וילה בנווה עוז נמכרה ב-11 מיליון ש”ח על ידי “גולד נכסים” של יניב שטרית

עסקת נדל״ן יוקרתית נחתמה לאחרונה בשכונה הפתח תקוואית, כאשר בית פרטי ברמת גמר גבוהה במיוחד, נמכר כבר בשלבי בנייה מתקדמים, בשווי מוערך של כ־11 מיליון ש״ח. הנכס, ברחוב התמר, שתוכנן בקפידה עם תכנון אדריכלי ומפרט יוקרתי, נבנה על מגרש בשטח של כ־300 מ״ר, עם שטח בנוי של כ־315 מ״ר.

המכירה בוצעה בשלב שאיפשר לרוכשים, משפחה צעירה שעברה לפתח תקווה מהעיר הסמוכה גבעת שמואל. גמישות מלאה בהתאמת עבודות הגמר לטעמם האישי – פרקטיקה מקובלת בשוק בתי היוקרה, המאפשרת דיוק מרבי בתוצאה הסופית.

מאחורי העסקה עומד יניב שטרית, מומחה לשיווק נכסי יוקר  בנווה עוז, שנחשב לאחד הגורמים הבולטים בשוק הבתים הפרטיים בשכונה. שטרית התייחס לעסקה ברחוב התמר, עליה דיווחנו בתחילת שלב השיווק לפני כחצי שנה. “בעולם של נכסי יוקרה, הערך האמיתי נוצר הרבה לפני שלב המפתח. תזמון נכון, תמחור חכם ושיווק מדויק – הם אלה שמייצרים עסקה טובה”.

 

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

ירין בן הרוש מציעה דירת 5.5 חדרים בנווה גן פתח תקווה ב-3.19 מיליון ש”ח בלבד

אשת הנדל”ן מסוכנות IM נדל”ן של ענבר מורדי משווקת לאחרונה את הדירה המרווחת והמושקעת באחת מהשכונות המבוקשות בעיר. הנכס נמצא ברחוב שירת אסתר השקט והמרכזי וכבר מעורר עניין בקרב רוכשים פוטנציאליים. “לפני 12 שנה עברה הדירה שיפוץ יסודי שכלל החלפה מלאה של תשתיות האינסטלציה והצנרת – יש פה ראש שקט לשנים קדימה”, מסרה.

המשך קריאה »
ז'בוטינסקי 16 פתח תקווה שדות גיטלמן שש.עשרה

צפו: איך הבתים הצבעוניים בז’בוטינסקי 16 פ”ת הופכים למבנים חדשים בפלסטלינה (וידאו)

פרויקט “שש.עשרה” של חברת הנדל”ן “שדות-גיטלמן” על הציר הראשי של העיר, עולה שלב, לאחר שהתקבל אישור להריסת מבני הרכבת משנות ה-50′-60′, עם 24 דירות, שנצבעו ע”י העירייה לפני מספר שנים. בפרויקט צפויות להיבנות 67 דירות חדשות ואירוע ההריסה אמור להתקיים עוד כחודש וחצי. בינתיים החברה כבר מכרה למעלה מ-25% ממלאי הדירות בפרויקט, שיכלול שני בניינים מודרניים.

המשך קריאה »
אלינה גוץ

נדל״ן עם אופק: פתח תקווה לקראת עשור של צמיחה. ראיון עם משווקת הנדל”ן אלינה גוץ

במשך שנים פתח תקווה שימשה חומר גלם לבדיחות קרש ולפאנצ’ים בסטנד־אפ. עיר שכולם מכירים, אבל מעטים באמת הסתכלו עליה לעומק. אלא שמתחת לדימוי הישן מתרחשת בשקט מהפכה עירונית, כזו שמציבה את פתח תקווה כאחת מהזדמנויות הנדל״ן המעניינות במרכז הארץ. התחדשות שכונות ותיקות, פיתוח מואץ, כניסת אוכלוסיות צעירות ובעיקר, המטרו שבדרך, משנים את כללי המשחק.

המשך קריאה »

צחי רזאל מציע דירת חמישה חדרים בשכונת אם המושבות פ”ת ב-3.57 מיליון ₪

נדל”ן המגורים בשכונה המבוקשת בצפון פתח תקווה ממשיך ללהוט, עם הוספת נכס יוקרתי למצבת הדירות המוצעות למכירה. מדובר בדירת 5 חדרים מרווחת, הממוקמת ברחוב יעל רום, והיא מוצגת על ידי משרד התיווך “Buy House נדל”ן” כנכס בלעדי שלא היה זמין בשוק עד כה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading