גד מכנס 30-34 פתת תקווה

צפו: אירוע הריסה גד מכנס 30-34 פתח תקווה של “קנדיין התחדשות עירונית” (וידאו)

הרבה התרגשות הייתה אתמול (1.12.25) ברחוב הקטן בשכונת המרכז השקט, כשעשרות רבות של דיירים, שכנים, עוברי אורח והאנשים שהניעו את הפרויקט, צפו בדחפורים הענקיים מתחילים להרוס שלושה מבנים ישנים משנות ה-60′, שבמקומם, בעוד כ-3 שנים, צפויים לקום שלושה בנייני מגורים מודרניים בני 10 קומות כ”א וסה”כ 123 דירות עם דיירים, שיזכו סופסוף באיכות חיים ומגורים נאותים בשכונה מתחדשת. 

על פרויקט גד מכנס 30-34,של “קנדיין התחדשות עירונית” דיווחנו לראשונה (וראשונים), כשיצא קמפיין החוצות, שכולם דיברו עליו, תחת הסלוגן: “דירת 3 חדרים במחיר של 4”. רבים חשבו שמדובר בטעות דפוס, אבל הרעיון מאחורי הסלוגן הוא להמחיש את היוקרתיות של הפרויקט, שמביא תפיסת מגורים חדשה לעיר עם דירות גן ופנטהאוזים בנות 3 חדרים, שמרגישות כמו 4 חדרים – עם גינות ומרפסות גדולות.

צפו בקטעים מאירוע ההריסה גד מכנס 30-34 פתח תקווה של "קנדיין התחדשות עירונית" (מתוך פייסבוק פתח תקווה NEWS)

"זה הגיע למצב שממש בלתי אפשרי היה לגור פה"

בין הרבים שנכחו באירוע, היו היזמים מ”קנדיין התחדשות עירונית” – הדר אהרון (מנכ”ל ושותף), אייל רז (מנכ”ל ושותף), נלי סלבני (מנכ”לית ושותפה) מוטי קופרלי (מנכ”ל-שותף ואחד מבעלי רשת “חצי חינם” הידועה); אנשי כרמים, המינהלת להתחדשות עירונית פתח תקווה – המנכ”לית אדריכלית עינב עצמון, ומנהל קשרי הדיירים דוד חג’ג’.

בנוסף, נכחו גם עורך הדין המלווה את הדיירים שי פרטוש וצוות משרדו, עורכי הדין של היזמים, משרד אפשטיין רוזנבלום מעוז | ERM Law, אדריכלית הפרויקט, מיכל ראבד מ”מזרחי אדריכלים” וצוות המשרד של “אפרתי מדפיס”, שינהל את הפרויקט.

בנוסף, הגיעו גם עשרות דיירים, שהתרגשו לראות את המבנים הישנים נהרסים לטובת החדשים שיקומו. הדיירים נהנו לראות מול העיניים איך פיסת היסטוריה נהרסת, לטובת מגורים מודרניים, שצפויים להתאכלס לקראת 2029. “הבת שלי בכתה כשהבניינים נהרסו, אבל מדובר בבניינים ישנים משנות ה-60′”, סיפרה אחת מהדיירות. “זה הגיע למצב שממש בלתי אפשרי היה לגור פה. אנחנו עכשיו מחכים שהפרויקט יתקדם כמה שיותר מהר, כדי שנוכל לגור בדירות החדשות”.

מימין: עו"ד דיירים שי פרטוש, סגוןראש העיר הרב אליהו גינת, מנהלת מינהלת כרמים אדריכלית עינב עצמו והדר אהרון מ"קנדיין התחדשות עירונית"
מימין: עו"ד דיירים שי פרטוש, סגוןראש העיר הרב אליהו גינת, מנהלת מינהלת כרמים אדריכלית עינב עצמו והדר אהרון מ"קנדיין התחדשות עירונית"

3 מגדלים בני 10 קומות כל אחד עם 123 דירות

“אנחנו כאן, בדרום פתח תקווה, בשכונה ותיקה המצויה בתנופת התחדשות, מתרגשים להקים פרויקט מגורים מוקפד, הכולל 3 מגדלים בני 10 קומות, עם 123 דירות בתכנון חכם ומדויק”, אמר הדר אהרון לפתח תקווה NEWS. “הפרויקט מציע דירות בנות 2 ו-3 ו 4 חדרים, כולן עם מרפסת שמש, חלקם עם מחסן פרטי בקומה, וחניה תת-קרקעית לכל דירה – לשימוש יומיומי נוח ולחוויית מגורים מפנקת “.

אהרון הוסיף כי “פרויקט גד מכנס 30-34, הוא בסנונית ראשונה לעוד הרבה מאוד פרויקטים של התחדשות עירונית, שאנחנו יוזמים בפתח תקווה. “מה שמייחד את הפרויקט, הוא התמהיל של הדירות מגוונות ובניהם גם דירות גן וגג וכמובן גם המיקום. רחוב שקט, אבל כזה שנהנה מנגישות גבוהה לרכבת שמתוכננת לעבור ברח’ פינס וסמוך לצירי תחבורה ראשיים, מוסדות חינוך, מרכזים קהילתיים ומוקדי מסחר. הפרויקט יוצר שילוב מדויק בין שקט עירוני, נוחות ונגישות”.

מתכננת הפרויקט, האדריכלית מיכל ראבד, הוסיפה: “היו פה הרבה אתגרים תכנוניים, אבל קיבלנו שיתוף פעולה מלא מעיריית פתח תקווה ועכשיו סופסוף הפרויקט יוצא לפועל”. 

עכשיו ובעתיד - גד מכנס 30-34 פתח תקווה

קנדיין - מחזקים את ההתחדשות העירונית בפתח תקווה

ל”קנדיין התחדשות עירונית” יש כבר לא מעט פרויקטים בתכנון בפתח תקווה, ביניהם: אורלנסקי 11, הפורצים 19, פייארברג 4, משה הס 7, רוטשילד 9, כצנלסון 19, סולומון 7, שפרינצק 17-19, אבו רביע 1-5, רמבם 22, נחלת צבי 33, טרומפלדור 59 ופרויקטים נוספים ברמת גן, בני ברק, רחונות ואזור.

“קנדיין התחדשות עירונית” הוקמה מתוך מיזוג של שתי חברות מובילות: “קופרלי יזמות מ.נ”, אחד מבעלי חצי חינם, גוף שמבטיח יציבות פיננסית חזקה ורקע מוכח בעולם הנדל״ן.

אליה חברה “קנדיין ייזום”, בעלת ידע וניסיון רב בתחום הבנייה והיזמות, עם רקורד עשיר של פרויקטים מוצלחים, כמו שכונת הוילות החדשה, שהוקמה בשנים האחרונות בנווה גן פתח תקווה (מול תחנת הדלק ילו) – וכוללת 60 וילות מאוכלסות ומגדל מגורים ברוזמרין 17 בנווה גן, שנחשב לאחד הבניינים הנחשקים בנוה גן בזכות רמת הגימור שלו.

“יש התעניינות גדולה בפרויקט הזה”, מסכם אהרון. “אנחנו מציעים כרגע דירות במחירים אטרקטיביים של החל מ-1.85 מיליון ש”ח לדירה. חשוב גם לציין שהחברה דוגלת לבנות בסטנדרטים גבוהים, תוך הקפדה על כל הפרטים הקטנים”.

גלריית תמונות מהאירוע (קרדיט צילום: צלם נתנאל לוונשטיין)

מתעניינים בפרויקט גד מכנס 30-34 פ"ת של קנדיין? השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם:

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

קרקעות חקלאיות בפתח תקווה

גם לכם הציעו לקנות קרקע בפארק הירקון פ”ת ב-3200 ש”ח למ”ר? העירייה מזהירה

לאחרונה מתרבים הפרסומים לגבי התקדמות “תוכנית מתאר ארצית בפתח תקווה”, הכוללת תכנון מגורים בצפון העיר, סמוך לצומת העיפרון והאצטדיון. לפי אחד מהפרסומים, במסגרת התכנית, שנועדה לקדם מגורים באיזור תחנות המטרו, תוקם בעתיד שכונת “אם המושבות החדשה” (כן, זה השם..). קרקעות כבר מוצעות למכירה ב-320 אלף ש”ח בלבד. העירייה: “היזהרו לא לשים את כספכם על קרן הצבי”.

המשך קריאה »
שטח איזור תכנית קרית אריה

בית המשפט: עיריית פתח תקווה לא יכולה להטיל מס השבחה על תכנית קרית אריה

השופט אבי גורמן מבית המשפט המחוזי בלוד, דחה שלשום (26.11) את הערר של העירייה, בטענה שהתכנית לא מקצה זכויות ודאיות למגרשים ספציפיים ולכן לא ייצרה “אירוע מס”, זאת למרות חוות דעתה של היועצת המשפטית לממשלה כי ההחלטה סותרת את החוק. “מדובר בתכנית מסוג חדש ומיוחד, שמייצרת אי וודאות ולכן לא ניתן להטיל עליה דמי השבחה, לפחות עד שיהיה ידוע פוטנציאל הרווח שלה.

המשך קריאה »
צמרת פתח תקווה

צפו: עיריית פתח תקווה החלה לשווק את שכונת “צמרת” החדשה במקום מחנה סירקין (וידאו)

השכונה העתידית במזרח העיר, שצפויה לכלול כ-12,000 יחידות דיור ועוד כ-50 אלף תושבים (שחלק גדול מהם גם יהיו פתח תקוואים חדשים), נכנסת להילוך גבוה, כשלצד העבודות שיתחילו עוד חודש בשטח – יצאה העירייה בפרסומת מושקעת בת 1.5 דקות, שעלתה ל-YOUTUBE. בסרטון מככבת ילדה צעירה שאומרת: “לפני שעברנו לצמרת – ההורים שלי חיו לגמרי אחרת”. הסלוגן: “העתיד מתחיל כאן”.

המשך קריאה »
טל חן, ורד עלימה, סיגל שמעה, אמיר חממי

איך הורדת הריבית תשפיע על שוק הנדל”ן בפתח תקווה? ארבעה מומחים מנתחים

בזמן שהעיר מוצפת בלמעלה מ-100 פרויקטים של בנייני מגורים ומסחר חדשים, לצד פרויקטים של התחדשות עירונית, יצאה ההודעה של בנק ישראל כי הריבית צפויה לרדת בקרוב ב-0.25% (מ-4.5 ל-4.25) ואולי בהמשך תרד עוד. זה הזמן לברר עם ארבעה משווקי נדל”ן מקומיים (אמיר חממי, ורד עלימה, טל חן וסיגל שמעה) מפתח תקווה, שמכירים מקרוב את השוק – לנתח מה זה יעשה לשוק הדירות כאן.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading