח ימנו (בנימין) זלקה ז"ל לפני 4 חודשים. ההורים: לא נשלח את ילדנו לבית ספר עד שנושא ייפתר. העירייה: מתנגדים לשיבוץ.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading