עבודות ביו פארק סגולה פתח תקווה

עיריית פ"ת החלה בעבודות פיתוח בסגולה סמוך לפרויקט יו פארק לעסקים לוגיסטיים

למרות המלחמה והאזעקות הבלתי פוסקות. כלי עבודה התחילו לפעול ברחוב הבורסקאי, סמוך למתחם המסחר והתעסוקה החדש של חברות "יוקה פארק" ו-"יובלים", שנפתח בימים אלה, לאחר יותר משלוש שנים של הקמה. "גם בתקופה מאתגרת של מלחמה, לצד ההתמודדות היומיומית עם צרכי הביטחון וההיערכות לחירום – העשייה בעיר לא נעצרת לרגע", מסר ראש העיר.


לפני שבועיים דיווחנו לכם לראשונה (וראשונים) על הקמתו הצפויה של "יו פארק 2" (כ-67 אלף מ"ר), החלק השני של הפארק הלוגיסטי הענק באיזור התעשייה סגולה פתח תקווה (ברחוב בן ציון גליס-פינת הבורסקאי). "יו פארק 1", שכבר הוקם ומתחיל להתאכלס, כולל שטח של כ-90 אלף מ"ר ומבנה עם גישה ברמפות למשאיות בגודל של כ-6 קומות. בין שני הפרויקטים החלו היום (4.3) עבודות תשתית ראשונות של עיריית פתח תקווה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-נדל"ן

בזל פארק פתח תקווה

קומה שלמה פנויה בבזל פארק פ"ת: 7 משרדים בקומה 15 מוצעים למכירה ב-9,000 ₪ למ"ר

קבוצת יצחקי חסון משווקת 916 מ"ר בקומה ה-15 של מגדל המשרדים ברחוב בזל 10 – יחידות של 95 עד 177 מ"ר, עם אפשרות לחבר ביניהן. המחירים מתחילים בכ-855 אלף ₪, ולשטחים גדולים יש גם אפשרות להשכרה ב-80 ש"ח למ"ר לחודש. למרות האטרקטיביות של מגדל המשרדים והנוף המשקיף לאגם – רק אחוזים בודדים ממנו כבר אוכלסו.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading