אוהדי הפועל פתח תקווה

בעקבות תבוסת נתניה: הפועל פ"ת יכולה להבטיח מקום בפלייאוף העליון כבר ביום א' הקרוב

השילוב של הניצחון ההירואי בסמי עופר (0:1) יחד עם ההפסד הערב (23.2.26) של נתניה בבית 8:2 מול בית"ר ירושלים, יצר סיטואציה חלומית עבור האוהדים הכחולים: ניצחון על הטוענת לכתר הפועל ב"ש ביום ראשון (20:15) באצטדיון "טרנר, יבטיח להפועל מקום בין 6 הגדולות בליגת העל – לראשונה מזה שני עשורים. על פי ההערכה: העפלה לפלייאוף העליון שווה להפועל כ-5 מיליון ש"ח. 

הפועל פתח תקווה לא לקחה חלק בפלייאוף העליון של ליגת העל מאז עונת 2001/02 (אז הליגה חולקה באופן שונה, והקבוצה אכן הייתה בבית העליון). בפורמט הנוכחי של 14 קבוצות (שהחל ב-2012/13), היא מעולם לא הצליחה להתברג לשש הראשונות. כדי שזה יובטח כבר ביום א' הקרוב היא חייב לנצח את הבאר שבעים, אבל גם תיקו יספיק לה, אם מכבי נתניה לא תתאושש ולא תנצח בחוץ (שבת, 20:30) את מ.ס. אשדוד. אם נתניה תפסיד – זה גם יבטיח להפועל את הפלייאוף העליון, אפילו אם תפסיד לב"ש – זאת בזכות הפרש שערים טוב בהרבה מזה של סכנין. 

אוהדי הפועל ביציע המערבי
אוהדי הפועל ביציע המערבי

מעבר ליוקרה המקצועית האדירה ולשמחה ביציעים, להעפלה לפלייאוף העליון יש משמעות כלכלית דרמטית עבור מועדון הנמצא בבעלות אוהדים. התברגות בטופ 6 מבטיחה אירוח של "חמש הגדולות" באצטדיון שלמה ביטוח (מכבי ת"א, מכבי חיפה, בית"ר ירושלים, הפועל באר שבע והפועל ת"א. אירוח של 5 משחקי בית אטרקטיביים באצטדיון המכיל כ-11,500 מקומות צפוי להביא לתפוסה כמעט מלאה בכל משחק (הן של אוהדי פ"ת שיגיעו בהמוניהם והן של הקהלי החוץ הגדולים).

בנוסף, הפלייאוף העליון צפוי להביא לחשיפה טלוויזיונית מקסימלית בשעות הפריים-טיים, שמושכת ספונסרים ומענקי מיקום ממנהלת הליגות. ההערכות בשוק מדברות על הכנסה פוטנציאלית של כ-4 עד 5.5 מיליון שקלים מהעפלה לפלייאוף העליון. מדובר בחמצן כלכלי שיכול להבטיח בניית סגל חזק ואיכותי גם לעונה הבאה, ולבסס את מעמדה של הפועל בחזרה בצמרת הכדורגל הישראל

אוהדי הפועל מאושרים

האם השחקנים יעמדו בלחץ ויעשו היסטוריה ביום ראשון? דבר אחד בטוח: האצטדיון צפוי להיות מלא עד אפס מקום. מכיוון שטרנר מכיל כ-16 אלף מקומות, הפועל ב"ש מחויבית למכור לכל הפחות 1600 כרטיסים לאוהדי הפועל פ"ת, שצפויים למלא את היציע שלהם באצטדיון, זאת למרות השעה המאוד לא אטרקטיבית – 20:15, יום ראשון (1.3)

עוד ב-ספורט

גיסין 1912 טקטיקול ואסף אייל

"גיסין 1912" סגרו עם ספונסרים: "לא נחזור ליציעי מכבי פתח תקווה, גם לא לדרבי"

קבוצת האוהדים הפתח תקוואית שהוקמה בעונה שעבר ומשחקת בליגה ג', במטרה מוצהרת לעלות ליגות עד ליגת העל, סגרה עם חברת אמצעי הביטחון "טקטיקול" ומשרד הפיננסים "אייל ושות'"' על הסכם חסות, במסגרתו הלוגואים שלהם יהיו על המדים הכחולים של הקבוצה שתשחק גם בעונה הקרובה ביציע הדרומי במתחם "שלמה ביטוח". הצפי: 500 אוהדים וחברי עמותה בדמי חבר של 1000 ש"ח.

המשך קריאה »
מכבי פ"ת

מכבי פ"ת ממשיכה להתחבר: גברה 1:3 על ספרטק סובוטיצ'ה מליגת העל הסרבית

מחנה האימון של מכבי פתח תקווה, שנערך בימים אלו במתחם "בית הנבחרות" בסרביה, מעלה הילוך, ועושה רושם שהעבודה של המאמן החדש, מתחילה לשאת פרי. במשחק האימון השני של הקבוצה במחנה הסרבי, השיגו המלאבסים ניצחון נאה על ספרטק סובוטיצ'ה המקומית, במשחק שהציג דקות טובות של כדורגל התקפי וביטחון מצד השחקנים הצעירים של המועדון.

המשך קריאה »
בריכות שחיה בפתח תקווה

דירוג גוגל קובע: אלו 9 בריכות השחיה המומלצות בפתח תקווה והסביבה

הקיץ כבר כאן, והחום של חודש יולי מזכיר לכולנו שהבילוי האולטימטיבי הוא שחייה מרעננת. בפתח תקווה והסביבה יש מספר אפשרויות, מבריכות עירוניות ועד לבריכות בקיבוצים ובמושבים הסמוכים. כדי לעזור לכם להחליט איפה להעביר את השבת או את אחר הצהריים עם הילדים, ריכזנו את נתוני דירוג גוגל העדכניים של הבריכות המובילות באזור.

המשך קריאה »

ויצו ומכבי פ"ת כדורגל חתמו על שיתוף פעולה לקידום בני נוער באמצעות ספורט תחרותי

שיתוף הפעולה יהווה נדבך נוסף בהקמת אקדמיה לספורט תחרותי בכפר הנוער ויצו גן ונוף, כחלק מהרחבת מודל אקדמיות הספורט של ויצו. מטרת שיתוף הפעולה היא להעניק לבני הנוער מעטפת מקצועית, חינוכית וערכית, הכוללת פעילות בתחום הכדורגל, מפגשים מקצועיים, ליווי והעצמה אישית, תוך דגש על ערכים של מחויבות, עבודת צוות, משמעת, כבוד הדדי ושאיפה למצוינות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading