מטרו פארק 456 פתח תקווה

בקרוב מסעדה? נכס חזיתי במטרו פארק פ"ת מוצע להשכרה ב-120 ש"ח למ"ר (וידאו)

המתחם העסקי החדש על רחוב משה דיין 10, פינת עזרא גבאי 3, הולך ומתמלא במשרדים המאכלסים את שלושת בנייניו, אבל שטחים מסחריים מתוך סך כולל של כ-4000 מ"ר, עדיין מוצעים להשכרה, או מכירה. אחד מהם הוא נכס של 254 מ"ר, שיושב חזיתית על פינת הרחובות – קלאסי למסעדה, בר, או בית קפה. "זאת הזדמנות נדירה למסעדנים ויזמים", אומר משווק הנכס, ארתור אדריי מסוכנות התיווך לנדסמן.

את פרויקט מטרו פארק 456 פתח תקווה, סיקרנו מתחילת בנייתו – אי שם באוגוסט 2021. לפני כשנה הוא נפתח ובימים אלה מורגשת דרישה הולכת וגוברת לשטחים המסחריים שבו, במחירים שבהחלט שווה לבדוק. 120 ש"ח למ"ר ב"פריים לוקיישן", זאת הצעה יחסית אטרקטיבית בשוק הנדל"ן המסחרי של פתח תקווה. שטחים מסחריים כאלה במתחמים דומים, שנמצאים מעבר לכביש, כמו עמי ב.ס.ר סיטי, גלובל, Y-Center, ובטח BIG העתידי – מוצעים במחיר יקר יותר.

צפו בביקור בנכס ובהסבר של משווק הנכס ארתור אדריי (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok הזדמנות נדירה למסעדנים ויזמים! במיקום מנצח – רחוב משה דיין 10, בפרויקט חדש ובקרבה לרכבת הקלה וליציאות המרכזיות מהעיר – מוצעת להשכרה חנות מסחר בשטח של 254 מ"ר, ברמת מעטפת. הנכס מתאים להקמת מסעדה, חנות, בית קפה או כל עסק מסחרי אחר, בלב אזור מתפתח עם תנועה ערה של הולכי רגל ונגישות מעולה. היתרונות: רמת מעטפת – גמישות תכנונית מלאה נראות חזיתית מרשימה נגישות גבוהה לתחבורה ציבורית ולתחבורה פרטית חלק מפרויקט חדש ומרשים זה הרגע שלכם לתפוס לוקיישן מנצח לעסק הבא שלכם! #פתחתקווה #אורןתומא #ארתוראדריי #משרדלהשכרה #משרדלמכירה #חנותלהשכרה #מסעדהלהשכרה ♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS

"מדובר בנכס במיקום מנצח – רחוב משה דיין 10, בפרויקט חדש ובקרבה לרכבת הקלה וליציאות המרכזיות מהעיר", אומר לנו אדריי, משווק הנכס. "אנחנו מציעים כאן מוצעת להשכרה מסעדה/חנות מסחר בשטח של 254 מ"ר, ברמת מעטפת. הנכס מתאים להקמת מסעדה, חנות, בית קפה או כל עסק מסחרי אחר, בלב אזור מתפתח עם תנועה ערה של הולכי רגל ונגישות מעולה".

מה היתרונות של הנכס?

היתרונות הן גמישות תכנונית מלאה בהקמת הנכס, ניראות חזיתית מרשימה, נגישות גבוהה לתחבורה ציבורית ולתחבורה פרטית – פחות מחמש דקות הליכה מהרכבת הקלה. הנכס הוא חלק מפרויקט חדש ומרשים כמו מטרו פארק 456, עם חברת ניהול מסודרת כמו "איתן" ויזם שדואג לכם מהיום הראשון כמו אורן תומא – לו שייך הנכס. זה באמת הזדמנות לתפוס לוקיישן מנצח לעסק הבא שלכם".

עוד ב-נדלן

דגל בחור של טיל פתח תקווה

דגל כיסה את החור מפגיעת הטיל. קרסו נדל"ן: "הבניין נבנה בסטנדרטים הגבוהים ביותר"

בבית המגורים בפתח תקווה, בו פגע שלשום (16.6) בשעה 4:00 לפנות בוקר טיל איראני, שחדר לממ"ד ביתם של הזוג ז"ל והרג גם את דזי יצחקי ז"ל ואדם נוסף – נתלה דגל ישראל ענק במחווה מרגשת של עיריית פתח תקווה. "נמשיך בעוצמה , באחדות ולכידות לחזק את התושבים והתושבות היקרים שלנו", מסר ראש העיר. חברת הנדל"ן, שבנתה את הפרויקט: "העברנו לעירייה את תכניות הבנייה".

המשך קריאה »
קאנטרי פתח תקווה

עיריית פתח תקווה השיקה קמפיין פרסום לקאנטרי החדש שצפוי להיפתח באם המושבות

מי שנסע היום על רחוב ראשון לציון, גילה שלט חדש על הגשר שמחבר בין אם המושבות הותיקה לחדשה, שמבשר על הקמתו של הקאנטרי החדש, שצפוי להיבנות ממזרח לאצטדיון. לפי התכנית, הקאנטרי יהיה צמוד לכביש אם המושבות-סגולה, שהעבודות עליו יתחילו בקרוב, על רקע מחאת התושבים, שגרים בסמוך. עלות הקמת הקאנטרי, שעדיין לא ידוע מתי תתחיל בנייתו: 65 מיליון ש"ח.

המשך קריאה »
ב.ס.ר סיטי 75 % אחוז אכלוס

75% תפוסת משרדים: מתחם ב.ס.ר סיטי פתח תקווה סוגר שלוש שנים מתחילת אכלוס

ארבעת הבניינים בלב העסקי של פתח תקווה על ז'בוטינסקי-יצחק רבין-תוצרת הארץ-השחם, שהוקמו ב-2022, הולכים ומתאכלסים – ומתקרבים לתפוסה כמעט מלאה. לפי נתונים, ששיתף איתנו שמעון חולי, מנכ"ל חברת הניהול של המשרדים בב.ס.ר סיטי, כבר מאוכלסים כ-115 אלף מ"ר משרדים מתוך כ-150 אלף מ"ר בנויים. מה נותר? הרבה יחידות של 100-200 מ"ר, אבל גם קומות שלמות, גבוהות ויוקרתיות, שמשקיפות אל העיר. 

המשך קריאה »
קרול 5-7 קטה יזמות

התחדשות בשכונת קרול: אירוע הריסה KROL (קרול 5-7) פתח תקווה של קטה יזמות

על מיקום ממרכזי ואטרקטיבי בפינת הרחובות קרול-ז'בוטינסקי פתח תקווה, התרחשה הבוקר (8.6) סוג של הסטוריה קטנה, כאשר הדחפורים התחילו לכסח את הקירות של שני מבני רכבות ישנים ובמצב רעוע משנות ה-60 עם 36 יחידות דיור, כשבמקומם עומד לקום קומפלקס מגורים של חמישה מבנים עם כניסות שונות בהם צפויים להתאכלס כ-500 דיירים ב-120 יחידות דיור.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading