פיצוצים וזיקוקים בפתח תקווה

צפו: לילה של פיצוצים בפתח תקווה. זיקוקים באם המושבות, רימון בנווה דקלים (וידאו)

אם לא מספיק האזעקה ביום שישי, ה-68 מאז ה-7.10, בעקבות טיל חותי שיורט, הפתח תקוואים שמעו הלילה (11.5) גם רעשי פיצוץ מפחידים בשתי זירות שונות, הקשורים למקרים שונים. הראשון היה זיקוקי די נור, שנשמעו בחצות בלילה סמוך לאצטדיון, שככל הנראה, נורו על ידי אוהדי הפועל פ”ת, שחגגו את ירידת הליגה של מכבי. השני היה (עוד) רימון שנזרק על מכונית בשכונת מגורים על רקע פלילי.

הפועל פתח תקווה טרם התייחסה (ולא בטוח שהיא בכלל תתייחס) לירי הזיקוקין, שנורו במקביל לחזרתה של קבוצת מכבי פתח תקווה, למתחם האימונים, אחרי ההפסד בנוף הגליל מול עירוני טבריה – שהוריד אותה ליגה. בסיום התייחס יו”ר מכבי אבי לוזון לאוהדי הפועל ואמר שהוא מאחל להם רק שמחה לאיד – ושלא ידעו מהי שמחה אמיתית. האמירה הזאת רק הלהיטה את אוהדי הפועל, שככל הנראה הם אלה שירו.

במקרה השני נזרק רימון רסס, בחניית מגורים, סמוך למכונית, שכנראה שייכת ליעד התקיפה ברחוב צבי גרף בשכנות נווה דקלים. הפיצוץ נשמע היטב בשכונה וגרם נזק למכונית ולסביבתה – אך למרבה המזל, לא היו נפגעים. בצילום ממצלמת האבטחה ניתן לראות שתי דמויות על אופנוע, זורקות את הרימון ובורחות. ככל הנראה, מדובר באירוע על רקע פלילי – כמו שקורה לעיתים תכופות מדי בפתח תקווה.

שימוש במדיה כפוף לסעיף 27 א בחוק זכויות יוצרים

עוד ב-פלילים

תושב פ”ת, מאבטח לשעבר של שר בכיר, נעצר לאחר שבדירתו נמצאה כמות סמים גדולה

מהמשטרה נמסר כי בחקירה סמויה שהפכה גלויה, בוצעה לפני מספר ימים פריצה למחסן של החשוד בביתו בעיר, במהלכה נתפס חומר החשוד כסם, במשקלים גדולים, כ-1,360 סם מסוג קוקאין, דוסה, פלטת חשיש של כ-116 גרם, מריחואנה, הרואין וכלים לעישון, 8 בקבוקי שמן קנביס, 33 קופסאות קטמין, סוכריות חשיש וכן סכום כסף בסה”כ 2,000 ₪. מעצרו של החשוד הוארך עד מחר.

המשך קריאה »

איפה רות פלת? חיפושים נרחבים אחרי תושבת פתח תקווה, שנעלמה משעות הבוקר סמוך לחיפה

המשטרה מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחר הנעדרת רות פלת, תושבת פתח תקווה, בת 38, שנראתה לאחרונה היום (5.12) בחיפה סמוך לשעה 04:00 לפנות בוקר, וכעת התקבל דיווח ואישור המשפחה לפרסם את דבר היעדרותה.

להלן תיאורה:
גובה: 1.62
מבנה גוף: בינוני.

המשך קריאה »

חשד: פועל בניין בפרויקט בפתח תקווה ביצע מעשה מגונה בביתה של נערה בת 14

לפי החשד, פועל בניין בן 21 מצפון הארץ, שעובד בפרוייקט תמ”א 38 בעיר, נכנס לביתה, חיבק ונישק אותה. “צעקתי עליו”, סיפרה הנערה לחוקרי המשטרה שהגיעו למקום. “אבא שלי שמע את הצעקות ואז הפועל ברח החוצה”. השוטרים בדקו מצלמות אבטחה ואז כעבור זמן קצר עצרו את החשוד לא הרחק מהבניין שבו מתגוררת הנערה. החשוד נלקח לחקירה בתחנה, אבל הכחיש את החשדות נגדו.

המשך קריאה »
רמי גרינברג ואיתמר בן גביר

השר בן גביר נפגש עם רמי גרינברג בפתח תקווה: “ירידה של 17% בגניבות הרכב”

השר לביטחון לאומי הגיע ביום חמישי (27.11) לביקור מקצועי בתחנת המשטרה בעיר, יחד עם מפקד מחוז מרכז ניצב יאיר חצרוני, מפקד מרחב מרכז תת-ניצב אלי פינטו, מפקד תחנת פתח תקווה סנ”צ אביעד כתפי ומזכירו הבטחוני של השר סמי מרציאנו. הביקור כלל סיור בתחנה ודיון מקצועי עם ראש העיר רמי גרינברג וחברי מועצה. השר: “פתח תקווה מציגה נתונים מצוינים וירידה משמעותית בפשיעה”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading