עבודות חברת חשמל בעמישב

בשורה לתושבי עמישב פתח תקווה: חברת החשמל השלימה את שדרוג התשתיות בשכונה

הפרויקט, שכלל חלוקה מחדש של עומסים וניתוב הרשת, נועד למנוע הפסקות חשמל ולהכין את השכונה להתפתחות עתידית. ראש העיר רמי גרינברג: “ממשיכים לפעול יחד עם חברות התשתית כדי להבטיח לתושבים תשתיות מתקדמות”.

צוותי חברת החשמל השלימו השבוע בהצלחה סדרת עבודות לשדרוג תשתיות החשמל בשכונת עמישב שבפתח תקווה. העבודות, שבוצעו במסגרת פעילות רחבה של החברה בעיר, נועדו לשפר באופן משמעותי את אמינות ורציפות אספקת החשמל לתושבי השכונה והאזור כולו.

במסגרת הפרויקט, ביצעו צוותי השטח חלוקה מחדש של עומסי החשמל ברשת המקומית וכן ניתוב יעיל וחכם יותר של תשתיות החשמל בשכונה. לדברי חברת חשמל, צעדים אלו נועדו למנוע תקלות והפסקות חשמל הנגרמות כתוצאה מעומסי יתר, ולהבטיח זרימת חשמל יציבה ורציפה לבתי התושבים. מעבר למתן פתרון לצרכים המיידיים, העבודות נועדו להכין את תשתיות החשמל להמשך התפתחותה והתרחבותה של שכונת עמישב בשנים הקרובות.

“פרויקט זה מהווה נדבך נוסף בתוך שורת עבודות יזומות שמובילה חברת החשמל ברחבי העיר, במטרה לשדרג את התשתיות הוותיקות ולהתאימן לצריכת החשמל הגוברת”, מסר אלי ילוז, מנהל מרחב איילון בחברת החשמל, שהתייחס להשלמת העבודות ואמר:

“אנחנו קשובים לצרכי השטח ופועלים ללא הפסקה כדי להעניק לתושבי פתח תקווה רשת חשמל חזקה ואמינה יותר. השדרוג בשכונת עמישב הוא צעד חשוב בשיפור אמינות אספקת החשמל לתושבים.”

ראש העיר פתח תקווה, רמי גרינברג, בירך על סיום הפרויקט:

“עיריית פתח תקווה פועלת באופן שוטף מול כלל הגורמים הרלוונטיים כדי לקדם שדרוג תשתיות ושיפור השירות לתושבי העיר. אני מודה לאנשי חברת החשמל על השלמת העבודות בשכונת עמישב והאזור, אשר יסייעו לחיזוק אמינות אספקת החשמל ולמתן מענה איכותי יותר לתושבי האזור. נמשיך לפעול יחד עם חברות התשתית השונות כדי להבטיח לתושבים תשתיות מתקדמות, בטוחות ואמינות, התואמות את צרכי ההווה והעתיד של העיר כולה.”

עוד ב-חדשות אחרונות בפתח תקווה

התמונה מימין לשמאל: דר מיכל ברלב, רופאה בכירה במכון לגסטרו בשניידר, ליה פורמן, אחות טיפול נמרץ שניידר, דר מיכאל גורביץ, מנהל יחידת השתלות כבד בשניידר, דר יעל מוזר, מנהלת יחידת מושתלי כבד בשניידר והילדה בל.

בל בת ה-7 וחצי קיבלה חיים חדשים בשניידר פ”ת בזכות תרומת איבריו של סרן שחר גמלא ז”ל

סרן שחר גמלא ז”ל, שנפצע אנושות מרחפן נפץ בלבנון ומת מפצעיו, הציל במותו שישה אנשים. אחת מהן היא בל פינקלשטיין מראשון לציון, שעברה בהצלחה ניתוח השתלת אונת כבד במרכז שניידר בפתח תקווה. אמה: “צעד כל כך אצילי מתוך השכול”.

המשך קריאה »

חזרנו לשגרה: החל ממחר בבוקר – מערכת החינוך והפעילויות בפתח תקווה חוזרות לפעילות מלאה

ההתלקחות הקצרה אתמול בין איראן לישראל, הסתיימה הערב, כשבהוראת דונאלד טראמפ, השתיים נצרו את האש.  בתום הערכת מצב שקיים הערב (שני, 8.6) ראש העיר רמי גרינברג, הוחלט כי החל ממחר בשעה 06:00 יוסרו מגבלות ההתקהלות בעיר. כל מוסדות החינוך, החוגים והאירועים יפעלו כסדרם. הלילה: המקלטים יישארו פתוחים.

המשך קריאה »
מטרו פארק פתח תקווה סופרגום

עסקת ענק בפ”ת: חברת “סופרגום” שכרה מב.קרן נדל”ן משרדים במטרו פארק ל-15 שנים

החברה הותיקה, שמעניקה פתרונות הנדסיים בעולם הפולימרים, העתיקה את משרדיה מאיזור התעשייה ברקן, לקומה ה-9 באחד מהפרויקטים המבוקשים בעיר. הנכס המושקע, המשתרע על פני כ-950 מ”ר, מאכלס כ-40 מעובדי החברה. רועי בן שמעון, המנכ”ל: “חיפשנו סביבת עבודה מרכזית ונעימה בלי העומס של ת״א”.

המשך קריאה »
יבגני יורדנוב

יבגני יורדנוב, מאמן מתעמלות בפתח תקווה, חשוד כי ביצע עבירות מין בקטינות

הותר לפרסום כי המאמן בן ה-51, תושב קרית אונו, שאימן התעמלות מכשירים במסגרת נבחרת ההתעמלות של מכבי מקפ”ת פתח תקווה, שפעלה תחת ניהולה של אשתו, כרמית גיאת יורדנוב, נעצר לאחרונה בחשד כי ביצע עבירות מין קשות בשתיים מחניכותיו לאורך שנים, תוך ניצול יחסי מרות. אחת המתעמלות טוענת כי הפגיעות החלו כבר כשהייתה בת 12 ונמשכו לאורך עשור שלם. עורכת דינו: “עלילה נפשעת”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading