עומר פרץ, עומר כץ, רונן גריינר, עוזי לוי הפועל פתח תקווה אימון ראשון 2026

צפו: כ-500 אוהדי הפועל ‘מבנה פ”ת הגיעו לעודד את הקבוצה באימון הפתיחה (וידאו)

התרגשות רבה הייתה היום במתחם האימונים בסירקין, שם ערכה הפועל אימון חגיגי פתוח לתקשורת ובעיקר לאוהדים, להם הייתה הזדמנות להתחמם לקראת המשחק הרשמי הראשון של הקבוצה – בעוד יומיים במחזור הראשון בגביע הטוטו מול הפועל תל אביב (22.7, שעה 20:00). המאמן עומר פרץ: “המטרה – להישאר ליגה, אבל כמובן שהמטרה יכול לזוז תוך כדי תנועה. השוער, עומר כץ: “מרגש לראות את הקהל”.

500 האוהדים הריעו בהתלהבות לשחקנים, במיוחד לשחקני הרכש החדשים. באימון נכחו אנשי הצוות המקצועי, אנשי ההנהלה ועמותת האוהדים. לפתח תקווה NEWS התראיינו מנכ”ל “מבנה”, עוזי לוי ורונן גריינר, חבר הועד המנהל של “עמותת הכחולה”. לצד ההכנות למשחק מול הפועל ת”א, בהפועל מקדישים תשומת לב רב למכירת המנויים ובטוחים שקצב המכירה יעלה, ככל שתתקדם העונה.

צפו בראיונות עם עומר כץ, עומר פרץ, עוזי לוי ורונן גריינר (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

עוד ב-ספורט

שחקני מכבי פתח תקווה בנוער

צפו בחגיגות: מכבי ניצחה את הפועל בדרבי הנוער 3:4 משער נצחון של מגמדוב (וידאו)

כבר הרבה שנים לא זכור משחק דרבי נוער סוער, דרמטי ורב-שערים, כמו שקיבלנו היום (13.12) באצטדיון שלמה ביטוח. שיא הדרמה הגיע בדקה ה-85, כשישעיהו מגמדוב (הבן של מורד), כבש בנגיחה את שער הניצחון לזכות מכבי פ”ת. זה קרה אחרי שהפועל כבר הובילה 1:3 בדקה ה-35, אבל מיד אחרי זה נותרה עם 10 שחקנים, אחרי צהוב שני ליעקב נחמן. אוהדי הפועל קיללו ביציע את אבי לוזון.

המשך קריאה »
חדר כושר ספורטן פתח תקווה

חדר הכושר של “ספייס” בספורטן פתח תקווה עבר שיפוץ בשווי של כ- 2.5 מיליון ₪

רשת חדרי הכושר הודיעה לאחרונה כי הסתיים שדרוג רחב היקף בחדר הכושר שבקאנטרי העירוני בנווה גן, שכולל גם החלפה של כל הציוד. במסגרת השיפוץ, חדר הכושר גם הורחב משמעותית, על מנת להעניק למתאמנים מקום נרחב לאימוני אירובי וכוח. “כל מכשיר נבחר בקפידה, על מנת להבטיח חווית אימון בסטנדרט הגבוה ביותר ומגוון שלא נראה כמותו”, נמסר.

המשך קריאה »
אוהדי הפועל בבלומפילד

כ-1500 אוהדי הפועל ‘מבנה’ פ”ת הגיעו לבלומפילד וצפו בתבוסה 4:0 להפועל ת”א

התקופה הלא-טובה של הפתח תקואים המשיכה גם השבת (6.12), כשנכנעו לאדומים משערים של לויזוס לויזו (דקה 13), אנדריאן קרייב (28), סתיו טוריאל (67) ושער עצמי של אוראל דגני (77). אוהדי הפועל, שחלק גדול מהם נטש את שערים 10-11 מיד אחרי השער הרביעי, חזרו הביתה שוב מאוכזבים, אחרי שלא ניצחו בליגה 77 ימים, מאז הניצחון 6:1 על בני ריינה. בשני הבא: שוב בלומפילד – הפעם, מכבי.

המשך קריאה »

שוב תיקו: כ-3500 אוהדי הפועל ‘מבנה’ פ”ת ראו 1:1 מול הפועל ב”ש ב-“שלמה ביטוח”

שלושה ימים אחרי שהאוהדים ראו מהיציע המערבי תיקו 0:0 מול מכבי חיפה, הערב (2.12.25) הם עברו צד למזרחי, אבל את התוצאה זה לא שינה: עוד משחק של הפתח תקוואים, שהסתיים בשוויון – בפעם ה-6 (!) ברציפות (שיא קבוצתי בליגת העל). לאכזבת האוהדים הכחולים, הם גם לא הצליחו לייצר ניצחון ביציעים, כשהאוהדים הבאר שבעים מילאו כמעט את כל היציע המערבי עם כ-3500 צופים משלהם

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading