אדם נוימן - מכבי פתח תקווה

מכפיל כוח: אדם נוימן ימשיך לתמוך כספית בהפועל פתח-תקוה בשלוש השנים הקרובות

על פי הדיווח, המליארדר הישראלי, מייסד WEWORK, יכפיל כל שקל שיגייסו האוהדים דרך העמותה "הכחולה". היום, לאחר גיוס 1.5 מיליון ש"ח מהכיס של האוהדים, מובטח שייכנס למועדון סכום נוסף של כ-3 מיליון ש"ח מנוימן, שמצטרפים לעוד מיליון שהיזם כבר תרם/השקיע בעונה שעברה. "המעורבות של אדם חשובה לא רק בפן הכספים", מסר דניאל איזיקוביץ', יו"ר הועד המנהל. 

לצער רבים מתושבי העיר, שתי קבוצות הכדורגל המובילות של העיר, הפועל ומכבי, ישחקו העונה (שוב) בליגת המשנה (הלאומית). אלא שכן די מסתיים הדמיון שביניהם. בעוד מכבי של אבי לוזון, כמעט ולא הוציאה הודעה לקראת תכניותיה לקראת העונה הבאה (סליחה, חוץ מההחתמה היום של דוד ביטון), הרי שבהפועל סופרים כסף ומפזרים הרבה אופטימיות לקראת הליגה שתיפתח עוד חודשיים וחצי.

לפני שבוע התבשרנו על כך שהאוהדים, דרך העמותה "הכחולה" גייסו סכום שיא למועדון אוהדים ישראלי, בסך של 1.5 מיליון ש"ח, כשמעל 1,000 אוהדים תרמו בחודש שעבר 1,485 שקלים בממוצע לאוהד לתקציב הקבוצה. אם להשוות, אז בעונה שעברה גייסו האוהדים 970 אלף שקלים לאורך כל העונה.

הפועל פתח תקווה צריכה לבנות על הדור הבא של מנויים
האוהדים מחכים לנוימן

אין ספק כי סיום העונה הדרמטי, בו הפועל פתח תקווה הייתה קרובה לעלייה כמעט עד המשחק האחרון, הפיח רוחות חדשות באוהדים וכנראה גם בנוימן עצמו. בהפועל, שבונים על עלייה בעונה הבאה, נמסר כי 1,079 מנויים כבר נרכשו לקראת העונה הבאה, מספר יוצא דופן עבור קבוצה בליגה הלאומית. כעת במועדון מצפים להגיע לגיוס של לפחות שני מיליון שקלים מהאוהדים.

לדברי אנשי הפועל, ההסכם עם נוימן הוא חלק מחזון המועדון, לשיתוף פעולה עם משקיעים ואנשי עסקים אשר מאמינים במודל של בעלות אוהדים, ובדרך שעושה הקבוצה תחת עמותת "הכחולה". תרומתו של נוימן נועדה גם לסייע למחלקת הנוער של המועדון בה משחקים כ-500 ילדים בגילאי 5 עד 18 וכן פרויקטים נוספים, כמו קבוצת ילדים עם צרכים מיוחדים שהמועדון מאמץ.

שחקני הפועל פתח תקווה אחרי הניצחון על בני ריינה - יחגגו גם מחר?
גם השחקנים בונים על נוימן (ועלייה). צילום: קובי אליהו

"לכל אורך הדרך האמנו בשיתוף פעולה בין העמותה לאנשי עסקים שמאמינים בדרך שלנו", אמר יו"ר הוועד המנהל של "הכחולה", דניאל איזיקוביץ'. "המעורבות של נוימן במועדון והשותפות שלו לדרך שלנו תורמת וחשובה, לא רק בפן הכספי. אני גאה בעמותה ובמועדון שלנו על שהגענו לרגע הזה בו אנחנו חותמים על הסכם ארוך טווח עם משקיע בסדר הגודל של אדם.

מבחינה מקצועית, המאמן עופר טסלפפה עובד בימים אלו על חיזוק הסגל לקראת העונה הבאה, כאשר שחקן ההתקפה של בני סכנין, רז שטיין, חתם לפני כשבועיים בקבוצה לשנתיים. אתמול התבשרנו על החתמתו של החלוץ עידן שמש לעונה אחת. נמסר כי בתקופה הקרובה צפוי המועדון להודיע על החתמות נוספות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-ספורט

12 שחקנים על המגרש הפועל פתח תקווה

סערת השחקן ה-12: הפועל 'מבנה' פתח תקווה עלולה לאבד את הנקודה מול נתניה

בזמן הפנדל של מאור לוי בתוספת הזמן עמדו על הדשא 12 שחקנים של המלאבסים. במועדון מאשימים את השופט, ובית הדין של ההתאחדות צפוי להכריע. ה-1:1 הכואב מול מכבי נתניה עוד עלול להפוך להפסד. אחרי שהכחולים התאכזבו מהשוויון של מאור לוי מהנקודה הלבנה בתוספת הזמן, התברר שהקבוצה עלולה לספוג הפסד טכני, משום ש-12 שחקנים שלה היו על הדשא בו-זמנית

המשך קריאה »
מכבי פתח תקווה הפועל ירושלים

מכבי פ"ת הובסה בבית 4:2 להפועל י-ם לעיני יציעים כמעט ריקים – והאוהדים זועמים ברשתות

במשחק שייזכר לא רק בגלל התוצאה על כר הדשא, אלא גם בשל האווירה העגומה ביציעים והזעם שהתפרץ ברשתות לאחר מכן. המאמן זיו אריה פגש את האקסית המיתולוגית שלו, אותה מאמן כיום ליאור זדה, ונאלץ לראות את קבוצתו נכנעת ללא תנאי.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading