עומר לוי בעופר הקניון הגדול

טירוף ה"צ'יפס קייק" פשט על הקניון הגדול פ"ת: מאות בני נוער נהרו להשקה של עומר לוי (וידאו)

צעקות, התלהבות ותור שלא נגמר: הפופ-אפ המדובר של כוכבת הטיקטוק והשף המוביל נחת בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה. מי שלא הספיק להצטלם, התנחם בקינוח המושחת ב-89 שקלים. יש לכם רק עד יום שלישי להספיק לטעום.

צפו בטירוף עומר לוי בעופר הקניון הגדול

היום (10.5) הפכה קומת האוכל בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה למוקד עלייה לרגל, כאשר מאות בני נוער נרגשים הציפו את המקום. הסיבה להמולה? פתיחת פופ-אפ הקינוחים המדובר "צ'יפס קייק" (Chips Cake). ברגע שכוכבת הרשת עומר לוי נכנסה למתחם  בקומה P4, נשמעו במקום צעקות התלהבות מחרישות אוזניים מצד המעריצים שניסו לתפוס רגע קרוב. בשל הלחץ והעומס הרב שנוצר במקום, לא כולם זכו להצטלם איתה לסלפי המיוחל, אך המבקרים בהחלט לא יצאו בידיים ריקות.

ההיסטריה סביב האירוע אינה מפתיעה. עומר לוי היא כיום מהשמות החמים והמשפיעים ביותר ברשתות החברתיות בישראל, עם למעלה ממיליון עוקבים בטיקטוק ומאות אלפים נוספים באינסטגרם. לוי כבשה את הרשת בזכות כריזמה כובשת, סרטוני סגנון חיים ואוכל ויראליים, והדינמיקה המשעשעת והאותנטית עם בן זוגה (המוכר לעוקבים פשוט כ"מאמי"). כעת, היא משלבת כוחות לראשונה עם השף הטלוויזיוני המוערך יוסי שטרית, במהלך שנועד לייצר חוויה קולינרית שמשגעת את הרשת ויוצאת מהמסך ישירות אל הקהל.

אז על מה בעצם כל המהומה ומה מקבלים ב-89 שקלים?

מי שלא הצליח להשיג תמונה עם הכוכבת, מצא נחמה מתוקה (ומלוחה) במנה עצמה. מדובר בקינוח יוצא דופן שנוצר בהשראת טרנד שוקולד-דובאי שכבש את העולם. הקינוח מורכב משכבות של קראמבל פיסטוקים עשיר, מוס גבינה ווניל קטיפתי, ורוטב קרמל מלוח. השוס האמיתי שמצדיק את שם המנה הוא הציפוי: שכבת צ'יפס מטוגן וקראנצ'י בתיבול של אבקת סוכר ובהרט. המנה, שהוכנה כדי להיות מושלמת גם לאינסטגרם, מוגשת במארז פרימיום מעוצב וחגיגי וכוללת אפילו כפית מוזהבת לאכילה במקום.

הפופ-אפ הייחודי ממוקם בקומת המזון המהיר (P4) של הקניון הגדול, ועוצב בהשראת דובאי עם צבעוניות בולטת של ירוק, כתום וורוד ונגיעות זהב.

חשוב לדעת לפני שמגיעים:

  • תאריכים: הפופ-אפ יפעל במשך שלושה ימים בלבד, ויסגר ביום שלישי הקרוב (12 במאי).

  • שעות פעילות: 10:00 עד 20:00.

  • מיקום: עופר הקניון הגדול פתח תקווה, קומה P4.

  • כשרות: כשר למהדרין בהשגחת הרבנות הראשית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-אוכל ובילויים

בית חב"ד פתח תקווה

יום שני הקרוב: בית חב"ד יחד עם קניון ספיר אם המושבות פ"ת מארגנים הפנינג סוכות

ביום שני (28.9) בשעה 17:00 תהפוך הרחבה החיצונית של הקניון השכונתי ברחוב רפאל איתן למתחם חג: מופע קצב, הכנת סוכה מתוקה, דוכני יצירה וארבעת המינים. הכניסה חופשית, אבל חובה להירשם מראש

תושבי אם המושבות החדשה ושכונות הסביבה שמחפשים מה לעשות עם הילדים בחול המועד מוזמנים ביום שני הקרוב, 28 בספטמבר, להפנינג סוכות בקניון ספיר. האירוע יתקיים בשעה 17:00 ברחבה החיצונית של הקניון (רפאל איתן 5), ומאחוריו עומד בית חב"ד אם המושבות.

המשך קריאה »
לילה בניו יורק-קונצרט חגיגי עם הלהיטים הגדולים של ניו יורק ואמריקה בתיאטרון הבית גולדה ב-3 באוקטובר

לילה בניו יורק-קונצרט חגיגי עם הלהיטים הגדולים של ניו יורק ואמריקה בתיאטרון הבית גולדה ב-3 באוקטובר

לילה בניו יורק-קונצרט חגיגי עם הלהיטים הגדולים של ניו יורק ואמריקה – ביום שבת, 3 באוקטובר, בשעה 20:30, בתיאטרון הבית גולדה בפתח תקווה. פרטים נוספים וקישור לרכישת כרטיסים בהמשך הכתבה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading