אופיס דיפו פתח תקווה

אופיס דיפו (Office Depot) פותחת סניף בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה במקום לידר

שינוי בתמהיל העסקים של מתחם העסקי-מסחרי הכי גדול בעיר ברחוב תוצרת הארץ-רבין-ז'בוטינסקי-שחם: רשת הציוד המשרדי, המחשוב והאלקטרוניקה מהמובילות בישראל, תפתח בימים הקרובים את החנות, שנמצאת בקומה התחתונה (-1). הסניף החדש יתפוס את מקומה של חנות רשת אופנת הילדים והמשפחה "לידר" (LEADER), שלא הצליחה לממש את מסחרית הפוטנציאל של הנכס. 

גם לכם פתאום נגמרו הדפים למדפסת? זה קורה כל הזמן כמעט בכל המשרד. אז אם עד עכשיו נאלצו כ-10,000 עובדים בב.ס.ר סיטי פתח תקווה ללכת 500 מ' לקניון או להזמין באינטרנט – החודש הם כבר יוכלו לעשות את זה במרחק הליכה מהמשרד. מדובר במוצרים חיוניים שלא ניתן למצוא בשום מקום אחר ברדיוס הקרוב של הקומפלקס, והחנות החדשה של אופיס דיפו (Office Depot) פתח תקווה – צפויה לתת את המענה ולהנות מזרם של לקוחות קבוע ויציב, הרבה מיותר מחנות למוצרי תינוקות כמו לידר. 

לידר אאוט אופיס דיפו אין מתחם עמי ב.ס.ר סיטי
לידר אאוט אופיס דיפו אין מתחם עמי ב.ס.ר סיטי

כניסתה של אופיס דיפו למתחם נחשבת למהלך מסחרי שמזהה ואקום אמיתי בשטח. מתחם ב.ס.ר סיטי כולל ארבעה מגדלי משרדים עצומים (30 קומות כל אחד וכ-120 אלף מ"ר כולל) המאכלסים מאות משרדים, עסקים וסטארט-אפים. לאלה גם יש להוסיף את העסקים הרבים שנמצאים במתחם "גלובל" מעבר לכביש, שגם הם יוכלו במרחק הליכה קצרצר להנות משפע המוצרים של אופיס דיפו. 

עוד אין תאריך לפתיחת החנות, אבל תליית השלט היום שימחה הרבה עובדים במשרד, שעכשיו בהליכה של דקות בודדות מהמעלית, ללא צורך בהנעת הרכב, חיפושי חניה או המתנה מורטת עצבים למשלוחים. מדובר במוצרים חיוניים שלא ניתן למצוא בשום מקום אחר ברדיוס הקרוב של הקומפלקס. "זה בדיוק מה שצריך פה בעמי ב.ס.ר סיטי", אמר לנו אחד העובדים במקום. לדברי גורמים בענף, החנות צפויה להיפתח בתחילת אוגוסט, בעונת המכירות החמה של חזרה ללימודים.

הנוכחות בפתח תקווה: הסניף החדש בב.ס.ר סיטי יהיה הסניף השני של הרשת בפתח תקווה. הסניף הוותיק והמוכר של הרשת פועל באזור התעשייה סגולה (ברחוב הרב פינטו מסעוד אשר 20), ומשרת בעיקר את הקהל של מזרח וצפון העיר. הסניף החדש יעניק פתרון ייעודי ונגיש לאזור התעשייה החדש והמתפתח בציר ז'בוטינסקי ובגבול בני ברק.

אופיס דיפו פתח תקווה בב.ס.ר סיטי

רשת אופיס דיפו הוקמה בישראל בשנת 1993 על ידי איש העסקים צחי פישביין ז"ל, כזכיינית הרשמית של ענקית הציוד המשרדי האמריקאית. לאורך השנים עברה הרשת מספר תהפוכות ומבני בעלות שונים. בעשור הקודם הייתה הרשת בבעלותו של איש העסקים הפתח תקוואי רני צים, שייצב אותה והרחיב את פעילותה הקמעונאית.

התפנית הגדולה האחרונה נרשמה באמצע שנת 2022, אז הושלמה עסקת ענק במסגרתה מכר צים את רשת אופיס דיפו לקבוצת UMI (יוניברסל מוטורס ישראל – יבואנית הרכב הרשמית של מותגי GM כמו שברולט וקדילאק, ובעלת חברת הליסינג וההשכרה Avis – מותגים עם אחיזה חזקה בפתח תקווה) תמורת סכום המוערך ב-63 עד 80 מיליון שקלים. תחת חסותה של UMI, הרשת נהנית מגב כלכלי איתן וממיקוד רחב בשוק העסקי והמוסדי (B2B).

אופיס דיפו של היום היא מזמן לא רק חנות לכלי כתיבה, אלא האב (Hub) טכנולוגי ועסקי שלם, שמציעה למכירה גם את דגמי טלפונים משוכללים כמו אייפון 17. הסניף החדש צפוי להציע מגוון רחב של קטגוריות:

  • ציוד משרדי ואדמיניסטרטיבי: מנייר צילום ועד פתרונות תיוק וקלסרים.
  • מחשוב וטכנולוגיה: סמארטפונים, מחשבים ניידים, מסכים, מדפסות, ראשי דיו, טונרים וגאדג'טים.
  • ריהוט ארגונומי: תצוגה של כיסאות מנהלים, שולחנות עבודה ופתרונות לישיבה בריאה.
  • מרכז שירותים עסקיים: שירותי צילום מסמכים, כריכה, למינציה והדפסות מיוחדות.


במקביל לחנויות הפיזיות, הרשת מפעילה אתר אונליין מתקדם (officedepot.co.il) המאפשר לעסקים וללקוחות פרטיים לבצע הזמנות מהירות בלחיצת כפתור, לנהל תקציבי רכש חודשיים לחברות וליהנות ממשלוחים מהירים שמגיעים ישירות עד פתח המשרד.

עוד ב-חנויות

מתחם ביג פתח תקווה

בביג מבטיחים: השריפה לא תעצור את התקדמות העבודות. ביג פתח תקווה ייפתח ב-2029

השריפה שפרצה לפני 3 שבועות באתר הבנייה של פרויקט "ביג פתח תקווה" הפסיקה את העבודות, אך בחברת ביג ממהרים להרגיע ומבטיחים כי הפרויקט הענק ימשיך להתקדם כמתוכנן. מגורמים המעורים בפרטים נמסר כי ככל הנראה לא מדובר בהצתה, אלא בתקלה טכנית שנגרמה עקב החום הכבד ששרר באזור.

המשך קריאה »
אמפוריום פתח תקווה

"אמפוריום" פתח תקווה החליפה זכיין ובגוגל רשום שהסניף סגור – למרות שהוא פתוח

חילופי זכיינים בסניף "אמפוריום" במתחם עמי ב.ס.ר הובילו לטעות טכנית בפרופיל העסק שמופיע בראש תוצאות החיפוש של גוגל. כעת, עשרות לקוחות שמחפשים את הסניף נחשפים לכיתוב "נסגר" – למרות שהחנות פועלת כרגיל ומקבלת לקוחות. "מחפשים את הסניף 130 פעמים בחודש. יכול להיות שהרבה ויתרו על הגעה".

המשך קריאה »
סופרטל מינץ פתח תקווה

מתרחבים: רשת הסופרמרקטים "סופרטל" תפתח בסוף החודש סניף ברחוב בנימין מינץ פ"ת

הסניף החדש, שמוקם במקומו של "היפר דודו" המיתולוגי, ישתרע על פני 450 מ"ר ויכלול קצביה, מאפייה ומחלקת ירקות. הרשת מגייסת בימים אלו עובדים, ומבטיחה שורת מבצעים לרגל הפתיחה. ואיפה ייפתח הסניף הבא של הרשת בעיר בשנת 2027? כל הפרטים.

המשך קריאה »
שירה חדשה פתח תקווה

אופנה צנועה מגיעה לעופר הקניון הגדול פ"ת: רשת 'שירה חדשה' פתחה פופ-אפ

רשת האופנה 'שירה חדשה', שפעלה עד כה בחנויות רחוב בלבד, בחרה בפתח תקווה כיעד הראשון שלה בעולם הקניונים. החנות החדשה תפעל למשך חצי שנה ותציע קולקציות צנועות שיתחדשו מדי שבוע, לצד מחירים אטרקטיביים במיוחד. מחירים בפנים

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading