בית החולים בילינסון מדווח על קליטת שלושה פצועים בינוני בעקבות הירי מאיראן

לחדר הטראומה במרכז הרפואי בילינסון בפתח תקווה הגיעו שלוש  פצועים לאחר מטח הטילים האחרון: אחד במצב קל ושניים במצב בינוני.

בסיכום מצב מתחילת מבצע שאגת הארי, מדווחים בבית החולים כי עד כה טופלו בבילינסון 82 פצועים. מרבית הנפגעים חבלו בדרכם למרחבים המוגנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

תומר ברק סהר סודאי

חברים בשמיים: סהר סודאי ז"ל מספר לחייליו על תומר ברק ז"ל מפתח תקווה (וידאו)

שלוש שנים אחרי מתקפת 7 באוקטובר, פתח תקווה ממשיכה לזכור את בניה שנפלו. אחד מהם הוא סמ"ר תומר ברק ז"ל, לוחם גולני שגדל בעיר ונפל בקרב במוצב נחל עוז בבוקר השבת השחורה. כעבור חודשים נפל בעזה גם חברו הטוב, סמ"ר סהר סודאי ז"ל, שהכין סרטון לזכרו.

המשך קריאה »

לואיס הר, בר קופרשטיין, אורלי גלבוע ורמי דוידיאן ב-4 אירועים לציון ה-7.10 בפתח תקווה

ערב (שני) נפתח שבוע הזיכרון העירוני בערב "מזיכרון לתקווה" בהשתתפות שורדי שבי. מחר תספר אורלי גלבוע על 477 הימים של דניאלה, וארבע משפחות שכולות יפגשו את התושבים בשכונות. ביום רביעי יוקרן בעולמות סרט ה-VR על רמי דוידיאן.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading