אחרי השקיעה: “STAY” (סטיי) פתח תקווה, עשו סגירת חורף, וירחיבו את שעות הפעילות עד 23:00 החל מ-1.1.26.

בית הקפה מסעדה שהוקם השנה, במתחם הופטאון פתח תקווה ביגיע כפיים 24, פותח את המקום גם לאוכלים ולמבלים בלילה, תוך כדי שהם נשענים חזק על הסלוגן: “היום נגמר, הערב רק מתחיל”, במטרה לא להישען רק על ולא רק לעובדים במשרדים בבוקר וצהרים. בסגירת החורף הושקעו מאות אלפי שקלים.

הבעלים, רונן וולף, מבטיח שהחל מה-1.1.26, המקום יהיה פתוח גם בשעות הערב עם תפריט עשיר (כשר בהפרדה) של פיצות, פסטות, יין טוב, מנות מפנקות ואווירה טובה. הסגירה תאפשר להסעיד בחוץ 30, פלוס 50 הנוספים שיכולים לשבת בפנים. נוכח הרחבת שעות הפעילות, ב-סטיי מחפשים עובדי דלפק, בריסטוט וטבחים.

המקום יהיה פתוח א’ – ה’ (ראשון עד חמישי) | 07:00 – 23:00 ושישי | 07:00 – 14:00.

STAY יהיה ככה ב-1.1.26?
STAY יהיה ככה ב-1.1.26?

עוד ב-אוכל ובילויים

יוסי שטרית עומר לוי הקניון הגדול פתח תקווה

השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי פותחים בעופר הקניון הגדול פ”ת פופ-אפ “צ’יפס קייק”

האם צ’יפס, בהרט ועוגת גבינה יכולים ללכת יחד? שיתוף פעולה מסקרן בין השף המוערך לכוכבת הרשת מגיע אלינו לפתח תקווה ומבטיח חוויה קולינרית ואינסטגרמית בלתי נשכחת. כל הפרטים על הפופ-אפ שיפעל בעופר הקניון הגדול למשך שלושה ימים בלבד.

המשך קריאה »
לה קרנה פתח תקווה

מסעדת לה קרנה פתח תקווה: סיכום ביקורות הלקוחות האחרונות בפרופיל בגוגל

מסעדת ההמבורגרים “לה קרנה” (La Carne) ביצעה לאחרונה קפיצת מדרגה משמעותית. המוסד הקולינרי המוכר, שפעל במשך כעשור במרכז העיר (רחוב חיים עוזר) במתכונת של פאסט-פוד ו-Grab & Go, עבר למשכן חדש במתחם העסקים והבילויים עמי ב.ס.ר. סיטי והפך להיות אחת מהמסעדות השוקקים בעיר. מה אומרות הביקורות האחרונות בגוגל?

המשך קריאה »
שגב דיינר פתח תקווה

שגב דיינר פתח תקווה: חלום קולינרי נגיש או “בלאגן אחד גדול”? סיכום הביקורות האחרונות (אפריל 2026)

מסעדת “שגב דיינר” (SEGEV DINER) במתחם “שופ טיים” (תוצרת הארץ 2), הביאה לפתח תקווה הבטחה נוצצת: מסעדת בשרים כשרה מבית השף משה שגב, המשלבת אווירה של פיין דיינינג עם מחירי דיינר נגישים. העיצוב המוקפד והתמחור שבו רוב העיקריות לא חוצות את רף ה-100 שקלים, יצרו סקרנות שיא בעיר.

המשך קריאה »
צחי גלילה צביקה פיק

מועדון גולה פ”ת היה מפוצץ בערב מחווה לשירי צביקה פיק של צחי גלילה ולהקתו (וידאו)

מועדון “הגולה – מתחם תרבות ופנאי” בכפר אברהם לבש אמש (30.4) חג בערב סוחף ומיוחד, כאשר הזמר הפתח תקוואי ולהקתו עלו על הבמה למופע מחווה לזכרו של מלך הפופ הישראלי, המאסטרו, שהלך לעולמו ב-14 באוגוסט 2022 והותיר אחריו מורשת מוזיקלית מפוארת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading