יהורם שמי ברמת ורבר פתח תקווה

יהורם שמי: "אני הורס ומחדש בפתח תקווה בניינים שאבא שלי בנה לפני 65 שנים" (וידאו)

אם תסתובבו ברחובות שלנו, תמצאו בהרבה מקומות שלטים של חברת "שמי נדל"ן", שיוזמת, בונה ומשווקת עשרות פרויקטים של התחדשות עירונית. פגשנו את המנכ"ל והבעלים המשותף במשרדי החברה בב.ס.ר סיטי ובשטח הפרויקטים ברמת ורבר, הנבנים והמתוכננים ברחובות צה"ל והצוערים. "רמת ורבר היא שכונה עם קהילה חזקה, הזקוקה להתחדשות. נביא לפה אוכלוסיה חדשה וצעירה", אמר.

חברת "שמי נדל"ן" היא אחת מחברות הנדל"ן הבולטות והותיקות בפתח תקווה. ההתפתחות של החברה המשפחתית, מגיעה בד בבד עם ההתפתחות המאסיבית, שעוברת על העיר. ממשרד צנוע במרכז העיר ברחוב מוהליבר 12, אותו הקים האבא חיים עוד ב-1958, הפכה "חיים שמי ובניו" למעצמה עירונית הממותגת כ"שמי נדל"ן", עם משרדים ענקיים וצוות עובדים משומן, שמוכר הרבה  דירות בפתח תקווה.

צפו בראיון עם יהורם שמי מ"שמי נדל"ן" ברמת ורבר ובמשרדים בב.ס.ר סיטי (מתוך יוטיוב פתח תקווה NEWS)

כ-230 דירות לשמי נדל"ן ברמת ורבר

"אני מחדש בפתח תקווה בניינים שאבא שלי בנה לפני 65 שנה", הוא מספר לפתח תקווה NEWS, כשביקרנו אותו במשרדי החברה בב.ס.ר סיטי בניין T, קומה 19. "החברה יוזמת, מתכננת ומבצעת את הפרויקטים שלה במלואם, באמצעות חברת הביצוע שלה. מאז הקמתה, החברה צברה ידע, ניסיון ומומחיות ייחודיים באמצעות התמודדות מוצלחת עם מגוון אתגרים בתחומי התכנון, הבניה והגמר".

לאחר הביקור במשרדי החברה ירדנו לשטח, לשכונת רמת ורבר, שם יש ל"שמי נדל"ן מספר פרויקטים בשלבים שונים. כרגע הפרויקט ברחוב צה"ל 13-15 בבנייה. הוא סמוך לכביש ז'בוטינסקי, שם צפויים לקום שני מגדלי מגורים מודרניים בני 9 קומות עם כ-50 יחידות דיור.

 

צה"ל 13-15 פתח תקווה של "שמי נדל"ן. צפי אכלוס: 2027
צה"ל 13-15 פתח תקווה של "שמי נדל"ן. צפי אכלוס: 2027

צפו בהריסה של צה"ל 13-15 (מתוך פייסבוק של מינהלת כרמים)

לצידו פרויקט פינוי-בינוי ענק המתוכנן לכל אורך רחוב הצוערים – תחילה במספרים האי-זוגיים (3-11), שם צפויים לקום שני בניינים חדשים בני 9 קומות עם כ-90 יחידות דיור במקום 5 מבנים שיהרסו ממש תוך חודש ומיד אחר כך יהרסו המבנים בצד הזוגי ויקומו גם שם 2 בניינים חדשים עם מועדון דיירים .

הדמיה של הפרויקט של שמי ברחוב הצוערים. 90 יחידות דיור במבנים ארוכים של 9 קומות
הדמיה של הפרויקט של שמי ברחוב הצוערים. 90 יחידות דיור במבנים ארוכים של 9 קומות

"נביא אוכלוסיה חדשה וצעירה לרמת ורבר"

"רמת ורבר היא שכונה עם קהילה חזקה, הזקוקה להתחדשות. נביא לפה אוכלוסיה חדשה וצעירה", אמר לנו שמי, על רקע העבודות המתבצעות במרץ. "המיקום של הפרויקטים הוא אטרקטיבי ולכן יש ביקוש רב לדירות חדשות כאן. קרוב מאוד לציר מרכזי, לתחנת הרכבת הקלה, לבילינסון, לפארק הגדול, לקניון הגדול ולמתחמי העסקים בב.ס.ר סיטי, גלובל, שופ טיים ויכין סנטר"

לדברי שמי, מקור נוסף למצוינות יוצאת הדופן של החברה הוא ההון האנושי שלה, המורכב מעשרות אנשי ונשות מקצוע מנוסים, מיומנים ומחויבים, המועסקים בחברה במהלך שנים ארוכות ומכירים את הפרויקטים שלה לעומק. לזה יש להוסיף את החיבור ההדוק לפתח תקווה ואת הידע הרחב שיש לחברה בכל מה שקשור לתהליכי התכנון והביצוע מול העירייה ומינהלת כרמים.

"ההתחדשות בעירונית בפתח תקווה תופסת תאוצה"

חוץ מצה"ל והצוערים, באמתחתא של שמי עשרות פרויקטים בתכנון, שיווק וביצוע בפתח תקווה, ביניהם: האחים בכר, קלישר 44, סוקולוב 14-16, שיפר 17-19, אנגל 5, הלל זכריה, אהבת ציון 5, בעל שם טוב 16 ועוד רבים.

"לא סתם עיריית פתח תקווה נבחרה על ידי היזמים כעירייה שמקדמת מהיר ויעיל את הפרויקטים", אומר שמי. "ההתחדשות העירונית בעיר, מאז שנבחר רמי גרינברג – תוספת תאוצה ואנחנו מרגישים את זה בפרויקטים. העיר מתחדשת בקצב גבוה. אני קורא לכל תושב שמעוניין לחדש את המגורים שלו, לפנות אלינו למשרדים ונדאג, כמו תמיד, לבחון את הפרויקטים במהרה".

שמי - חזקים ברמת ורבר פתח תקווה
שמי - חזקים ברמת ורבר פתח תקווה

מתעניינים בפרויקטים של "שמי נדל"ן" בפתח תקווה?  
השאירו פרטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-מדור STARS פתח תקווה

חלונות בית סקנדינבי

אילו חלונות מתאימים לבית בסגנון סקנדינבי?

לבית בסגנון סקנדינבי מתאימים חלונות אלומיניום עם פרופיל צר בגוונים בהירים, שמכניסים מקסימום אור טבעי ושומרים על מראה נקי ואוורירי. הסגנון הסקנדינבי מבוסס על בהירות, פשטות ותחושת מרחב, ולכן חלון עם פרופיל צר בגוון בהיר, עם משטח זכוכית גדול, הוא הבחירה הטבעית.

המשך קריאה »
החלפת דלת שיפוץ

החלפת דלת כניסה בדירה בבניין ותיק: מה לבדוק לפני שמזמינים

החלפת דלת כניסה בבניין ותיק אינה זהה להחלפה בבניין חדש. הפתח לא תמיד ישר, המידות לא תמיד תקניות, ולעיתים המשקוף המקורי מעוגן בצורה שכבר לא נהוגה. מי שמזמין דלת לפי מידה מקטלוג עלול לגלות את זה רק ביום ההתקנה.

המשך קריאה »
bet365gold

גם בפתח תקווה מכירים: אתר ההימורים המקוונים Bet365GOLD משדרג חווית משתמש ומערכות הפעלה מתקדמות

שוק ההימורים המקוונים בישראל עבר בשנים האחרונות מהפכה של ממש, עם כניסתם של אתרים מתקדמים, טכנולוגיות חדשות ורמת תחרות גבוהה במיוחד. בתוך הסביבה הדינמית הזו בולט אתר אחד שהפך לשם דבר בקרב קהילת המהמרים, וכעת מחזק את נוכחותו גם בקרב שחקנים מפתח תקווה והסביבה. שילוב של חוויית משתמש מוקפדת, מערכות הפעלה מתקדמות ושירות המותאם לקהל הישראלי יצר פלטפורמה שמזוהה עם ביצועים גבוהים ויציבות.

המשך קריאה »
Stake שכבשה את העולם,הימורים בstake ללא הגבלה,היא הגיע לישראל מה זה אומר

Stake ישראל הגיע לפתח תקווה: מהפכת משחקים ושירות מקומי מתקדם

הגעתו של Stake ישראל לפתח תקווה מסמנת שלב חדש בהתפתחות תחום הבידור הדיגיטלי בישראל. שילוב בין תשתית טכנולוגית מתקדמת, שירות מקומי ותוכן מותאם לשוק הישראלי ממצב את פתח תקווה כמרכז פעילות חשוב בזירה זו. המהלך יוצר עניין רב בקרב עסקים, יזמים וקהילות דיגיטליות המבקשות להבין את ההזדמנויות החדשות שנוצרות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading