אוהדי הפועל פתח תקווה

סערת מחירי הכרטיסים: הצהובים הסירו את החרם. אוהדי הפועל פ”ת: “מכרתם אותנו”

המשחק המסקרן מחר (יום שלישי, 19:30) בין הפועל ‘מבנה’ פ”ת לאלופה מכבי ת”א באצטדיון “שלמה ביטוח”, ממשיך לעורר סערה בקרב אוהדי הקבוצות, עוד לפני שהתחיל. לאחר שהפועל ‘התקפלה’ והורידה את מחיר הכרטיס (האחיד) כולל עמלה מ-82 ש”ח ל-75 ש”ח, אוהדי מכבי הסתערו על הכרטיסים ותוך מספר שעות נמכרו 5900 ש”ח. אלא שזה לא מצא חן בקרב ארגון האוהדים “החזית הכחולה 06”.

ארגון האוהדים הזה, שככל הידוע מונה כמה מאות, מאיים כי יחרים את המשחק, בשל “מכירת הביתיות על ידי הנהלת הקבוצה”, לטענתם. החרם מגיע משתי סיבות: אחת, ה’התקפלות’ של הפועל בפני מכבי והשנייה, ההחלטה להזיז אותם מהיציע המזרחי (בו הם היו נגד מכבי נתניה) אל המערבי ובכך בעצם לנטרל את ה”קיר הכחול”, שהראה בשבת כמה הוא אפקטיבי ודוחף את הקבוצה, כפי שעוזי לוי, מנכ”ל קבוצת ‘מבנה’ הספונסרית – בעצמו אמר למצלמה (ראו סרטון). 

צפו בעוזי לוי, מנכ"ל מבנה: "הקיר הכחול מולנו - הוא השחקן ה-12 על הקבוצה"

"ארבע עונות של מכירת ביתיות"

הארגון פרסם לפני שעה קלה פוסט באינטגרם בו נכתב, בין היתר: “4 עונות של מכירת ביתיות.
4 עונות שמשחקים איתנו מזרחי-מערבי, 4 עונות של קבוצה קטנה, 4 עונות שאנחנו מתפשרים למען הפועל, פעם אחר פעם, כי חייבים אותנו במצבים הכי קריטיים. 4 עונות שאנחנו מציגים את הכוח והעוצמה שלנו ביציע המזרחי – ברמה הכי גבוהה בארץ – בכל סרטון ולכל ספונסר שקיים ובכדי למשוך אותו למועדון. 4 עונות שמוכרים את השם של הפועל ושלנו תמורת כסף. לא עוד!

רמסתם את הסמל, מכרתם אותו, ועוד יותר עצוב – עשיתם את זה גם במחיר נמוך יותר, כי התקפלתם מול איומי סרק של אחרים! העדפתם לדאוג מראש לאוהדים של הקבוצה היריבה/האורחת – עוד במצב שהם בכלל בסימן שאלה “אם יבואו למשחק או לא” – על פני אוהדים שלנו! אוהדי הפועל!! מכרתם את הביתיות. מכרתם את הדבר הכי גדול שלנו – את ה”אחדות” שלנו.

"אין שיווק ברחבי העיר"

אז הגבלתם את האוהדים של עצמכם? איזה מסר אתם מעבירים לילדים בעיר? מה מבינים בני הנוער והמשפחות בעיר? העדפתם אוהדי יריבה מאשר את אוהדינו – אותנו! מכרתם את הרעיון של הפועל של האוהדים, הרעיון שלנו! את הגדילה של המועדון, את הגדלת הקהל, את השם! מכרתם אותנו – את אוהדי הפועל,

בחודש האחרון הארגון קיים שיחות רבות עם הנהלת המועדון. הצענו פתרונות, ואחד מהם היה כרטיס כפול לשני המשחקים (נתניה–ת”א) כדי למלא יציעים – ולא פחות חשוב, לנצח! לא להתקפל. וזו כבר מגמה: אין תקציב שיווק קרוב לראוי, ואין שיווק ברחבי העיר, מדובר במחלקה שבחרו לסרס ולמה..? כי אם יגדילו את תקציב השיווק – וזה יעבוד – אז נהיה חייבים לשבת במזרח. ואז, אולי, בטעות, בלי כוונה – נהיה עדיפים חלילה בבית שלנו!

היציע המזרחי - מחר הוא יהיה צהוב
היציע המזרחי שלשום מול נתניה - מחר הוא יהיה צהוב

"נחצה הגבול"

בכל שיחה שהתקיימה חזרנו על משפט אחד מאוד ברור: “קודם כל – אוהדי הפועל פתח-תקוה!”
וברגע שזה לא מתקיים – שם נחצה הגבול, ואנחנו לא ניתן לזה יד. וכשנצטרך לפעול – נעשה מה שצריך..
אוהדי הפועל, אתם תצטרכו להחליט: או שאנחנו הפועל פתח-תקוה הגדולה – מועדון גדול עם קהל רחב,
הפועל המרגשת, הפועל של האוהדים שכווווולם מדברים עליה! או שאנחנו שקר אחד גדול…

בהמשך לפוסט שהעלינו לפני מספר שבועות – ארגון החזית הכחולה 06 ישב ביציע המזרחי, או לחילופין ביציע דרומי אם וכאשר ייבנה כזה בעונת 2025/26. אנחנו לא נגיע למשחק הקרוב”.

אוהדי הפועל חגגו במזרחי

"לא לדאוג, היציע יהיה מלא עד אפס מקום"

לא כל אוהדי הפועל תומכים בחרם, אחד מהם הוא חברה העמותה, האוהד דניאל סליצר, שאמר: “לא לדאוג. היציע של אוהדי הפועל פתח תקווה יהיה מלא עד אפס מקום. יש חרם שתופס תאוצה ו-300 איש בערך לא יגיעו. 300 אוהדים שנותנים את הלב ביציע. הצדק הולך עם ארגון החזית הכחולה שטוען שמכרנו את הביתיות של המשחק. הצדדים צריכים להיפגש ולסכם שבמשחקים גדולים היציע המרכזי (המזרחי) יהיה של אוהדי הפועל פ”ת.

צריך לעשות שיווק כרטיסים אגרסיבי במדיה ובשלטי חוצות. אחרי 30 שנה יש כדורגל בפתח תקווה וזאת קבוצה אחת – הפועל פ”ת. ובזמנים כאלה צריך ללמוד מטעויות, ללחוץ ידיים ולתקן. אנחנו צריכים את תושבי פתח תקווה איתנו, מנויים מוזלים לילדים, כרטיס משולב לשלושה משחקים במחיר אטרקטיבי. זול יותר ממנה של שווארמה! הכדורגל שייך לאוהדים והפועל של האוהדים ופתח תקווה מאז ומתמיד של הפועל”.

דניאל סליצר, מימין, הקיר הכחול - משמאל
6
האם האצטדיון מחר מול מכבי ת"א יהיה מלא?

אגודל למטה - לא

אגודל למעלה - כן

עוד ב-ספורט

צפו: מאות אוהדי הפועל פתח תקווה רצים באקסטזה אחרי הבטחת הפלייאוף העליון (וידאו)

מי היה מאמין לפני שנתיים, עם ירידת ליגה, נגיע לרגע הזה? הפועל ‘מבנה’ פתח תקוה, אחד המועדונים המפוארים והמושרשים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי, רשם היום (שבת) ציון דרך היסטורי ומרגש במיוחד כשהבטיחה סופית את מקומה בתוך ששת הגדולות – הפלייאוף העליון של ליגת העל. בגלל מגבלות פיקוד העורף, רק כ-1000 הורשו להיכנס לאצטדיון. מאות צפו בהקרנה על הקיר החיצוני.

המשך קריאה »
הקרנת אוהדי הפועל פתח תקווה

“אם לא כולם נכנסים – כולנו בחוץ”: ארגון אוהדי הפועל פ”ת יקרין את המשחק על חומת האצטדיון (אודיו)

האוהדים החליטו לא להפלות בין אלה ה-1000 שזכו להיכנס למשחק, לבין אלה שהפסידו בהגרלה לקראת משחק בו הפועל יכולה להבטיח, העפלה הסטורית לפלייאוף העליון של ליגת העל מחר (שבת, 20:00). הנחיות פיקוד העורף מגבילות את הכניסה ל-1,000 צופים בלבד והארגון הודיע כי יוותר על כניסה סלקטיבית ויארגן הפנינג צפייה המוני מחוץ לאצטדיון. וגם: כעס על צ’ארלטון.

המשך קריאה »
אוהדי הפועל פתח תקווה

עוד רגע זה מגיע: הפועל ‘מבנה’ פ”ת מרחק נגיעה מהפלייאוף העליון אחרי 1:1 בב”ש

שער שוויון יפהפה של רועי דוד (דקה 52), העניק לפתח תקוואים נקודה חשובה, בדרך להופעה הסטורית ב”טופ 6″ של הכדורגל הישראלי, במשחק שהתקיים הערב (4.4) באצטדיון “טרנר” בבאר שבע ללא קהל, עקב הגבלות פיקוד העורף. התיקו קבע, שגם אם מכבי נתניה תנצח בשני המשחקים שנותרו לה – הפועל צריכה רק נקודה אחת בלבד כדי להבטיח מקום בשש הגדולות.

המשך קריאה »
עומר פרץ ותומר אלטמן

עומר פרץ לקראת המשחק מול הפועל ב”ש בלי קהל: “נלחש הוראות לשחקנים” (וידאו)

מאמן הפועל, ספק היה רציני, ספק התבדח במסיבת העיתונאים היום (3.4) לפני המשחק החשוב שייערך מחר (20:30), לאחר חודש של פגרה כפויה בעקבות מלחמת ישראל-איראן 2. המלחמה, כזכור, החלה יום לפני המשחק, בין הטוענת לכתר מול הפתח-תקוואים, שניצחון יבטיח להם פלייאוף עליון באצטדיון, שצפוי היה להיות מלא ביותר מ-10,000 צופים. “היינו מעדיפים לשחק מול קהל”, אמר המאמן.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading