פרויקט ההתחדשות העירונית של קבוצת הנדל”ן במשולש יוספברג, כץ ובן צבי, עולה שלב עם תחילת שלב השיווק, שמלווה בקמפיין שלטי חוצות ברחבי העיר. לפי הערכת החברה, היתר הבניה צפוי להתקבל עוד חצי שנה. לפי התכנון, שלושת המבנים הישנים, בני למעלה מ-50 שנה, עם 56 דירות במצב תחזוקתי רעוע, יהרסו, ובמקומם ייבנו שני מגדלים מודרניים בני 24 קומות כל אחד עם 227 דירות.
על הפרויקט של קבוצת אלמוג דיווחנו לראשונה בינואר 2022, אז הופקדה התכנית בועדה המחוזית. לפני כשנה (נובמבר 2024) דיווחנו לכם על כך שהתקבלה בקשה להיתר. כעת, הפרויקט, בשטח של 5.8 דונם, יוצא סופסוף לשיווק, עם תמהיל דירות מגוון הכולל דירות 4,3 ו-5 חדרים ודירות פנטהאוז עם ג’קוזי או בריכת שחייה מפנקת. פרויקט MALA תוכנן בידי משרד “רן בלנדר אדריכלות ותכנון ערים”.
צפו בביקור ביוספברג-כץ-בן-צבי פתח תקווה (נובמבר 2024)
כולל מרכז מסחרי של 400 מ"ר
קבוצת אלמוג משווקת את הפרויקט ככזה שממוקם בשכונת כפר גנים ב’, אבל למעשה הוא שייך רשמית לשכונת אחדות על משולש הרחובות יוספסברג, כץ ובן צבי. “הפרויקט מציע תכנון אדריכלי יוצא דופן בפרויקט שעתיד לשנות את קו הרקיע של פתח תקווה”, מוסרים מאלמוג. “במפלס הקרקע מתוכנן מתחם מסחרי קטן בהיקף של 400 מ”ר. השקענו בפיתוח סביבתי ברמה גבוהה הכולל, בין השאר, גם בריכה אקולוגית, שטחים המיועדים להקמת מבני ציבור עבור העירייה ושטחים ציבוריים”.
בין היתר, קבוצת אלמוג מציעה בשלב הפריסייל, דירת 3 חדרים בשטח של כ 84 מ”ר עם מרפסת בשטח של כ-13 מ”ר עם מחסן וחניה החל מ – 2,250,000 מיליון שקלים. “פרויקט MALA, הינו ייחודי מאוד בנוף המקומי בגימור ועיצוב אדריכלי מרהיב, שייבנה בסטנדרטים הדומים למגדלי היוקרה בתל אביב”, מבטיחה רקפת להב, סמנכ”לית השיווק בקבוצת אלמוג.

“מעבר לאיכות התכנון וחוויית המגורים שמציע הפרויקט, הוא נהנה ממיקום מצוין ונגישות גבוהה. במרחק נסיעה קצרה אל היציאה לכביש 471, ייהנו הדיירים מקשר תחבורתי ישיר לתל אביב, רמת גן, קריית אונו, כביש 6 וראש העין, מבלי לוותר על הסביבה השקטה והמרחבים הירוקים. בנוסף, בסביבת הפרויקט נמצאים מרכזי ספורט, מוסדות חינוך מהטובים בעיר, גינות קהילתיות, מרכזי קניות ושירותים קהילתיים מקיפים – כל מה שמאפשר לחיות באיכות חיים וברמת חיים גבוהה”.






