פגיעת טיל בפתח תקווה

צפו בפגיעת שברי יירוט בפ"ת: נזק כבד לבית במבצע "שאגת הארי". אין נפגעים (וידאו)

שברי יירוט נפלו הערב (מוצ"ש, 28.2) על בית מגורים בפתח תקווה וגרמו לנזק כבד לרכוש. האירוע התרחש במהלך גל תקיפות נרחב כחלק ממלחמת איראן 2, המכונה מבצע "שאגת הארי". בסביבות השעה 18:00 נשמעו בפתח תקווה מספר אזעקות רצופות, ולאחריהן דווח על פיצוץ עז באחד הרבעים בעיר. כוחות כיבוי, משטרה וצוותי מגן דוד אדום הוזעקו למקום. גם ראש העיר, רמי גרינברג, הגיע.

מדוברות פיקוד העורף נמסר כי מדובר בשברים של טיל יירוט שיורט בהצלחה על ידי מערכת ההגנה האווירית של ישראל. הבית שנפגע ספג נזק משמעותי לגג ולחלקו העליון, אך בנס לא דווח על נפגעים בנפש. האירוע ממחיש שוב את חשיבות ההקפדה על הנחיות פיקוד העורף ולהישאר במרחבים מוגנים בעת הישמע האזעקה, גם מפני שברי יירוט העלולים לגרום לנזק רב.

צפו בנזק שגרמו שברי היירוט על בית בפתח תקווה (מתוך פייסבוק פתח תקווה NEWS)

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

רמי גרינברג איראן

שוב חשש מאיראן: רמי גרינברג הודיע על פתיחת כלל המקלטים הציבוריים בפתח תקווה

על רקע המתיחות הביטחונית, עיריית פתח תקווה נוקטת בצעדי מנע ופותחת את כלל המרחבים המוגנים הציבוריים ומתחמי המחסה ההמוניים. ראש העיר קורא לתושבים להכין את המרחבים המוגנים הפרטיים, אך מדגיש: בשלב זה אין כל שינוי בהנחיות פיקוד העורף.

המשך קריאה »
הרצאה אורלי גלבוע

כ-300 איש הגיעו לצפות בהרצאתה של אורלי גלבוע, אמה של דניאלה בפתח תקווה (וידאו)

בהרצאה ראשונה לקהל הרחב, כשנה וחצי לאחר שבתה דניאלה שוחררה משבי החמאס, עמדה אורלי גלבוע מול קהל של 300 איש בתיאטרון "התפוז", בשכונת מגוריה בכפר גנים ג' וגוללה את מסע הייסורים והתקווה, שעברה מאז ה-7 באוקטובר 2023. עד השחרור של בתה ב-25 בינואר 2025. "הסיפור שלה נותן השראה לכולנו איך אפשר להישאר אופטימיים גם ברגעים הקשים ביותר", סיפרו בקהל.

המשך קריאה »
גב לעסקים

בשורה לבעלי העסקים בפתח תקווה: מענקים של עד 20,000 ש"ח למשקמי העסקים מהמלחמה

בעקבות נזקי מלחמת "שאגת הארי", עיריית פתח תקווה, בשיתוף הסוכנות היהודית וקרן תובענות ייצוגיות (באמצעות חברת יעדים), יוצאות בתוכנית סיוע מיוחדת לעסקים מקומיים שנפגעו. במסגרת המיזם, תוענק תמיכה כספית ומקצועית רחבה דרך קרן "גב לעסקים", הכוללת מענק כספי של עד 20,000 ש"ח וסל כלים מקיף כפי שניתן לראות בתמונה שפורסמה בפייסבוק ראש העיר רמי גרינברג.

המשך קריאה »
ליאב כבביה

סמ"ר ליאב כבביה ז"ל, נכדם של תושבי העיר, יצחק ותמר ערד, נפל בקרב בדרום לבנון

לוחם השריון בן 20, נהרג בתקרית פגיעת הטנק הקשה באזור תיבנית. הוא נכדם האהוב של יצחק ותמר ערד, תושבי פתח תקווה. ראש העיר רמי גרינברג: "העירייה תעמוד לצד המשפחה ותלווה אותה בתקופה הקשה". באותה תקרית נפלו שלושה לוחמים נוספים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading