רותם סלע ואסף גרניט ב ITAY BRANDS פתח תקווה

ITAY BRANDS (איתי ברנדס) פתחו חנות משודרגת בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה

חרשת מותג אופנת הייסיק-פרימיום מבית פוקס-ויזל, הופכת את חנות הפופ-אפ שלה לחנות קבועה וגדולה  בקומת הכניסה (P2). החנות משתרעת על פני כ- 130 מ"ר ומציעה את מיטב הקולקציות של המותג, שלדברי הרשת, מתעדכנות על בסיס שבועי לנשים ולגברים.זוהי החנות ה-13 של הרשת, שמתכוונת להגיע ליעד של 30 חנויות בפריסה ארצית עד סוף שנת 2026. 

פתח תקווה NEWS פרסם ראשון על כוונת ITAY BRANDS (איתי ברנדס) להעביר את חנות הפופ-אפ לחנות קבועה, כבר לפני חודש וחצי, כשבמהלך הזמן הזה התבצעו הכנות קדחתניות להשלים את המעבר וכיום (28.12.25), מי שיגיע לעופר הקניון הגדול פתח תקווה – יוכל כבר להיכנס לחנות החדשה, בה יש מגוון הרבה יותר גדול של קולקציות ופריטים.

איתי ברנדס ITAY BRANDS פתח תקווה
איתי ברנדס ITAY BRANDS פתח תקווה

ב-2023 רכשו אוהד סנדלר ואדם פרידלר, מבעלי רשת “גוד פארם”, 50% מאתר ITAY BRANDS, במטרה להרחיב את הפעילות גם לחנויות קמעונאיות פיזיות. המותג התרחב ופתח נקודות מכירה קבועות, לאחר הצלחה של חנויות פופ-אפ. בינואר 2025, המותג נרכש על ידי קבוצת הענק “פוקס-ויזל”, מה שחיזק את אחיזתו ונוכחותו בקניונים, כפי שזה מקבל ביטוי במעבר לחנות קבועה ב”עופר הקניון הגדול”.

כיום ITAY BRANDS מונה 13 חנויות ואתר אונליין ועד סוף שנת 2026 הרשת צפויה להגיע ל-30 חנויות בפריסה ארצית. לחברה שני פרזנטורים ידועים ומובילים: רותם סלע ואסף גרניט. "שמחים ונרגשים לפתוח סניף חדש של המותג ITAY BRANDS בקניון הגדול בפ"ת", מסרה מנכ"לית הקניון, נעמי סימן-טוב. "זהו מותג שנולד מתוך האינסטגרם והרשתות החברתיות דרך אתר אינטרנט משגשג וכעת גם כרשת חנויות מצליחה מאוד עם אלפי לקוחות מדי יום".

עופר הקניון הגדול פתח תקווה
עופר הקניון הגדול פתח תקווה

ITAY BRANDS מציע קולקציות שבועיות מתחלפות בשילוב עם פרטי Never out of stock אופנתיים ונוחים, בגזרות העדכניות ביותר ובמחירים נגישים לכל צרכן. איתי ארביב, מייסד מותג "איתי ברנדס", מסר: "התגובות המדהימות שהתקבלו בחנות הפופ-אפ הוכיחו שיש בעיר ביקוש אמיתי למותג. החנות החדשה והמשודרגת תאפשר לנו להציג מגוון רחב יותר של קולקציות ולהעניק חוויית קנייה מדויקת ונוחה. פתח תקווה היא יעד נוסף בתוכנית ההתרחבות של המותג".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חנויות

KSP פתח תקווה

רשת מוצרי הטכנולוגיה והבית KSP (קיי.אס.פי) פתחה סניף בקניון סירקין פתח תקווה

רשת KSP פתחה אתמול רשמית את הסניף החדש שלה בקומה העליונה של קניון עופר סירקין, ברחוב אלעזר פרידמן 9 בפתח תקווה, כפי שבישרנו ראשונים בספטמבר. הסניף משתרע על שטח של 120 מ"ר, והוא מנגיש את מגוון המוצרים העצום של הרשת לתושבי מזרח העיר והסביבה

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading