פסטיבל האוכל 2025 פתח תקווה

כ-8000 תושבים הגיעו לפסטיבל האוכל 2025 פתח תקווה בפארק יד לבנים

הפסטיבל הסתיים לאחר שני ערבים מוצלחים, בהם הופיעו שלשום בניה ברבי (עם מופע חימום של להקת BERTA) ואמש (13.11.25) הופעה של אברהם טל מארח את קרן פלס. לכל ערב הגיעו כ-4000 צופים, שלצד ההופעות נהנו גם מדוכני אוכל מגוונים וברים של אלכוהול וקוקטיילים. המופע אמש הוקדם במעט מהחשש לגשם חזק. לבסוף, האירועים הסתיימו בהצלחה וללא אירועים חריגים.

“איזה פסטיבל אוכל היה לנו”, כתב ראש העיר רמי גרינברג בדף הפייסבוק שלו. “תודה לאלפי התושבות והתושבים, האורחות והאורחים שבאו ונהנו יחד איתנו בפארק יד לבנים. תודה גדולה לאריה ימיני מנהל מינהל התרבות ולצוות המינהל, ולצוות אגף אירועים, תרבות ופנאי בהובלת אלה איגלר על אירועים בלתי נשכחים”.

וידאו סיכום

תמונות מפסטיבל האוכל 2025 פתח תקווה

(באדיבות דוברות עיריית פתח תקווה)

עוד ב-אוכל ובילויים

יוסי שטרית עומר לוי הקניון הגדול פתח תקווה

השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי פותחים בעופר הקניון הגדול פ”ת פופ-אפ “צ’יפס קייק”

האם צ’יפס, בהרט ועוגת גבינה יכולים ללכת יחד? שיתוף פעולה מסקרן בין השף המוערך לכוכבת הרשת מגיע אלינו לפתח תקווה ומבטיח חוויה קולינרית ואינסטגרמית בלתי נשכחת. כל הפרטים על הפופ-אפ שיפעל בעופר הקניון הגדול למשך שלושה ימים בלבד.

המשך קריאה »
לה קרנה פתח תקווה

מסעדת לה קרנה פתח תקווה: סיכום ביקורות הלקוחות האחרונות בפרופיל בגוגל

מסעדת ההמבורגרים “לה קרנה” (La Carne) ביצעה לאחרונה קפיצת מדרגה משמעותית. המוסד הקולינרי המוכר, שפעל במשך כעשור במרכז העיר (רחוב חיים עוזר) במתכונת של פאסט-פוד ו-Grab & Go, עבר למשכן חדש במתחם העסקים והבילויים עמי ב.ס.ר. סיטי והפך להיות אחת מהמסעדות השוקקים בעיר. מה אומרות הביקורות האחרונות בגוגל?

המשך קריאה »
שגב דיינר פתח תקווה

שגב דיינר פתח תקווה: חלום קולינרי נגיש או “בלאגן אחד גדול”? סיכום הביקורות האחרונות (אפריל 2026)

מסעדת “שגב דיינר” (SEGEV DINER) במתחם “שופ טיים” (תוצרת הארץ 2), הביאה לפתח תקווה הבטחה נוצצת: מסעדת בשרים כשרה מבית השף משה שגב, המשלבת אווירה של פיין דיינינג עם מחירי דיינר נגישים. העיצוב המוקפד והתמחור שבו רוב העיקריות לא חוצות את רף ה-100 שקלים, יצרו סקרנות שיא בעיר.

המשך קריאה »
צחי גלילה צביקה פיק

מועדון גולה פ”ת היה מפוצץ בערב מחווה לשירי צביקה פיק של צחי גלילה ולהקתו (וידאו)

מועדון “הגולה – מתחם תרבות ופנאי” בכפר אברהם לבש אמש (30.4) חג בערב סוחף ומיוחד, כאשר הזמר הפתח תקוואי ולהקתו עלו על הבמה למופע מחווה לזכרו של מלך הפופ הישראלי, המאסטרו, שהלך לעולמו ב-14 באוגוסט 2022 והותיר אחריו מורשת מוזיקלית מפוארת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading