נועם אלטחן

פנים חדשות בלשכת הדובר: נועם אלטחן (33) מונה לדובר עיריית פתח תקווה

חילופי משמרות בצמרת התקשורת של אם המושבות: נועם אלטחן מאשדוד, ששימש כמנהל אגף הדוברות של עיריית ראש העין, יחליף את הדובר היוצא, אלעד עוז רוזגוביץ, שמסיים 5 שנות עשייה בעירייה ועוזב לטובת כס חבר המועצה בעיר מגוריו גבעתיים. "פתח תקווה תחת הנהגתו של ראש העיר נמצאת בתנופת פיתוח מרשימה," מסר אלטחן עם כניסתו לתפקיד לאתר "אשדוד10" שם שימש ככתב. 

 

מכתב מקומי באשדוד לפרס איגוד הדוברים הארצי

אלטחן (33), במקור בן העיר אשדוד, החל את דרכו המקצועית בעולם התקשורת המקומית בעיר הולדתו, ככתב במקומון "השבוע באשדוד" ובאתר החדשות "אשדוד 10". במשך שנים סיקר מקרוב את חיי העיר, הפוליטיקה המקומית והעשייה הציבורית, לפני שעשה את המעבר אל עולם הדוברות וההסברה במגזר הציבורי, בהם בכנסת ובמשרד התיירות.

בשנים האחרונות שימש כדובר מועצה מקומית קדימה-צורן ובהמשך כדובר עיריית ראש העין ומנהל אגף הדוברות, ההסברה והפרסום. במסגרת תפקידיו ברשויות השונות הוביל אלטחן מערכי תקשורת, קמפיינים ציבוריים, ניהול תקשורת בשעת חירום ופעילות דיגיטלית ענפה. מקצועיותו אף זכתה להכרה ארצית, כאשר בשנת 2025 קטף את המקום השני בתחרות הארצית של איגוד דוברי הרשויות המקומיות בישראל.

אלעד עוז רוזגוביץ
הדובר היוצא: אלעד עוז רוזגוביץ

"המטרה: להנגיש את המידע באופן מקצועי ושקוף"

בהודעה שמסר לאתר אשדוד 10, שם שימש ככתב בתחילת דרכו, התייחס אלטחן לאתגרים החדשים ולחזון שלו עבור העיר: "אני מודה לראש העיר רמי גרינברג על האמון ועל ההזדמנות להצטרף לעיריית פתח תקווה. פתח תקווה היא עיר מובילה והרביעית בגודלה בישראל עם עשייה משמעותית בתחומים רבים, ותחת הנהגתו של ראש העיר נמצאת בתנופת פיתוח והתקדמות מרשימה.

אני נכנס לתפקיד מתוך תחושת אחריות ציבורית, במטרה לחזק את הקשר עם התושבים, להנגיש מידע באופן מקצועי ושקוף, ולהמשיך להציג את העשייה העירונית הרחבה המתקיימת למען תושבות ותושבי פתח תקווה". יחד עם אלטחן ימשיכו בצוות הדוברות מנהלי המחלקות מיכל מאור ושגיא פרלמוטר. 

תמונות: רפרודוקציה מרשתות חברתיות (שימוש לפי סעיף 27 א')

עוד ב-מהנעשה בעיר

רכבי ניקיון של ר.ג.ע בפתח תקווה

מהפכת הניקיון השקט מגיעה לפתח תקווה: דור חדש של רכבי טיאוט עלה לכבישי העיר

פחות רעש, יותר נקי: חברת התברואה ר.ג.א התחדשה בצי רכבים מתקדמים וקומפקטיים שישדרגו את המרחב הציבורי של פתח תקווה – והכל ביוזמתה ובמימונה המלא של החברה.
תושבי פתח תקווה, הכינו את עצמכם לרחובות נקיים ושקטים הרבה יותר. כבר בימים הקרובים צפויים תושבי העיר להרגיש בשינוי משמעותי בשירותי התברואה, לאחר שחברת ר.ג.א, חברת התברואה הגדולה האמונה על ניקיון הרחובות, השלימה את הצבתם של רכבי טיאוט חדשים ומתקדמים ברחבי העיר.

המשך קריאה »
אלישיב עמיצור רן פינקלשטיין

חילופים במועצת העיר פתח תקווה: אלישיב עמיצור פורש, רן פינקלשטיין ייכנס במקומו

לאחר כשנתיים וחצי של עשייה ציבורית בעיריית פתח תקווה, חבר המועצה מטעם סיעת "התחדשות", אלישיב עמיצור מהדר גנים, הודיע על פרישתו ממועצת העיר. את מקומו יתפוס רן פינקלשטיין, תושב שכונת כפר אברהם, שיקבל לידיו את תיק התרבות היהודית. עמיצור: "החלטתי לפרוש מהחיים הציבוריים, אחרי שנים רבות של עשייה לטובת תושבי פתח תקווה. כעת, אני בוחן אפשרויות במגזר הפרטי".

המשך קריאה »
אורי אהד איתי שונשיין מיכה הלוי מירב אהד עמית בכר רמי גרינברג

עו"ד אורי אהד ועו"ד איתי שונשיין חנכו משרד חדש בב.ס.ר סיטי פתח תקווה (וידאו)

אמש (25.6) נחנכו המשרדים החדשים של חברי מועצת העיר בקומה ה-18 של מגדל C. אל האירוע הגיעו ראש העיר רמי גרינברג, צמרת לשכת עורכי הדין, בני משפחה ואנשי עסקים. השניים, שנבחרו על הטיקט החילוני-ליברלי, הבהירו: "נפעל למען מערך היסעים ומסחר בשבת"

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading