BSTOWERS פתח תקווה

צפו: הנחת אבן פינה בשטח פרויקט מגדלי המגורים BSTowers פתח תקווה (וידאו)

בטקס שהתקיים היום (13.7) בבוקר נכחו עשרות משתתפים, ביניהם אסף סימון, מנכ”ל חברת הנדל”ן BST, היזמית והמבצעת של פרויקט המגורים הענק בקריה האקדמית בפסגת הדר, דני ופרד פרטיאל, מבעלי הקרקע, ברק קרן מב. קרן, החברה המשווקת – ועוד רבים. הפרויקט החל את שלב הבנייה וכרגע משווקות דירות 2-6 חדרים החל מ-2.25 מיליון ש”ח, בתנאים של 10% מקדמה – והשאר בקבלת המפתח.

האירוע היה מרגש ולמרות החום של אמצע יולי, הייתה אווירה של התחדשות והתחלה חדשה באוויר, לקראת אחד מפרויקטי הדגל של חברת הנדל”ן הותיקה. BST היא הגורם המבצע שני פרויקטים מסחריים סמוכים בפתח תקווה (בניין אלייד, שכבר הסתיימה הקמתו ברחוב הסיבים ומגדלי גלובל, על רח’ רבין, שנמצאים בעיצומה של הבנייה), אבל בניגוד אליהם, פרויקט BSTowers הוא ה’בייבי’ של BST – בו היא גם היזם וגם המבצע.

צפו בקטעים מאירוע הנחת אבן הפינה לפרויקט BSTowers פתח תקווה (מתוך פייסבוק פתח תקווה NEWS)

שני מגדלים, 193 דירות ו"דיוריות"


BSTowers יכלול שני מגדלים בני 20 ו-27 קומות, עם סך הכל 193 יחידות דיור “בתכנון מוקפד, עם מפרט עשיר וחללים מרווחים”, כפי שמבטיחים ב-BST. “הפרויקט הזה הוא משנה תרבות מגורים”, אמר לנו באירוע מנכ”ל BST, איתי סימון. “קודם כל אנחנו מלווים את הרוכשים משלב הבדק עד קבלת המפתח, מההתחלה ועד הסוף – האחריות היא עלינו, כיזמים ומבצעים. יהיה פה עירוב שימושים של מסחר ומגורים עם הפרדה מלאה, בלי שיפריעו אחד לשני”.

סימון הוסיף “וזאת הפעם הראשונה, שאנחנו מציעים במדינה “דיורית”, כלומר דירה של ארבעה חדרים + שניים. למעשה, אלו דירות מחולקות בטאבו לשתי יחידות נפרדות, כל אחת עם כניסה משותפת, אך עצמאות תפקודית: מטבח, חדר רחצה וחדר שינה משלה. מעבר לזה, אנחנו משקיעים הרבה מאוד בקהילתיות של הפרויקט. מי שיגור פה, יהיה חלק מהמשפחה של BST”.

אסף סימון, מנכ"ל BST

"ישראל היא חלק בלתי נפרד מה-DNA שלנו"

עוד נכחו באירוע, ברק קרן מחברת “ב. קרן”, המשווקת את BSTowers ושניים מבעלי הקרקע של הפרויקט, דני ופרד פרטיאל, ישראלים תושבי לוס אנג’לס, שאביהם רכש את הקרקע הפתח תקוואית כבר לפני יותר מ-50 שנים. “אני זוכר שהגענו לפה עם אבא”, מספר פרד. “היה פה רק פרדס ולקחנו איתנו ארגז תפוזים”. בן דוד, דני, הוסיף. “ישראל היא חלק בלתי נפרד מה-DNA שלנו ואנחנו שמחים להקים את הפרויקט הזה בפתח תקווה, שהיא עיר פנטסטית”.

פרויקט BSTowers נמצא כרגע בעיצומו של שיווק, במסגרתו החברה משווקת תמהיל מגוון מאוד של דירות, בנות 2-6 חדרים, ביניהן אותן “דיוריות”. מחיר הפתיחה לדירת שני חדרים בפרויקט, עומד כרגע על 2.25 מיליון ש”ח, כשתנאי התשלום הם נוחים: 10% מקדמה ו-90% עם קבלת המפתח – כל זה עם פטור מהצמדה. 

הדמיית פרויקט BSTowers + מגילת הייסוד והתקווה שנחתמה על ידי המשתתפים

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

וורק סיטי פתח תקווה

מתחם העבודה “WORK CITY” (וורק סיטי) בב.ס.ר סיטי פ”ת נפתח. מי כבר נכנס? (וידאו)

מאות עובדים ועסקים בפתח תקווה עברו למודל של עבודה חללים משותפים, אבל בניגוד למתחמי הענק ההמוניים, WORK CITY מציעה מתחם בוטיק כ- 600 מ”ר של קהילת עסקים קטנה ואיכותית עם בידוד אקוסטי מוחלט. חודשים ספורים מהפתיחה, כל 24 החדרים אוכלסו ונמצאים בתפוסה כמעט מלאה. יצאנו לבדוק מה סוד הקסם. אופיר זכאי, בעלים: “ההצלחה כאן – מביאה אותנו לפתוח עוד מתחמים”.

המשך קריאה »
הדמייה של מתחם מטרו מזרח סירקין פתח תקווה (בר לוי אדריכלים)

“לא כלכלי”: תושבים ויזמים מתאגדים נגד תכנית ההתחדשות הענק “מטרו מזרח” פתח תקווה

בעלי דירות וחברות יזמיות מזהירים כי תוכנית ההתחדשות העירונית, במזרח העיר, בסמוך לתחנת המטרו העתידית בסירקין עלולה לקרוס. הטענה המרכזית: הפרויקט במתכונתו הנוכחית אינו רווחי, מתבסס על תחשיבים שגויים ומוחק תמורות שכבר הובטחו לדיירים. העירייה מנגד: “כל המתחמים רווחיים אם שומרים על גודל הדירה המקורי”. האם התכנית תקרוס?

המשך קריאה »
גרופית פתח תקווה סירקין

הסנונית של גרופית: החלו עבודות הבניה של “פרויקט סירקין” בשכונת צמרת פתח תקווה

ניצנים של עבודוות ברובע המגורים החדש של פתח תקווה במזרח העיר, במקום המחנה הצבאי הישן: חברת הנדל”ן “גרופית” החלה בביצוע עבודות בפרויקט הדגל שלה בשכונה החדשה. הפרויקט יכלול כ-200 דירות במגדל בן 30 קומות ובשני בניינים של 7+8 קומות, שטחי מסחר ועירוב שימושים מודרני. תמיר עטר, סמנכ”ל ההנדסה של החברה: “צעד משמעותי למימוש החזון של השכונה החדשה”.

המשך קריאה »
ירון מאיה מאיה יזמות ובניה

צפו: “מאיה יזמות ובניה” מכרה כבר מחצית מהדירות בפרויקט בייליס 18-20 פ”ת (וידאו)

חברת הנדל”ן הוותיקה,, המזוהה יותר מכל עם תנופת ההתחדשות העירונית בפתח תקווה, נתנה לנו הצצה לפרויקט דגל שלה בשכונת קרול. לדברי הסמנכ”ל, ירון מאיה, קצב המכירות המהיר מוכיח שוב את הביקוש הרב לדירות באזורי פריים-לוקיישן סמוך לתוואי הרכבת הקלה, במיוחד כשהן נבנות על ידי חברה שורשית ומנוסה. “אנחנו מבינים את המשמעות שבן אדם רוכש דירה”, הוא אומר.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading