כצנלסון 31 גורשו ממקלט

צפו: בזמן אזעקה תושבים גורשו ממקלט בכצנלסון 31 פ”ת, כי אינם שייכים לבניין (וידאו)

בסרטון, שעלה לרשתות החברתיות, והפך לויראלי, נראים מספר תושבים שלא מאפשרים להם כניסה למקלט בבניין מגורים ברחוב כצנלסון 31 ברמת ורבר, לאחר אחת מהאזעקות שנשמעו שלשום (18.6). “לאן הגענו?”, נשמעת אחת מהתושבות שואלת. “זה לא יאמן שהשכנים שלנו מעבר לכביש לא נותנים לנו להיכנס למקלט”.

אחת מהתושבות שגורשו כתבה בפייסבוק: “אני חייבת לשתף אותכם בסיטואציה מזעזעת שקרתה לנו היום בפתח תקווה. אין לנו מרחב מוגן באיזור המגורים שלנו (המקלט הציבורי הכי קרוב הוא 2-3 דקות ריצה לבן אדם צעיר). לכן אנחנו הולכים למקלט בניין לידינו, אבל היום כל מי שאינו דייר בבניין – גורש. אחת הדיירות אמרה לי מפורשות: את לא גרה בבניין הזה. את לא רשאית להיות פה.  תצאי החוצה תעשבי על הכביש עם ידיים על הראש”.

הרוחות שהתלהטו בין הדיירים, הובילה לכך שהוזמנה משטרה, שהרגיעה את העניינים. 

צפו בסרטון הויראלי (מתוך טיקטוק REAL TIME)

@realtime_il_

“גורשנו מהמקלט באמצע האזעקות״: דיירי בניין עם מקלט מסרבים להכניס משפחות עם ילדים: הלילה בפתח תקווה באמצע האזעקות משפחות עם ילדים מצאו את עצמן בחוץ באמצע האזעקות, כי דיירי הבניין ממול החליטו שהם לא מאפשרים יותר לדיירים שלא מהבניין להכנס למקלט. ״זה לא שאין מקום זה עניין עקרוני״. משטרה הוזמנה למקום אך לא נעשה דבר בנידון, דיירי הבניין עדיין מסרבים להכניס אותם והודיעו שלא יכניסו גם באזעקות הבאות. דיווח: דניאל עמרם עריכה: מערכת REAL TIME

♬ צליל מקורי - realtime_il_

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

אסף חממי ז"ל פתח תקווה

התמונה האחרונה מעוטף עזה: הושב לקבורה אל”מ אסף חממי, שנולד וגדל בפתח תקווה

עשרות משתתפים הגיעו לשכונת רמת ורבר, לרגע מרגש ומשמעותי – תחילת פרק חדש עם הריסת שני הבניינים הישנים ברחוב קדיש לוז 4–6 – צעד חשוב בדרך למימוש פרויקט ההתחדשות העירונית במקום.לאחר תכנון והכנה של ארבע שנים בלבד, הרסו בניינים ישנים ורעועים מתחילת שנות ה-70′, לטובת פרויקט מגורים מודרני של שני בניינים, 9 קומות כל אחד עם 72 דירות דנדשות במיקום אטרקטיבי.

המשך קריאה »
אברהם גלעד טיברג הנצחה

אברהם גלעד טיברג, שנרצח במסיבת ה”נובה”, הונצח בטיילת בכפר גנים ג’ פתח תקווה (וידאו)

טקס מרגש התקיים אתמול (31.10.25) ברחוב בן גוריון 49 פתח תקווה, אליו הגיעו עשרות בני משפחה, חברים, מכרים, שכנים, סיגל רפאלי מנהלת יד לבנים פתח תקווה וגם ראש העיר רמי גרינברג – לחלוק כבוד לטיברג, שהיה אחד מבין 14 בני העיר, שהגיעו למסיבה ואיבדו את חייהם באותה שבת אכזרית ב-7 באוקטובר 23. בטקס שר הזמר העירוני צחי את “ילד מזדקן” של משינה – שיר שטיברג אהב במיוחד.

המשך קריאה »
השבים ב בלינסון פתח תקווה

כיבו את האור: אחרוני החטופים השבים עזבו את בית החולים בילינסון בפתח תקווה (וידאו)

בית החולים מקבוצת הכללית סוגר שבועיים הסטוריים, שהחלו לפני שבועיים פחות יום, כשאביתר דוד, גיא גלבוע דלאל, אבינתן אור, אלון אהל ואיתן מור נחתו במנחת המסוקים בערב שמחת תורה – שנתיים ושבוע אחרי שנחטפו לעזה. היום (26.10), באקט סמלי ומרגש, כיבה דוד את האור במחלקה, שבמגדל הזכוכית. זו הייתה הפעם השלישית שבית החולים מאשפז קבוצת חטופים מאז תחילת המלחמה ב-7.10.23.

המשך קריאה »
יואב זלמנוביץ' ואריה זלמנוביץ'

גופתו של אריה זלמנוביץ’ ז”ל, אביו של יואב זלמנוביץ’ מפתח תקווה – הושבה לישראל

החללים החטופים אריה (זלמן) זלמנוביץ’ ותמיר אדר, שניהם בני קיבוץ ניר עוז, הושבו אמש (21.10) מהשבי ברצועת עזה אחרי יותר שנתיים ושבועיים בשבי החמאס. זלמנוביץ’, אביו של יואב, תושב העיר, נחטף בעודו בחיים מביתו, והההערכה בצה”ל היא כי נרצח בשבי ב-17 בנובמבר 2023. בן 85 במותו, הוא הותיר אחריו שני בנים וחמישה נכדים ונכדות. טרם נמסר מועד הלוויתו.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading